Horoscopul zilei de 20 iunie 2021. Jupiter retrogradează în zodia Pești

Horoscopul zilei de 20 iunie 2021. Jupiter retrogradează în zodia Pești
Horoscop / Sursă FOTO: Shutterstock
Publicat: 20/06/2021, 10:44

Horoscopul zilei de 20 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Jupiter, planeta beneficiilor și a progresului, își începe de astăzi mersul retrograd în zodia Pești, retrogradare care va dura până pe data de 28 iulie, moment în care va intra, tot în mers aparent invers, în zodia Vărsător. În toată această perioadă, Jupiter ne va stimula să ne întoarcem la credință și spiritualitate, să evoluăm pe interior și să ne reanalizăm convingerile de viață, astfel să vedem cu lăsăm în urmă și cu ce mergem mai departe.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 20 iunie 2021

Dragoste

Pentru tine începe o perioadă în care trecutul poate deveni, într-adevăr, trecut. Te poți detașa de multe credințe și convingeri care te țineau ancorat într-un context de viață și te poți elibera de multe frici și frustrări avute, de amintiri.

Carieră și bani

Folosește-te de perioada care urmează pentru a-ți reanaliza niște principii profesionale, pentru a face progrese în acest sens. Sunt nativi care pot relua cursuri acum sau care se pot folosi de o diplomă sau care decid să aprofundeze mai mult un domeniu profesional.

Sănătate

Jupiter retrograd în Pești te poate ajuta să te reîntorci la credință și spiritualitate, să te vindeci apelând la terapii care nu țin neapărat de medicina tradițională.

Horoscop zilnic Taur – 20 iunie 2021

Dragoste

Jupiter va retrograda în sectorul prietenilor și sfatul meu este să-ți reanalizezi anturajul și să vezi cu cine merită să mergi mai departe și de cine trebuie să te îndepărtezi. Un criteriu bun de alegere sunt principiile de viață și convingerile care vă unesc sau vă despart. Ai grijă la intențiile ascunse ale celor din jur.

Carieră și bani

Toto Jupiter retrograd te va ajuta să-ți redefinești niște planuri de viitor și proiecte personale sau de grup în care ești implicat. Reorganizează-te și replanifică și fă tot posibilul să fii la curent cu datoriile.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă profită să faci o revizuire a modului în care te raportezi la viața intimă și la sexualitate.

Horoscop zilnic Gemeni – 20 iunie 2021

Dragoste

Jupiter îți guvernează relațiile, inclusiv relația de cuplu, și în această perioadă de retrogradare te poate ajuta să-ți dai seama dacă ești alături de persoana care trebuie. Mulți nativi pot analiza și reanaliza ideea de oficializare a relației.

Carieră și bani

Jupiter retrograd în Pești va amprenta sectorul carierei tale și te sfătuiesc să încerci să-ți reevaluezi scopurile și țelurile și să vezi dacă ești pe direcția dorită, dacă faci, într-adevăr, ceea ce-ți place și-ți aduce faimă. Dacă nu, caută cauzele și fă o schimbare.

Sănătate

Cu cât idealurile tale sunt mai mari și ești mai departe de ele, cu atât mai mult te vei frământa și stresa în următoarea perioadă.

Horoscop zilnic Rac – 20 iunie 2021

Dragoste

Profită de Jupiter retrograd în Pești și revizuiește-ți filozofiile de viață astfel încât să continui pe mai departe doar cu acele convingeri care te ajută să faci progrese. Nu te teme să lași prejudecățile în spate.

Carieră și bani

Dacă în ultimul timp ai avut parte de nemulțumiri legate de locul de muncă, poți profita de retrogradarea lui Jupiter în Pești pentru a-ți reevalua direcția profesională. Poate reiei un curs și lupți cu toată forța ta pentru a obține o diplomă.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate majore, însă tu poți avea tendința de a-ți amplifica gândurile și de aici să treci printr-o stare generală proastă. Este o perioadă în care reîntoarcerea la credință, rugăciunile și practicile spirituale te pot ajuta. Redefinește-ți niște crezuri.

Horoscop zilnic Leu – 20 iunie 2021

Dragoste

Jupiter este guvernatorul sectorului tău sentimental și te poate ajuta în această perioadă de retrogradare să-ți dai seama dacă ești alături de partenerul ideal sau nu.

Carieră și bani

Jupiter retrograd în Pești îți cere să-ți reevaluezi bugetul, în special modul în vcare te raportezi la banii altora. Posibil să-ți fie mai greu să plătești o datorie sau rata unui credit, însă nu te gândi să faci un alt împrumut deocamdată.

Sănătate

Fără a fi vorba de o patologie neapărat, această retrogradare te poate ajuta să-ți înțelegi mai bine nevoile intime și sexualitatea și să vezi, de exemplu, dacă aceasta este latura care te ține legat de partener. Totodată, o serie de frici, vicii, dependențe și angoase se pot amplifica acum pentru a le conștientiza și a te detașa de ele.

Horoscop zilnic Fecioară – 20 iunie 2021

Dragoste

Jupiter va retrograda chiar în sectorul relațiilor tale și sfatul meu este ca în perioada următoare să încerci să vezi ce anume te ține alături de partener. Este iubire sau sunt alte interese la mijloc? Reevaluează-ți relația!

Carieră și bani

Tot Jupiter retrograd în Pești va impacta și relațiile profesionale și acum îți vei putea da seama dacă o colaborare te ajută să crești sau dacă un contract te conduce la progres.

Sănătate

Sunt nativi care au parte de frământări emoționale acum și pot trece prin stări de interioarizare, mai ales acele Fecioare care nu sunt decise ce să facă cu o casă sau nu sunt decise dacă să își întemeieze sau nu o familie. Atenția ca traumele trecutului să nu fie cele care stau la baza unor minusuri în relațiile tale.

Horoscop zilnic Balanță – 20 iunie 2021

Dragoste

Jupiter este guvernatorul comunicării tale și te poate stimula acum să-ți revizuiești modul în care porți dialogurile cu cei din jur. Totodată, te sfătuiesc să-ți revizuiești niște tipare mentale și să-ți reanalizezi niște decizii luate în ultima perioadă.

Carieră și bani

Jupiter retrograd în Pești te susține să-ți reorganizezi programul de muncă și aspirațiile profesionale astfel încât să ajungi mai repede acolo unde-ți dorești, să-ți atingi mai ușor niște aspirații, poate chiar să vezi direcția pe care vrei să mergi de acum înainte. Poți renegocia niște condiții de muncă.

Sănătate

Tot Jupiter retrograd în Pești este resposabil și cu modificarea și schimbarea rutinei zilnice. Este o perioadă în care trebuie să acorzi mult mai multă atenție stării de sănătate.

Horoscop zilnic Scorpion – 20 iunie 2021

Dragoste

Jupiter va retrograda chiar în sectorul iubirii tale și pentru tine va urma o perioadă favorabilă în care-ți poți da seama care sunt, de fapt, sentimentele tale pentru cineva sau ce simte partenerul cu adevărat pentru tine. Acum intențiile ascunse pot ieși la suprafață. Un fost partener poate reveni în viața ta.

Carieră și bani

Cu Jupiter retrograd în Pești există riscul să cazi în plasa speculațiilor financiare proaste și să pierzi bani. Este un moment în care te sfătuiesc să-ți revizuiești modul în care îți câștigi și cheltui banii și să te preocupi mai mult de talentele tale, de abilitățile pe care le ai pentru a le monetiza.

Sănătate

Îți mai dispare din entuziasmul cu care priveai viața și asta estet de bun augur pentru că te poți concentra și pe altceva în afară de distracție. Folosește-te de această retrogradare pentru a te reîntoarce la niște hobby-uri abandonate.

Horoscop zilnic Săgetător – 20 iunie 2021

Dragoste

Jupiter este guvernatorul tău și va fi retrograd în sectorul familiei ceea ce înseamnă că este nevoie să-ți revizuiești atitudinea pe care o ai față de cei dragi, dar și raportarea ta la ideea de familie și de constuire a unui cămin, mai ales dacă ești divorțat sau necăsătorit.

Carieră și bani

Este momentul să te implici mai mult în activitățile casnice, să te ocupi de casă, poate să te muți sau să-ți reorganizezi locuința pentru a te simți confortabil, cu atât mai mult cu cât lucrezi de acasă.

Sănătate

Cu Jupiter retrograd în Pești poți observa, în urma unor frământări emoționale, că sunt traume mai vechi, poate chiar din copilărie, pe care nu le-ai vindecat și care te impactează negativ în relațiile cu cei din jur. Învață să te iubești mai mult și vei reuși să-ți redescoperi liniștea interioară.

Horoscop zilnic Capricorn – 20 iunie 2021

Dragoste

Este o perioadă în care te sfătuiesc să-ți reevaluezi modul de a comunica cu cei din jur. Jupiter poate aduce în atenția ta discuții mai vechi sau persoane din trecutul tău.

Carieră și bani

Tot Jupiter retrograd poate sta la baza unor renegocieri. Important este ca tu să-ți dai seama care sunt minusurile în dialog care te împiedică să obții ceea ce-ți dorești de la ceilalți. Redefinirea unor tipare de raționament va fi în avantajul tău.

Sănătate

Jupiter este guvernatorul sănătății tale și te susține în această perioadă să-ți reevaluezi un diagnostic sau să cauți alte remedii la problemele cu care te confrunți.

Horoscop zilnic Vărsător – 20 iunie 2021

Dragoste

Cât Jupiter va fi retrograd în Pești este foarte probabil să te lupți cu lipsa încrederii în tine și să ai senzația că ceilalți nu-ți dau valoarer. De fapt, tu ești cel care nu-ți dă valoare și de aici poate porni stima de sine scăzut.

Carieră și bani

Jupiter retrograd în Pești va impacta chiar sectorul tău financiar și este nevoie să-ți reconfigurezi strategiile prin care-ți câștigi banii și să revizuiești modul în care îi cheltuiești. Undeva se produc pierderi și trebuie stopate, poasibil chiar să cheltui prea mult pe distracție. Totodată, reconfigurează-ți planurile profesionale de viitor.

Sănătate

Nu sunt probleme de sănătate, însă trebuie să ai grijă la cât de mult te lași măcinat de aspecte care vizează prietenii sau, cum spuneam, valoarea ta personală.

Horoscop zilnic Pești – 20 iunie 2021

Dragoste

Jupiter este guvernatorul tău secundar, iar retrogradarea în zodia ta va fi foarte importantă pentru tine pentru că îți poate aduce ocazia să-ți clarifici direcția de viitor pe care vrei să mergi în plan personal. Te sfătuiesc să te întrebi dacă ești fericit cu tine și dacă răspunsul nu este afirmativ să lucrezi la remodelarea propriei tale vieți.

Carieră și bani

Jupiter este guvernatorul carierei tale și te sfătuiesc ca în această perioadă de retrogradare să ai mai multă grijă la imaginea ta, la statut și reputație, dar și la modul în care-ți exerciți funcția și autoritatea asupra celorlalți.

Sănătate

Tot Jupiter este cel care-ți cere mai multă atenție acordată sănătății și revizuirea rutinei, a stilului de viață. Dacă ai făcut excese în ultima perioadă este momentul să-ți încetinești mersul și să te odihnești, dar mai ales să te concentrezi pe evoluția interioară, pe progresul spiritual.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale,...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Noua regulă de pe 31 MARTIE. Este absolut OBLIGATORIU pentru milioane de români care călătoresc
Vine vara! Vreme de plajă în multe zone ale țării
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația