Horoscopul zilei de 12 octombrie 2020. Berbecii se afirmă prin comunicare

Horoscopul zilei de 12 octombrie 2020. Berbecii se afirmă prin comunicare
Horoscopul zilei de 12 octombrie 2020. Berbecii se afirmă prin comunicare
Publicat: 12/10/2020, 06:28

Horoscopul zilei de 12 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează la grad perfect două aspecte benefice și impactante. Primul este cel între planeta iubirii, Venus, din zodia Fecioară și planeta comunicării, Mercur, din zodia Scorpion, aspect care susține dialogul între parteneri, declarațiile de dragoste profunde și exprimarea sentimentelor adevărate.

Cel de-al doilea aspect se petrece între Jupiter, Marele Benefic, aflat în zodia Capricorn și Neptun retrograd din zodia Pești, și aduce un plus de intuiție în conjuncturile practice.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 12 octombrie 2020

Dragoste

Cu Luna în tranzit prin sectorul iubirii, ai parte de o zi foarte bună în plan sentimental, cu multă pasiune la mijloc. Ai mult curaj să-ți exprimi sentimentele, să-ți transmiți emoțiile și gândurile. Ești determinată să-ți îmbunătățești relațiile cu cei din jur.

Carieră

Colegii de muncă te susțin și te ajută în rezolvarea sarcinilor. Ai inspirație și dai dovadă de multă creativitate în ceea ce-ți propui să faci. Spui lucrurilor pe nume și te poți afirma prin dialog. Sunt foarte bine susținuți nativii care au o carieră în domeniul comunicării.

Bani

Posibile discuții pe teme financiare cu un coleg, cu un șef, chiar cu reprezentanți ai instituțiilor statului. Ai șansa de a negocia și a rezolva favorabil un astfel de context.

Sănătate

O zi foarte bună pentru sănătate. Ai energie, determinare și poți să te dedici mai mult activităților recreative și hobby-urilor tale.

Horoscop zilnic Taur – 12 octombrie 2020

Dragoste

Ai ocazia să lămurești multe aspecte legate de viața ta sentimentală. Comunicarea este de partea ta și clarifici aspecte ale vieții de cuplu, faci declarații de dragoste și-ți exprimi întocmai sentimentele. Reînvii trecutul într-o manieră fierbinte.

Carieră

Un proiect în care ești implicată poate cunoaște o creștere majoră, poate fi vorba de dezvoltarea sa, de promovarea sa, ceea ce îți va aduce, direct sau indirect, beneficii.

Bani

Ești foarte determinată să-ți îmbunătățești și consolidezi veniturile, iar astăzi te poți aștepta la unele contexte care să te ajute în acest sens. Vor fi nativi care vor renegocia un contract.

Sănătate

Nu numai că este o zi fără probleme de sănătate, dar este o zi în care poți rezolva contexte mai vechi. Ai energie și voință și vitalitate cât pentru toată săptămâna.

Horoscop zilnic Gemeni – 12 octombrie 2020

Dragoste

Ești foarte bine susținută în comunicarea cu persoana iubită și astăzi îți poți transmite sentimentele cu multă claritate, însă asigură-te că ceea ce transmiți este întocmai ceea ce simți. Relații foarte bune cu familia.

Carieră

Un dialog cu colegii te va ajuta foarte mult să-ți clarifici niște nedumeriri pe care le aveai legate de locul de muncă. De asemenea, vei primi susținere și suport din partea acestora pentru rezolvarea unor sarcini.

Bani

O zi bună pentru negocieri, așa că nu ezita să vorbești cu șefii tăi despre ce te nemulțumește, poate fi vorba de o nevoie de a-ți schimba programul sau de o reconfigurare a sarcinilor avute.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună, ești energică, iar dacă trebuie să primești rezultatele unor analize, acestea vor fi favorabile.

Horoscop zilnic Rac – 12 octombrie 2020

Dragoste

Ai ocazia de a petrece momente unice, intense, încărcate de sensibilitate în dragoste. Cei care au relații de lungă durată și care au fost mult încercate în ultima perioadă, acum reușeșsc să le consolideze, să le ducă la un alt nivel, bazat pe viziuni comune de viitor.

Carieră

Te simți valorificată la locul de muncă, apreciată de superiori. O zi foarte bună să dai dovadă de curaj și determinare pentru a ieși în față. Un obiectiv propus poate fi atins dacă ești determinată.

Bani

S-ar putea să culegi niște roade financiare pentru munca depusă până acum. Unii nativi își valorifică talentele, resursele interioare.

Sănătate

Ai foarte multă energie, entuziasm și multă intuiție care te poate ghida în a lua cele mai bune decizii. Fricile, temerile și anxietatea de până acum încep să se dizolve.

Horoscop zilnic Leu – 12 octombrie 2020

Dragoste

În cuplu se reaprinde pasiunea, iar nativii care sunt singuri au mari șanse să trăiască intens o idilă, o aventură sentimentală.

Carieră

Dacă îți asculți intuiția mai mult s-ar putea să primești răspunsuri la unele dileme profesionale. La locul de muncă ai șanse să te dezvolți, să crești în ochii cuiva.

Bani

Familia îți este suport și te poate sprijini cu o sumă de bani. Pe de altă parte, unii nativi își valorifică un bun de patrimoniu. O vânzare a unui bun imobiliar poate reuși.

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin semnul tău dai dovadă de multă energie, vitalitate, optimism și putere să faci față oricăror situații care-ți apar în cale. Stare de sănătate foarte bună. Revenire rapidă dacă au existat probleme până acum.

Horoscop zilnic Fecioară – 12 octombrie 2020

Dragoste

Viața personală și sentimentală sunt foarte bine aspectate și ai ocazia să-ți îmbunătățești comunicarea cu cei dragi, iar exprimarea sentimentelor, declarațiile de dragoste sunt un atu al zilelor, deci profită pentru că poți dezvolta o relație, o poți duce la un nivel superior, o poți consolida.

Carieră

O zi calmă și fără provocări majore la locul de muncă. Un proiect în care ești implicată poate căpăta importanță, poate fi mai bine văzut. Sunt bine susținuți nativii care dau examene, teste, interviuri, susțin ședințe sau discursuri publice.

Bani

Azi ai foarte mult curaj să-ți ceri drepturile financiare și poți rezolva, grație determinării de care dai dovadă, un context legat de bani și bunuri materiale. Negocierile sunt de partea ta.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă există nevoia de a clarifica rezultatul unor analize. Unii nativi pot afla vești despre starea de sănătate a cuiva din anturaj, poate chiar a unei rude, a unui frate.

Horoscop zilnic Balanță – 12 octombrie 2020

Dragoste

În cazul nativilor care sunt îndrăgostiți de cineva, astăzi vor avea mult curaj să-și exprime emoțiile și sentimentele, să facă un pas pentru a cuceri persoana respectivă. În cuplu se pot face declarații de dragoste și se întrevăd momente intime pasionale.

Carieră

Un proiect în care ești implicată se bucură de succes sau are mari șanse să fie pus în evidență, să fie luat în considerare.

Bani

Negocierile sunt bine aspectate astăzi și ai ocazia de a repune în discuție un context din trecut. Posibil să primești returnarea unei datorii.

Sănătate

Ai șansa să-ți înțelegi la alt nivel, mult mai spiritual, emoțiile și trăirile interioare. Poți avea parte de vești bune legate de sănătate, fie a ta, fie a cuiva din familie.

Horoscop zilnic Scorpion – 12 octombrie 2020

Dragoste

Ești inspirată și spui cuvintele potrivite, iar acest aspect va ajuta foarte mult la îmbunătățirea relației cu cei din jur, inclusiv la dezvoltarea și consolidarea poveștii de dragoste. Ține cont că poți obține cam tot ce-ți dorești dacă știi să comunici.

Carieră

Te remarci la locul de muncă, ai curaj să ieși în față, să-ți ceri drepturile și totul va fi în favoarea ta. Nativii care se luptă pentru o funcție, pot avea parte de aprecieri care conduc la succes.

Bani

Situația financiară capătă contur. Ascultă-ți cu toată încrederea intuiția în acțiunile pe care le ai de făcut în acest sens, fie că sunt achiziții, fie că sunt investiții sau negocieri.

Sănătate

O zi benefică sănătății și mai ales rezolvării unor neplăceri mai vechi. Poți afla remedii pe care să le pui în practică.

Horoscop zilnic Săgetător – 12 octombrie 2020

Dragoste

În dragoste ai mult curaj să discuți anumite subiecte care se dovedesc necesare relației. Ești foarte determinată să-și îmbunătățești și să duci relația la alt nivel.

Carieră

Ai parte de mici beneficii profesionale, înregistrezi un succes, cineva te remarcă sau chiar tu, printr-un discurs, te faci apreciată.

Bani

Se întrevăd beneficii financiare, fie din partea familiei, unele avantaje sau o susținere, fie legate de o locuință. Poate reușești să o vinzi, să o închiriezi.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate majore, însă ai mai multă grijă la gândurile tale, la ceea ce somatizezi și atragi în viața ta.

Horoscop zilnic Capricorn – 12 octombrie 2020

Dragoste

Relațiile de prietenie se pot îmbunătăți, pot deveni mai profunde în urma unui dialog sincer. Comunicarea te ajută foarte mult să te pui în valoare. În cuplu ai parte de pasiune și momentele intime vor fi reconfortante și revitalizante pentru relație.

Carieră

Reușești să lași deoparte niște frici și temeri și să te expui mai mult, să te faci apreciată de cei din jur. Ai mare grijă la tendința de a exagera. Controlează-ți în continuare autoritatea.

Bani

Ești foarte determinată să-ți ceri niște drepturi financiare, să discuți pe tema unei moșteniri sau a unui bun de patrimoniu.Un context legat de o casă are șanse de rezolvare.

Sănătate

Ai un aer optimist, ușor extravagant, dar atitudinea pozitivă va veni cu multe beneficii legate de starea de spirit și, implicit, de sănătate.

Horoscop zilnic Vărsător – 12 octombrie 2020

Dragoste

În cuplu prinzi curaj și spui lucrurilor pe nume, reușind astfel să clarifici multe aspecte neclare care au planat asupra relației. Pasiunea se poate reaprinde și poate reînviora viața intimă.

Carieră

S-ar putea să ai parte de o discuție cu superiorii care va fi foarte benefică pentru că va aduce beneficii clare situației tale profesionale.

Bani

Niște aspecte financiare, cel mai probabil legate de salariu, de o remunerație, comision se pot rezolva favorabil după mult timp. Dai dovadă de o bună intuiție financiară.

Sănătate

Un sectoru destul de încărcat, însă care se află în continuă îmbunătățire. Azi ai multă intuiție și știi cum să rezolvi o problemă. În plus, ești optimistă și ai o atitudine foarte pozitivă și plăcută de cei din jur.

Horoscop zilnic Pești – 12 octombrie 2020

Dragoste

Viața socială se animă. Ieși cu prietenii și îți recapeți mare parte din entuziasm. În relație comunicarea se îmbunătățește și reușești să ajungi pe aceeași lungime de undă cu partenerul, să vă construiți aceeași viziune de viitor.

Carieră

O zi plăcută, energică la locul de muncă în care ai ocazia să te afirmi prin muncă și conștiinciozitate. Un proiect personal sau în care ești implicată se va bucura de îmbunătățiri.

Bani

Ești determinată să faci bani și pentru asta ești dispusă să faci chiar și ore suplimentare. Oricujm, ai curaj să-ți ceri drepturile în urma muncii depuse.

Sănătate

Starea de sănătate nu-ți mai ridică nicio problemă, chiar dacă zilele trecute ai fost luată prin surprindere de o veste, un diagnostic, un simptom.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Afirmații revoltătoare făcute de preotul Nicolae Tănase despre femeile agresate sexual: ,,Fetele nu sunt chiar...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ce culoare aveau cele mai vechi molecule colorate de pe Pământ?