Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2020. „Berbecii” sar în apărarea celorlalți

Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2020. „Berbecii” sar în apărarea celorlalți
Nu rata horoscopul zilei, realizat de astrologul Mădălina Manole (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 15/11/2020, 22:00
Actualizat: 15/11/2020, 22:01

Horoscopul zilei de 16 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un aspect tensionat între Venus și Jupiter, cei doi benefici ai astrologiei, astfel că există riscul, pe lângă conflicte în relații, să apară și excese, să ducem lucrurile la extrem și astfel mai mult să pierdem decât să câștigăm. Totodată, cu Luna în tranzit prin zodia Săgetător, vom fi mai optimiști, mai entuziaști și mai curajoși în acțiunile noastre.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 16 noiembrie 2020

Dragoste

Sunt aspecte tensionate care se tot formează de câteva zile la capitolul sentimental și care astăzi ajung la apogeu și pot răbufni.

Carieră și bani

Dai dovadă de mult curaj astăzi și te poți aventura în fel și fel de acțiuni, ba chiar poți interveni și pentru cei mai slabi din jurul tău și le poți lua apărarea. Posibile tensiuni cu superiorii.

Sănătate

Te simți foarte bine, ai energie, entuziasm și starea de sănătate este una foarte bună.

Horoscop zilnic Taur – 16 noiembrie 2020

Dragoste

Sunt nemulțumiri în cuplu care mai devreme sau mai târziu vor exploda. Nu este exclus ca unii nativi să dea curs unei pasiuni, unei relații ascunse, secrete sau cu un fost partener.

Carieră și bani

Te poți preocupa mai mult de o situație financiară care vizează un bun material, un credit, taxe, impozite, poate o datorie sau un litigiu.

Sănătate

Starea de sănătate se îmbunătățește și ai ocazia să te odihnești mai mult, să te simți mai bine atât fizic, cât și psihic.

Horoscop zilnic Gemeni – 16 noiembrie 2020

Dragoste

Luna se află în trazit prin sectorul relațiilor și al căsătoriei și deși este un context sentimental tensionat, acest aspect te va ajuta foarte mult să lămrești niște situații în cuplu.

Carieră și bani

Relațiile cu colaboratorii, cu asociații sunt foarte bune și poți pune în practică un proiect pe care l-ai tot amânat sau îți poți face niște planuri de viitor cu mai mult optimism.

Sănătate

S-ar putea să nu poți să te dedici unor activități care-ți fca plăcere și din cauza asta să te frustrezi, să te tensionezi și să-ți activezi niște frici și temeri mai vechi.

Horoscop zilnic Rac – 16 noiembrie 2020

Dragoste

Posibile tensiuni în familie și cu partenerul de viață. Ai acumulat multe frustrări în ultimul timp și acum s-ar putea să le lași să iasă la suprafață.

Carieră și bani

Ai parte de o zi bună în plan profesional și s-ar putea să prinzi curaj și să porți unele discuții cu superiorii pe care le-ai tot amânat.

Sănătate

O zi foarte bună în privința sănătății. Te recuperezi după tot stresul ultimei perioade, așa că nu ezita să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Leu – 16 noiembrie 2020

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru sectorul sentimental și poți ajunge la viziuni de viitor comune cu partenerul de viață. Poți să-i dezvălui idealurile tale și te poți aștepta să-ți împărtășească principiile.

Carieră și bani

Se întrevăd tensiuni și nemulțumiri legate de locul de muncă, de colegi și de sarcinile pe care le ai de îndeplinit, așa că încearcă să-ți menții cumpătul.

Sănătate

Starea de sănătate este una bună, însă te confrunți cu fel și fel de gânduri negative sau ai tendința de a-ți exagera gndurile. Poți primi și vești care să te demoralizeze.

Horoscop zilnic Fecioară – 16 noiembrie 2020

Dragoste

Te poți reapropia de familie și poți să-ți împărtășești cele mai profunde emiții, să-ți dezvălui fricile. Poți primi sprijin și ajutor. De asemenea, pte preocupi cu mai mult entiziasm de o situație ce vizează locuința.

Carieră și bani

Se întrevăd nemulțumiri financiare și este posibil să fii nevoit să apelezi la niște rezerve pentru a rezolva un context. Evită pe cât posibil speculațiile financiare.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate bună și te poți dedica cu mult entuziasm unor activități care-ți fac plăcere.

Horoscop zilnic Balanță – 16 noiembrie 2020

Dragoste

Felația cu membrii familiei se îmbunătățește, iar în cuplu ai ocazia să discuți cu partenerul într-un mod mai calm, mai constructiv și mai optimist.

Carieră și bani

Este o zi bună să negociezi o posibilă colaborare, să discuți cu un partener de afaceri sau să primești o ofertă de contract care să te încânte.

Sănătate

Starea de sănătate este bună, dar nu lăsa emoțiile să te copleșească, ci încearcă să le controlezi. O viziune mai optimistă îți poate fi de ajutor acum.

Horoscop zilnic Scorpion – 16 noiembrie 2020

Dragoste

După multe frământări legate de trecut, după multe amintiri revenite, s-ar putea ca acum să prinzi curaj și să spui lucrurilor pe nume. Vor fi nativi care vor căuta pe cineva din trecut.

Carieră și bani

Este oz i foarte bună atât în plan profesional, cât și financiar. Poți negocia avantajos o ofertă de muncă, o sumă de bani, poate chiar salariul sau banii obținuți în urma unei activități întreprinse.

Sănătate

Niște vești legate de sănătate te pot debusola, demoraliza și ar fi bine să acorzi mai multă atenție odihnei. Eliberează-te de stres. Discută cu cineva, cere sfatul unui psiholog.

Horoscop zilnic Săgetător – 16 noiembrie 2020

Dragoste

Este o zi foarte bună să cucerești pe cineva, să trăiești momente plăcute în plan sentimental după o perioadă destul de tensionată.

Carieră și bani

Un proiect personal îți aduce frustrări, nemulțumiri și s-ar putea ca acestea să aibă legătură cu banii. Poți avea parte de pierderi și de aceea ar fi bine să fii atent la investiții și cheltuieli.

Sănătate

Luna îți traversează zodia și-ți aduce foarte multă energie astăzi, entuziasm și optimism, bucurie de a trăi și a face ceeea ce-ți palce într-adevăr.

Horoscop zilnic Capricorn – 16 noiembrie 2020

Dragoste

Se întrevăd rezolvări legate de locuință și o îmbunătățire considerabilă a relației cu familia. Dacă vrei să abordezi unele subiecte mai deloicate, acum este momentul.

Carieră și bani

Se întrevăd nemulțumiri profesionale, probleme legate de imagine, de statut. Posibil să fie discuții care să nu te mulțumească legate de funcția ta și să ai parte de conflicte cu superiorii. Luptă pentru echilibru, apelează la tact și diplomație și nu duce lucrurile la extrem.

Sănătate

Resimți din plin nevoia de odihnă și ar fi ideal să apelezi la tehnici de relaxare, de eliberare a stresului pentru a te putea odihnic mai bine.

Horoscop zilnic Vărsător – 16 noiembrie 2020

Dragoste

Comunicarea este punctul tău forte astăzi și poți avea mai mult curaj să spui lucrurilor pe nume. Poți relua dialoguri cu prietenii și viața socială se va dovedi mai activă.

Carieră și bani

Un proiect personal sau în care te-ai implicat cu tot sufletul are șanse mari astăzi să o ia pe o direcție bună. Poți primi sfaturi bune de la cei din jur sau chiar tu poți avea idei bune despre cum să-l faci să funcționeze.

Sănătate

Nu este chiar cea mai bună zi din punct de vedere al sănătății și asta pentru că te implici în multe activități și vrei ca toate să iasă ca la carte.

Horoscop zilnic Pești – 16 noiembrie 2020

Dragoste

Sunt tensiuni, frustrări și nemulțumiri legate de o relație intimă, fie că este vorba de relația de cuplu, fie de o relație ascunsă, de o aventură și ar trebui să dai dovadă de mai multă diplomație.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru ascensiunea ta profesională pentru că te poți pune în valoare cu curaj. Poți să te folosești de talentele și abiloitățile tale și poți avea parte de aprecieri și laude. Un proiect personal poate suferi pierderi.

Sănătate

Deși starea de sănătate nu-ți ridică probleme, sunt emoții care te copleșesc, frici care se resimt și care nu te lasă să te liniștești.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Planul lui Victor Orban în România funcţionează! Adevărul despre locul în care Ungaria investeşte milioane...
Medicii au rămas șocați! Ce și-a introdus o femeie în organul genital întrece orice imaginație
FOTO. Sorana Cîrstea a eclipsat până și Turnul Eiffel! Apariție wow la Paris a iubitei...
„Scutul” natural împotriva ţânţarilor. Top 11 plante care alungă ţânţarii din casă
SCANDALOS! Actrița de filme pentru adulți cere despăgubiri de 5 milioane de dolari. Ce i...
Bomba anului: Simona Halep se mărită cu Toni Iuruc! Avem dovada: campioana radiază de fericire...
Horoscop duminică, 13 iunie. Scorpionii petrec timp cu persoana iubită
Ploile nu se opresc. ANM a emis o nouă avertizare meteo în aproape toată ţara
BANCUL ZILEI – Amantul soției vrea o mărire
Euro 2020: Duminică are loc prima partidă pe Arena Națională. Programul meciurilor disputate azi
Medicii au rămas șocați! Ce și-a introdus o femeie în organul genital întrece orice imaginație
Noi tensiuni între MARILE PUTERI! Incidentul aerian dintre SUA și RUSIA care dă FIORI alianței...
Pepe aruncă bomba după divorţul de Raluca Pastramă: ”Mă însor din nou”
BOMBĂ! Cât de mult s-a schimbat Dana Nălbaru! Solista Hi-Q, DE NERECUNOSCUT
Kanye West a și uitat-o pe Kim Kardashian. Este uluitor cui i-a furat iubita!
Vestea ȘOC a momentului în România: A fost găsită moartă
Veste ȘOC pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Este bomba zilei. Cutremur în lumea medicală
Christian Eriksen a vorbit! Incredibila dorință transmisă
S-a prăbuşit City Insurance, cea mai mare companie de RCA! Tot managementul este suspendat, Fondul...
Cum arată maşina care sperie piaţa auto mondială, şi de care se tem chiar şi...