Horoscopul zilei de 15 noiembrie 2020. Lună Nouă în zodia Scorpion

Horoscopul zilei de 15 noiembrie 2020. Lună Nouă în zodia Scorpion
Horoscopul zilei de 15 noiembrie 2020. Lună Nouă în zodia Scorpion
Publicat: 15/11/2020, 00:23
Actualizat: 15/11/2020, 02:03

Horoscopul zilei de 15 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc fenomenul de Lună Nouă în zodia Scorpion, un eveniment astrologic care aduce noi începuturi transformatoare în viața noastră. Este vorba de evenimente care au rol de a ne elibera, voit sau nu, de tot ce este toxic în viața noastră și de a dărâma tot ce nu este solid, stabil pentru a reconstrui pe baze noi. Sunt vizate în primul rând relațiile și apoi atașamentele financiare, și vom avea ocazia să ne redefinim personalitate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 15 noiembrie 2020

Dragoste

Luna Nouă din Scorpion are impact asupra sectorului intim, asupra vieții sexuale și poți trece prin evenimente care să te elibereze de acele relații toxice, de acele relații bazate strict pe sex sau pe interese financiare. Intimitatea în cuplu va căpăta noi valențe.

Carieră și bani

Impactul Lunii Noi din zodia Scorpion se va resimți și în domeniul financiar, iar nativii pot avea parte de evenimente care să le evidențieze niște frici financiare și atașamente materiale. Nu este exclus să aibă parte de pierderi pentru a da valoare mai mare altor aspecte. Impactul poate fi și profesional și pot avea parte de noi începuturi dacă și-au reclădit cariera pe temelii solide.

Sănătate

O serie de frici pe lângă cele financiare se pot activa acum. De exemplu, frica de moarte, de boală, se sărăcie, de singurătate, de neapreciere, toate acestea îți pot aduce transformări interioare profunde.

Horoscop zilnic Taur – 15 noiembrie 2020

Dragoste

Luna Nouă se formează întocmai în sectorul relațiilor tale și al căsătoriei și va aduce ocazia unornoi începuturi, însă acestea vor avea la bază o pierdere, o despărțire în cazul cuplurilor în care partenerul este toxic, abuziv, manipulator, gelos și foarte axat pe propria persoană. De asemenea, se pot încheia relații în care partenerii nu au aceleași idealuri și principii.

Carieră și bani

Impactul lunației se va resimți și la nivelul relațiilor profesionale și multe asocieri, colaborări care sunt bazate pe manipulare, secrete sau nu pun în valoare nativii se pot încheia. Contractele care nu reflectă financiar munca depusă se pot, de asemenea, încheia.

Sănătate

În ciuda unor evenimente care te pot copleși, demobiliza, starea de sănătate este foarte bună și mai ales ai putere psihică, ceea ce te ajută să depășești orice frustrare.

Horoscop zilnic Gemeni – 15 noiembrie 2020

Dragoste

Frustrăprile sentimentale, nemulțumirile, continuă și poți simți că persoana iubită nu te apreciază la adevărata valoare.

Carieră și bani

Luna Nouă are impact asupra muncii tale, asupra sarcinilor și activităților zilnice, și este foarte probabil să înceapă o nouă etapă în acest sens, dar care să aibă la bază o pierdere benefică. De exemplu, dacă nu-ți place jobul tău, pot fi făcute restructurări și astfel poți fi pus pe o direcție nouă.

Sănătate

Impactul lunației va fi și asupra sănătății, așa că evită excesele și dă dovadă de responsabilitate. Posibil să trăiești evenimente care să-ți arate clar că trebuie să-ți schimbi stilul de viață. Vino cu îmbunătățiri pentru că vei avea susținere pentru ele.

Horoscop zilnic Rac – 15 noiembrie 2020

Dragoste

Luna Nouă se petrece pe casa iubirii și va avea impact major asupra relațiilor tale sentimentale. Trebuie să știi că există șanse de îmbunătățire a vieții amoroase, dar făcând sacrificii sau pierzând ceva drag. Nimic din ceea ce este toxic și manipulator, sfidător nu va rezista acum.

Carieră și bani

Această perioadă poate aduce noi contracte de colaborare în viața ta profesională, poate aduce noi asocieri, însă cu condiția ca cele vechi și nefuncționale să fie date la o parte.

Sănătate

Cum Luna îți este guvernatoare, te poți folosi de acest context pentru a demara activități care-ți fac plăcere. Poți să te dedici unei pasiuni, zonei creative și artistice și poți să-ți descoperi un hobby.

Horoscop zilnic Leu – 15 noiembrie 2020

Dragoste

Luna Nouă poate aduce situații marcante care țin de familie și locuință. Poate fi vorba de noi începuturi care apar în urma unor dureri, conștientizări și contextul este legat de trecut, de copilărie, de situații toxice cu care ai mers până în prezent și de care va trebui să te desprinzi pentru a evolua.

Carieră și bani

Profesional, nu ar trebui să te mire dacă pierzi un loc de muncă care nu te reprezenta și care nu-ți plăcea. Ar putea fi șansa de a-ți găsi un job mai bun sau de a-ți deschidere o afacere pe cont propriu.

Sănătate

Dacă dai dovadă de responsabilitate și te odihnești mai mult astăzi, vei depăși cu bine contextul, dat fiind că emoțiile tale sunt acum destul de intense, poate chiar exacerbate.

Horoscop zilnic Fecioară – 15 noiembrie 2020

Dragoste

Luna din Scorpion va amprenta sectorul comunicării, prin urmare va trebui să fii foarte atent cum dialoghezi cu persoana iubită sau cu copiii pentru că fără să vrei poți da naștere unor contexte care conducă la noi direcții. De exemplu, poți dezvălui sau poți afla un secret.

Carieră și bani

Negocierile vor fi un punct forte, dar sensibil al acestei lunații, așa că asigură-te că totul este corect, că nu manipulezi și nu încerci să păcăplești pe nimeni și totul va decurge în avantajul tău.

Sănătate

Este oz i bună să te relaxezi mai mult plimbându-te, mergând într-o excursie, dedicându-te unei activități artistice.

Horoscop zilnic Balanță – 15 noiembrie 2020

Dragoste

S-ar putea să nu te simți apreciată în cuplu, să te simți prea puțin importantă în viața partenerului sau în familie și acest context să-ți nască tensiuni interioare, să de curs unor emoții distructive.

Carieră și bani

Luna Nouă se petrece în sectorul financiar și poate aduce noi începuturi, însă acestea pot apărea și în urma unei pierderi. Sunt atenționați în mod special nativii care câștigă bani din activități ilegale, ascunse, pentru că pot fi taxați. Este un moment bun pentru a recontura felul în care-ți câștigi veniturile.

Sănătate

Starea de sănătate este bună, însă ai tendința de a te lăsa copleșită de emoții, de amintiri, de trecut, mai ales de a imaginea cuiva din copilărie sau a cuiva care a plecat din viața ta definitiv.

Horoscop zilnic Scorpion – 15 noiembrie 2020

Dragoste

Cu Luna Nouă care se petrece în zodia ta este momentul unei serioase reconfigurări de personalitate care va avea impact amjor asupra relațiilor tale. Posibil să afli secrete sau să primești vești care să conducă la aceste transformări.

Carieră și bani

Negocierile nu sunt deocamdată un punct forte, iar dacă întreprinzi activități de comerț sau legate de transporturi, ai mai multă grijă, fii mai prudent pentru a nu pierde bani.

Sănătate

Luna Nouă are întrt-o oarecare măsură o legătură și cu trecutul tău, mai ales fiind vorba de trecutul sentimental, și de aici pot apărea frustrări, tensiuni interioare, amintiri dureroase și regrete.

Horoscop zilnic Săgetător – 15 noiembrie 2020

Dragoste

Cu Luna Nouă pe casa trecutului, te vei confrunta cu repetarea unor evenimente, cu situații trăite care revin pentru a fi vindecate. Amintiri, frici, obsesii, dependențe se pot întoarce acum pentru a fi dizolvate și astfel să-ți conturezi o nouă perspectivă asupra prezentului. Poți conștientiza toxicitatea unui partener din trecut, a amintirilor tale care nu te lasă să evoluezi.

Carieră și bani

Impactul acestei lunații se va resimți și la nivel financiar, în sensul în care vei trăi încordări, tensiuni și nemulțumiri care te pot stimula să reiei un context din trecut să-l îmbunătățești.

Sănătate

Încearcă să eviți orice formă de exces, mai ales în privința viciilor, și odihnește-te mai mult pentru a nu te confrunta cu pierderi mai serioase. Stima de sine este scăzută și etse un alt motiv de frustrare interioară.

Horoscop zilnic Capricorn – 15 noiembrie 2020

Dragoste

Sectorul prietenilor vaa fi amprentt de Luna Nouă, însă pregătește-te de noi începuturi carer vin în urma unor conștientizări legate de anturaj. Posibil să vezi adevărata față a unor persoane, să realizezi că la mijloc sunt interese de altă natură decât cele pe care le credeai tu că vă leagă.

Carieră și bani

Luna Nouă va aduce transformări legate de un proiect în care ești implicată. Trebuie să știi că pentru a-l duce mai departe trebuie să fie corect, moral, integru și să lași manipularea și autoritatea deoparte dacă vrei ca lucrurile să funcționeze. Dacă ceva se pierde acum, crede că era spre binele tău.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate bună care te ajută să te implici în fel și fel de activități, însă nu exagera cu munca și dă-ți un răgaz de la activitățile profesionale.

Horoscop zilnic Vărsător – 15 noiembrie 2020

Dragoste

În continuare sunt frustrări legate de trecut, poate de decizii luate, de relații pierdute. În cuplu, oricât ai vrea, azi nu ajungi la aceleași viziuini cu partenerul.

Carieră și bani

Luna Nouă se petrece în sectorul carierei și-ți poate aduce ocazia unor transformări profesionale remarcabile, dar și tensionate, la prima vedere neplăcute. Ține cont că dacă nu te afli pe direcția corectă, pe direcția care trebuie, s-ar putea să pierzi niște oportunități pentru a face loc unor noi obiective.

Sănătate

Odihnește-te mai mult și evită să te suprasoliciți. Dacă înveți ceva nou acum, ai tendința de a te epuiza fără să-ți dai neapărat seama.

Horoscop zilnic Pești – 15 noiembrie 2020

Dragoste

Luna Nouă se petrece în sectorul principiilor de viață, al filozofiilor și convingerilor și este momentul unor ni perspective de viitor. Posibil să trăiești niște evenimente care să-ți ofere ocazia dea ajunge la un nou nivel de conștientizare. Atenție la atitudini și raționamente toxice și sfidătoare.

Carieră și bani

Ai ocazia la această Lună Nouă să mai înveți ceva, posibil chiar forțat de un context. Poate să te înscrii la un curs nou sau să obții o diplomă sau poate ești nevoit să te folosești de o diplomă pentru a face ceva.

Sănătate

Sunt frustrări, frici, poate chiar legate de o relație intimă sau de o pierdere financiară, pe care s-ar putea să le resimți acum destul de puternic și să-ți amplifice starea de interiorizare. Ceva din tine se schimbă și accepți greu.

Horoscop săptămânal 9-15 noiembrie 2020. „Capricornii” pornesc pe o nouă direcție de viață

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 9 – 15 noiembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Evenimentul remarcabil al săptămânii 9 – 15 noiembrie 2020 este refacerea conjuncției Jupiter – Pluto pentru a treia dată și ultima în zodia Capricorn. Evenimentul va avea un impact major atât la nivel socio-politic, cât și personal.

Ceea ce s-a petrecut începând cu vara acestui an, când planetele s-au întâlnit în mers retrograd, acum are șansa să se corecteze și astfel să se culeagă roadele. Ceva nu a mai funcționat, ceva s-a pierdut, ceva s-a distrus, iar acum trebuie reconstruit.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Patru sulițe aborigene, returnate Australiei după 250 de ani