Horoscopul zilei de 20 octombrie 2020. „Vărsătorii” pot avea probleme de imagine

Horoscopul zilei de 20 octombrie 2020. „Vărsătorii” pot avea probleme de imagine
Horoscop săptămânal, 21 - 27 decembrie 2020
Publicat: 19/10/2020, 23:18
Actualizat: 21/10/2020, 02:05

Horoscopul zilei de 20 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, se formează pe cer un aspect tensionat între Mercur din zodia Scorpion și Uranus din zodia Taur, ambele în mers retrograd, iar contextul poate aduce vești neașteptate, șocante, informații surprinzătoare, dar și posibilitatea de a da curs mai ușor certurilor cu cei din jur, mai ales pe teme financiare. Totodată, astăzi există cel mai mare risc de a fi dezvăluite secrete.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 20 octombrie 2020

Dragoste

Există posibilitatea ca aspectul format astăzi să scoată la suprafață niște secrete legate de viața intimă a cuplului, fie că este vorba de o minciună spusă, fie de o infidelitate. Posibile tensiuni financiare cu partenerul de viață.

Carieră

Depășești o serie de frici și temeri care țin de carieră, de activitatea de la locul de muncă și acest aspect te va ajuta foarte mult să devii mai eficientă și mai productivă.

Bani

Astăzi s-ar putea să ai parte de unele dialuri neașteptate pe teme financiare, pe teme legate de un bun de patrimoniu sau poate legate de un credit, un proces.

Sănătate

O zi bună în ceea ce privește sănătatea, însă ai grijă cum îți canalizezi energia pentru a nu te obosi.

Horoscop zilnic Taur – 20 octombrie 2020

Dragoste

În cuplu s-ar putea să reiei niște teme de dialog de la începutul lunii și să fii surprinsă de ceea ce auzi. Posibil să apaă mici tensiuni, însă în continuare de bucuri de susținere în sectorul sentimental, deci probabil vor fi trecătoare, dar necesare pentru a lămuri una psect legat de viața în doi.

Carieră

S-ar putea să ai parte de vești neașteptate legate de un parteneriat, să primești informații care să te surprindă legate de o colaborare pe care o ai. Se pot renegocia termenii unui contract și este de preferat să dai dovadă de diplomație.

Bani

Evită astăzi să te lansezi în cheltuieli sau investiții, în schimb fii mai atentă la ideile care-ți vin pentru că pot avea și impact financiar.

Sănătate

Ai puțin mai multă grijă la starea de sănătate și la modul în care-ți gestionezi timpul. Este nevoie de mai multă odihnă

Horoscop zilnic Gemeni – 20 octombrie 2020

Dragoste

Cu Luna în tranzit prin sectorul relațiilor, s-ar putea să simți nevoia mai mult ca niciodată să spui lucrurilor pe nume în cuplu, însă chiar dacă o faci într-un mod direct, încearcă să fii mai diplomat.

Carieră

Se întrevăd posibile tensiuni la locul de muncă, în special cu colegii, sau din cauza unor sarcini care-ți vin pe neașteptate. Oricum, este o perioadă bună să renegociezi niște aspecte legate de program sau chiar de responsabilități.

Bani

S-ar putea să ai tendința de a cheltui mai mulți bani decât îți permite bugetul și contextul îți poate aduce unele frustrări emoționale.

Sănătate

S-ar putea ca tensiunile pe care le resimți astăzi în diferite contexte de viață să te obosească mai mult decât te-ai și așteptat. Poți afla vești surprinzătoare despre starea de sănătate a cuiva, iar dacă trebuie să-ți ridice niște analize și nu sunt urgente, mai amână momentul.

Horoscop zilnic Rac – 20 octombrie 2020

Dragoste

În plan sentimental poți fi surprinsă de atitudinea partenerului sau cineva la care nu te-ai fi așteptat îți face o declarație de dragoste. Se pot relua discuții de al începutul lunii și se pot discuta dintr-un alt punct de vedere.

Carieră

Este o zi foarte profitabilă dacă ai încredere mai multă în talentele tale și ți le pui în evidență. Poți avea idei bune despre un proiect artistic sau creativ și poți fi surprins să afli niște noutăți.

Bani

Te îngrijoarează destul de serios un aspect financiar și te frămânți din această cauză. Posibil să fie vorba de un contract de colaborare și de confuzia ta privind remunerația.

Sănătate

Starea de sănătate este bună, însă evită să faci excese pentru că-ți poți agrava niște afecțiuni cronice sau legate de sistemul digestiv.

Horoscop zilnic Leu – 20 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea să ai parte de unele neînțelegeri în familie și să ajungi cu greu la o cale de mijloc cu cei dragi, în special cu părinții care nu pot înțelege spiritul tău revoluționar. În cuplu manifești cu multă pasiune nevoile și spui așteptările pe care le ai de la partener.

Carieră

Se întrevăd surprize legate de sectorul profesional, așa că ai mare grijă ce vorbești și cum vorbești pentru a nu te aștepta cu o rsăturnare de situație când credeai că lucrurile sunt bătute în cuie.

Bani

Ai putea relua niște discuții sau chiar negocieri care s-au petrecut la începutul lunii și care sunt legate de casă, inclusiv de un credit imobiliar.

Sănătate

Nu rști chiar în cea mai bună formă a ta, însă nici nu ai de ce să te plângi. Ți-ar trebui mai multă odihnă, liniște și echilibru în viața ta.

Horoscop zilnic Fecioară – 20 octombrie 2020

Dragoste

Ești mai confuză astăzi și din cauza aceasta s-ar putea să fii și mai conflictuală și să ai senzația că cei din jur au ceva cu tine.

Carieră

Se pot relua niște dialoguri profesionale, poți discuta cu superiorii despre un context care s-a petrecut la începutul lunii, însă ai grijă că tendința este de congflict și neînțelegere. Poți fi destul de surprinză de ceea ce auzi din partea șefilor.

Bani

Negocierile sunt un punct sensibil care-ți pot aduce suprize și răsturnări de situație, așa că cel ami bine ar fi să eviți să le faci momentan.

Sănătate

Poți fi cuprinsă de un tumult de emoții, gânduri, indecizii și toate acestea te pot obosi suplimentar. Ai putea să te bagi la somn mai devreme decât de obicei.

Horoscop zilnic Balanță – 20 octombrie 2020

Dragoste

Fie trecutul te frământă, fie vrei să scapi de niște amintiri, cert este că este vorba de mult tumult interior.

Carieră

Azi te poți pune mai mult în valoare la locul de muncă, fie prin idei creative, fie prin talente proprii, fie printr-un hobby. Posibil să fii nevoită să faci o deplasare în interes de serviciu.

Bani

S-ar putea ca astăzi să primești niște vești financiare care să te ia prin surprindere și să te pună pe gânduri. Nu te grăbi să iei decizii importante.

Sănătate

Starea de sănătate este una acceptabilă, atât timp cât nu faci excese și nu te lași copleșită de griji sau de gânduri toxice.

Horoscop zilnic Scorpion – 20 octombrie 2020

Dragoste

Ai tendința de a spune lucrurilor pe nume într-un mod destul de agresiv și asta îți poate aduce neplăceri în viața de cuplu. O situație din cuplu te poate da peste cap, deci fii pregătit pentrua  ate adapta la un context nou, la o veste neașteptată.

Carieră

Relațiile cu partenerii de afaceri, colaboratorii pot trece prin niște momente mai tenskionate și ai mare grijă ce spui și în ce mod o spui pentru a nu strica termenii unui contract.

Bani

Îți dai tot interesul pentru a obține o sumă de bani sau pentu a intra în posesia unor drepturi materiale.

Sănătate

Ești mai confuz și mai neatent la ce se întâmplă și asta pentru că ai tot fost pus în situații inedite pe care te-ai forțat să le abordezi cât mai eficient.

Horoscop zilnic Săgetător – 20 octombrie 2020

Dragoste

Trecutul îți dă târcoale și astăzi s-ar putea să fii surprins de un dialog cu un fost partener sau să-ți revină în minte amintiri pe care le credeai uitate. Ești frământat de întrebări exsitențiale.

Carieră

La locul de muncă poți să te aștepți la unele surprize și răsturnări de situație. Dacă ai un program se poate schimba, dacă ai niște activități planificate, se pot da peste cap.

Bani

Financiar contextul nu s-a schimbat față de cel de până acum prea mult, așa că poți avea parte de mici beneficii.

Sănătate

Luna în continuare este în tranzit prin zodia ta și ești plin de energie și entuziasm.

Horoscop zilnic Capricorn – 20 octombrie 2020

Dragoste

Poți avea parte de dialoguri suprinzătoare cu prietenii și nu este exclus să auzi fel și fel de informații care să te mire.

Carieră

Un proiect poate trece într-o etapă nouă, poate avea parte de revoluționăro și poți primi avize, aprobări neașteptate sprijin nesperat.

Bani

S-ar putea ca veștile financiare pe care le primești astăzi să fie destul de șocante, dar să te motiveze să pui în practică noi idei sau să regândești strategii.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate bună. Ești veselă și energică în toate activitățile întreprinse.

Horoscop zilnic Vărsător – 20 octombrie 2020

Dragoste

În plan sentimental îți pui multe întrebări și este foarte probabil să reiei niște discuții pe care le-ai avut la începutul lunii, însă acum din altp perspectivă.

Carieră

Azi ai mare grijă la dialogurile cu superiorii pentru că este tensionat contextul astrologic și poate aduce conflicte mai greu de gestionat, care-ți pot afecta reputația.

Bani

Contextul financiar este promițător, așa că lasă fricile deoparte, însă nici nu te iluziona prea tare pentru că riști să exagerezi.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate bună și ești susșinută să depășești ceva din trecut, fie ierți, fie vindeci un simptom, fie te detașezi de o amintire.

Horoscop zilnic Pești – 20 octombrie 2020

Dragoste

Atât persoana iubită, cât și familia te ridică pe un piedestal, așa că te vei bucura de complimente și aprecieri. Ține cont că niște principii, convingeri sau mentalități pe care le ai te pot da peste cap și-ți pot pune piedici, mai ales pentru că te temi.

Carieră

Nevoia de afirmare este mare astăzi și poți fi determinată de un context profesional să ieși în față fără a sta prea mult pe gânduri.

Bani

Sectorul financiar este punctul vulnerabil pe care trebuie în continuare să-l menajezi. Ai putea fi tentat să cheltui mai mult decât de obicei.

Sănătate

Te bucuri de o stare mai bună de sănătate, însă există riscul de a te suprasolicita nervos, așa că nu exagera și odihnește-te mai mult.

Horoscop săptămânal 19 – 25 octombrie 2020. Taurii își îmbunătățesc viața sentimentală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 octombrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 19 – 25 octombrie 2020 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Scorpion, aspect care ne va aduce o puternică motivație de transformare și regenerare.

Totodată, Venus, planeta iubirii, va face nu mai puțin de trei aspecte benefice cu cele trei planete lente din Capricorn, cu Jupiter, Saturn și Pluto, context care pune cărămida de temelie la baza relațiilor și care contribuie la îmbunătățirea și consolidarea acestora.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Horoscopul lunii octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna octombrie ne va pune în atenție o serie de acțiuni pe care le-am întreprins în luna august cu scopul de a le revizui, în majoritatea cazurilor fiind vorba de acțiuni legate de sectorul profesional, dar nu numai.

Evenimentul major al lunii octombrie 2020 este retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, în zodia Scorpion, eveniment care se va produce începând cu data de 14 octombrie și care va aduce un plus de tensiune în relațiile cu cei din jur, neîncredere și instabilitate financiară.

Este de preferat să nu luăm decizii majore în această perioadă, ci să ne reevaluăm rațiunile anterioare. De asemenea, vă recomand să nu achiziționați produse electronice și electrocasnice luna aceasta și nici să nu faceți alte investiții majore.

Mai multă prudență în relația cu băncile și în acțiunile întreprinse în acest sens, mai ales în cazul plăților online.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun