Horoscopul zilei de 19 iunie 2021. Peștii pot deveni geloși

Horoscopul zilei de 19 iunie 2021. Peștii pot deveni geloși
Horoscop / Sursă FOTO: Shutterstock
Publicat: 18/06/2021, 20:26

Horoscopul zilei de 19 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna tranzitează și astăzi zodia Balanță și formează aspecte de susținere cu Saturn și Mercur retrograd, însă formează un aspect tensionat cu Venus, guvernatoarea Balanței. Contextul acesta aduce multă responsabilitate vizavi de relații, seriozitate și disciplină, dar și o doză mai mare de nesiguranță.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 19 iunie 2021

Dragoste

Apropierea de partener este importantă astăzi și o să faci tot posibilul să vă înțelegeți bine. Dacă ai de discutat chestiuni serioase ce privesc viața de cuplu, azi o poți face.

Carieră și bani

Reușești să te stăpânești în relațiile cu cei din jur și să vii cu o doză mare de încredere. Ceea ce oferi, primești. Zi bună pentru îmbunătățirea imaginii în fața celorlalți.

Sănătate

Azi evită să stai singur pentru că singurătatea te neliniștește.

Horoscop zilnic Taur – 19 iunie 2021

Dragoste

Nu da sfaturi dacă nu ești abilitat pentru că s-ar putea să faci mai mult rău decât bine din cauza asta. Seara sunt posibile tensiuni în cuplu, dar trecătoare.

Carieră și bani

Reușești să te organizezi eficient și să faci astfel încât lucrurile să aibă spor și tu timp liber mai mult.

Sănătate

Luna trece prin casa sănătății tale și în principiu te susține să scapi de stres și să te detașezi de problemele emoționale, însă pentru asta va trebui să faci un efort și să nu-ți amplifici trăirile mai puțin plăcute.

Horoscop zilnic Gemeni – 19 iunie 2021

Dragoste

S-ar putea ca un dezechilibru adus de faptul că te simți neapreciat și nevalidat să te ajute să vezi mult mai clar o situație din viața sentimentală. Cumva, tot răul este spre bine pentru tine.

Carieră și bani

Azi te dedici unor activități care să-ți bucure sufletul și mai puțin acelora care trebuie făcute. Unii nativi stau departe de sporturi și competiții.

Sănătate

Nevoia de detașare și relaxare este mare și azi poți profita pentru a te dedica celor dragi, pentru a petrece timp împreună cu aceștia.

Horoscop zilnic Rac – 19 iunie 2021

Dragoste

Îți petreci ziua cu familia sau în locurile natale și s-ar putea să te întâlnești cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme, chiar și cu foști parteneri.

Carieră și bani

Azi alegi casa și activitățile gospodărești și vei reuși să-ți pui totul la punct după bunul plac.

Sănătate

Starea emoțională poate să oscileze și poți trece prin unele momente mai melancolice, mai sensibile. Depinde de tine cum abordezi situația.

Horoscop zilnic Leu – 19 iunie 2021

Dragoste

Ai nevoie de prieteni astăzi și cel mai probabil îi vei căuta și vei răspunde afirmativ oricărei propuneri de a ieși din casă.

Carieră și bani

O serie de proiecte la care lucrezi parcă încep să prindă contur sau tu te bucuri de sprijinul celorlalți, chiar și de un sfat bun care te ajută să vezi mai clar ce este de făcut.

Sănătate

Ai nevoie de socializare așa că evită să stai închis în casă sau să lași stările interioare, care sunt mai puțin favorabile, să-ți dicteze programul.

Horoscop zilnic Fecioară – 19 iunie 2021

Dragoste

Ceva te stimulează să te pui în valoare, să arăți lumii o latură mai puțin cunoscută a ta, dar oricum o vei face cu mult simț de răspundere, ceea ce poate fi un mare plus acum.

Carieră și bani

Din punct de vedere financiar nu se întrevăd mari cheltuieli, iar dacă într-adevăr va trebui să scoți bani din buzunar vei fi foarte atent și înțelept, fără să faci excese.

Sănătate

Dacă există cineva din trecut cu care încă nu ai încheiat socotelile, astăzi ar putea fi o zi bună să o faci și astfel să te detașezi de unele apăsări emoționale.

Horoscop zilnic Balanță – 19 iunie 2021

Dragoste

Emani senzualitate, te bucuri de o mare putere de atracție și asta poate fi un plus dacă vrei să cucerești pe cineva. Relația de cuplu este stabilă și bazată pe o foarte bună comunicare. Cei singuri pot flirta, maia les că au chef de socializare mai mult ca niciodată.

Carieră și bani

Lasă-ți creativitatea să se manifeste, exprimă-te fără bariere. Azi îți poți desfășura toate activitățile planificate fără stres și cu spor.

Sănătate

Satisfacția vine din lucruri mărunte, iar Luna te susține să te bucuri mai mult de viață, de propriile tale plăceri și să te simți bine.

Horoscop zilnic Scorpion – 19 iunie 2021

Dragoste

S-ar putea ca starea interioară să te cam copleșească astăzi și din cauza asta să dai curs unor tensiuni în cuplu, să scormonești prin trecut și să scoți la suprafață chestiuni care se voiau uitate.

Carieră și bani

Este o zi relativ bună să cauți o ofertă de vacanță, să te axezi pe o călătorie, chiar dacă momentan nu ești în concediu și nici nu ai planificat unul.

Sănătate

Luna trece prin sectorul sănătății tale și-ți induce o stare generală de liniște, calm și detașare de factorii de stres.

Horoscop zilnic Săgetător – 19 iunie 2021

Dragoste

Se anunță o zi bună pentru a o petrece alături de prieteni, mai ales că aceștia te pot ajuta cu un sfat, îți pot schimba constructiv o viziune, o convingere avută.

Carieră și bani

Sunt și nativi carea stăzi se preocupă de proiectele personale sau de grup în care sunt implicați și caută noi variante și soluții pentru a le conduce la succes.

Sănătate

Jupiter, guvernatorul tău, se pregătește de retrogradare și astăzi va staționa așa că s-ar putea să resimți o apăsare interioară căreia să nu-i găsești explicații.

Horoscop zilnic Capricorn – 19 iunie 2021

Dragoste

S-ar putea ca în cuplu să apară către seară unele nemulțumiri, să te deranjeze attudinea autoritară a partenerului, însă toate acestea se pot discuta și rezolva.

Carieră și bani

General vorbind, deși este weekend, contextul astrologic vorbește despre nevoia ta de a-ți reabilita și reconsolida imaginea, așa că s-ar putea ca multe dintre acțiunile tale de astăzi să aibă ecou în această direcție.

Sănătate

Ține cont că nevoia de odihnă este destul de mare și deși astăzi te simți bine și energic, cu cât te epuizezi mai mult, cu atât vei fi mai obosit. Nu exagera, mai ales că se anunță o săptămână solicitantă.

Horoscop zilnic Vărsător – 19 iunie 2021

Dragoste

Aspectele zilei te susțin să-ți exprimi sentimentele și emoțiile, dar totodată să o faci cu maturitate, responsabilitate și înțelepciune.

Carieră și bani

Azi dai dovadă de multă răbdare cu cei din jur și asta te va ajuta mult în comunicare. O zi bună pentru socializare și discuții filozofice, dialoguri pe teme principiale.

Sănătate

S-ar putea să pleci într-o călătorie, să te bucuri de o vacanță sau să răspunzi afirmativ la propunerea cuiva de a petrec concediul împreună.

Horoscop zilnic Pești – 19 iunie 2021

Dragoste

Stprile emoțional-sentimentale pot oscila și poți face salturi dese și bruște de la agonie la extaz. Nu este exclus ca o gelozie să-ți râcâie sufletul sau să devii mult prea superficial într-o abordare sentimentală.

Carieră și bani

Te abții de la cheltuieli și de la excese financiare de orice fel. Chiar dacă primești o invitație sau cauți o ofertă de vacanță, totul trece prin filtrul…portofelului.

Sănătate

Jupiter, guvernatorul tău, se pregătește de retrogradare în zodia ta și astăzi este staționar așa că s-ar putea să resimți o apăsare sufletească și mentală mai mare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Scandal în familia lui Mădălin Păduran, după înmormântare. Narcisa, iubita tânărului, acuzată că a deschis...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
Când și unde va fi înmormântat Costel Corduneanu. Familia interlopului a stabilit toate detaliile
Vești TRISTE despre Kate Middleton! Starea de sănătate a Prințesei de Wales nu este deloc...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Mirela Biftoi ar fi fost ucisă pentru o datorie de mii de lei! Sora ei...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
Nu te mai primește în avion. Pasagerii sunt obligați să respecte noua regulă
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
Cine este tânărul de 23 de ani care a încetat din viață într-un cumplit accident...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
NASA bate în retragere! Aducerea mostrelor de pe Marte costă prea mult