Horoscopul zilei de 21 august 2020. Gemenii simt nevoia de afecțiune

Horoscopul zilei de 21 august 2020. Gemenii simt nevoia de afecțiune
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 iunie 2021. Gemenii trebuie să fie atenți la reputație / Foto: Pixabay.com
Publicat: 21/08/2020, 06:46
Actualizat: 21/08/2020, 06:52

Horoscopul zilei de 21 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna, planeta emoțiilor, va tranzita zodia Balanță și ne va insufla tuturor nevoia de calm și echilibru, de armonie cu noi înșine și cu cei din jur.

Sfatul astrologului: Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec, 21 august 2020

Dragoste

Cum Soarele se pregătește să părăsească sectorul iubirii, s-ar putea ca astăzi să resimți o ușoară frustrare sentimentală, o nemulțumire vizavi de niște aspecte legate de cuplu, de persoana iubită sau să fii tristă dintr-un motiv legat de zona afectivă. Nu ezita să vorbești și să spui ceea ce simți pentru că rezultatele vor fi mai bune decât te-ai aștepta.

Carieră

Posibil să reușești să discuți niște aspecte profesionale care să aducă cu sine schimbări și transformări, însă chiar adcă te sperie, acestea se vor dovedi benefice. De asemenea, ai toată susținerea să rezolvi o chestiune mai veche, să soluționezi ceva din trecut care te împiedica să avansezi.

Bani

Din punct de vedere al banilor, fie ai parte de o surpriză neplăcută, fie veștile pe care le primești, posibil în urma unei negocieri, în urma unui interviu, sau în urma unei discuții cu cineva autorizat să-ți dea un sfat financiar, nu sunt deloc îmbucurătoare.

Sănătate

Te preocupă intens o situație legată de starea de sănătate, fie a ta, fie a cuiva drag. Nu este exclus ca unii nativi să-și programeze o consultație sau un set de analize pentru perioada următoare.

Horoscop zilnic Taur, 21 august 2020

Dragoste

Oricât de dornică de comunicare ai fi, nu reușești să ajungi la sufletul persoanei iubite, nu reușești să-l faci să se deschidă și să-și expună trăirile. Azi va fi greu să găsești calea de mijloc și să ajungi la o înțelegere cu persoana iubită. Posibile discuții tensionate legate de finanțele comune.

Carieră

Este o zi foarte bună pentru a te înscrie la un curs de dezvoltare personală sau profesională, pentru a da praful jos de pe o diplomă și a te gândi cum să o folosești. Dai dovadă de multă înțelepciune și răbdare la locul de muncă și este posibil să faci niște schimbări importante, de care chiar aveai nevoie.

Bani

Financiar nu ești împăcată cu o decizie sau poate simți că muncești prea mult pentru prea puțin. Posibil ca unii nativi să realizeze că nu pot duce la capăt un proiect din cauza fondurilor insuficiente.

Sănătate

Luna traversează casa sănătății tale și îți aduce mult echilibru în manifestări, multă nevoie de pace, însă nu o vei obține foarte ușor și asta din cauza unor griji financiare sau a faptului că nu ești valorificată mai mult. Ai răbdare și totul va fi bine.

Horoscop zilnic Gemeni, 21 august 2020

Dragoste

Luna îți traversează sectorul iubirii și-ți aduce o mare nevoie de afectivitate, o mare nevoie de a spune ceea ce simți, de a strânge în brațe pe cei din jur. Ești foarte atentă la ceilalți, receptivă la dorințele lor pe care vei face tot posibilul să le îndeplinești.

Carieră

Există tendința de a fi cam visătoare cu planurile tale, de a exagera în privința unor obiective sau de a-ți trasa niște idealuri mult prea înalte și aproape imposibil de atins cu resursele actuale. Simți că se apropie cu pași repezi niște schimbări, însă nu te teme pentru că se vor dovedi benefice pentru tine.

Bani

Este o zi a reglării de conturi și deși nu îți place și nu te bucură o situație prin care treci, trebuie să știi că este necesară și contribuie la maturizarea și chiar la evoluția ta financiară (și nu numai).

Sănătate

S-ar putea să vrei să faci prea multe dintr-o dată și să nu reușești să duci nimic la bun sfârșit și din acest motiv să devii tensionată, mai ales spre seară. Relaxează-te și bucură-te că începe weekendul și ai șanse să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Rac, 21 august 2020

Dragoste

Azi va trebui să acorzi puțin mai multă atenție vieții sentimentale. Nu duce acasă încărcătura emoțională de la locul de muncă pentru că riști să ai parte de conflicte. Sfatul meu este să fii pe cât posibil de înțeleaptă și să nu dai curs discuțiilor în contradictoriu.

Carieră

Ești suprasolicitată la locul de muncă și este foarte posibil să vină sarcini noi, responsabilități profesionale pe care nu ești pregătită să le înfrunți. Un proiect personal, o afacere, poate ceva în care ai investit bani, nu funcționează așa cum îți dorești sau nu-ți aduce satisfacțiile așteptate.

Bani

Este foarte probabil ca întocmai ceea ce-ți vine pe nepregătite și te enervează, te scoate din starea de confort psihic în care te aflai, să fie, de fapt, și o șansă de a-ți îmbunătăți bugetul, să aibă o miză financiară încântătoare.

Sănătate

Este interesant că indiferent de ceea ce se petrece în jurul tău, ai capacitatea de trece peste, de a le găsi o explicație situațiilor, evenimentelor și a le integra în cotidian, astfel încât să-ți păstrezi echilibrul interior.

Horoscop zilnic Leu, 21 august 2020

Dragoste

S-ar putea să treci printr-o criză în dragoste, să simți că nu ai noroc, că nu reușești să legi ceva, mai ales dacă ești singură. Dacă ești parte a unui cuplu, poți simți nemulțumiri, ca și cum partenerul, deși îți oferă totul, nu te satisface pe deplin. Ai grijă! Posibil ca minusurile să fie la tine!

Carieră

Poți fisurprinsă de o situație din trecut, poate de o veste de la fostul loc de muncă sau o veste despre un fost coleg. Este un moment bun pentru a-ți reevalua o decizie profesională mai veche sau un țel, un obiectiv din trecut pe care nu l-ai pus în practică sau nu la nivelul la care ți-ai fi dorit.

Bani

Sposibile cheltuieli legate de o deplasare, de acte sau pentru întreținerea copiilor. Unii nativi pot fi cheltuitori doar pentru a-și satisface o plăcere, o poftă de moment.

Sănătate

Este ultima zi în care Soarele, guvernatorul tău, se află în zodia ta și este foarte probabil să resimți contextul cu mai multă intensitate, să fii mai tristă, mai apatică, să te simți mai sleită de vlagă, însă cu o poftă de viață la fel de mare.

Horoscop zilnic Fecioară, 21 august 2020

Dragoste

Este o zi favorabilă pentru a petrece timp cu familia și a pune la cale scurte călătorii, excursii. Posibil să planifici vizite la rude. Unii nativi fac planuri de reamenajare, poate renovare, a casei.

Carieră

Nu te mira dacă te caută un fost șef sau un fost colaborator. Poate fi vorba și de un fost coleg care vine cu o propunere pentru tine. Zi favorabilă să rezolvi chestiuni ce țin de acte, hârtii, documente sau să faci o deplasare în scop profesional. Unii nativi discută despre necesitatea unei schimbări legate de domeniul în care activează.

Bani

Luna îți traversează sectorul financiar și-ți aduce nevoia de cumpătare și echilibru în cheltuieli. Poți avea parte de noroc la bani sau poți primi un cadou, o ofertă de nerefuzat de a-ți petrece timpul liber, de a călători undeva. Nativii care-și caută oferte de vacanță pot găsi cele mai bune prețuri.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, asta dacă nu ți le cauți prin minte singură pentru că există tendința de a-ți răscoli niște amintiri sau de a te gândi la ceva din trecut care te-a afectat.

Horoscop zilnic Balanță, 21 august 2020

Dragoste

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, dai dovadă de o stare afectivă foarte bună. Ești sociabilă, tolerantă, deschisă la nevoile celorlalți și pregătită să-ți oferi ajutorul și sprijinul. În familie se petrec lucruri frumoase. Poți primi sfaturi bune și înțelepte de la cineva mai în vârstă.

Carieră

Ai grijă cum comunici la locul de muncă, cum îți manifești anumite nemulțumiri sau cum pui o problemă care se cere rezolvată pentru că este posibil să nu obții chiar rezultatul așteptat. Dă dovadă de mai multă înțelepciune și chiar răbdare.

Bani

Un parteneriat în care te afli, o colaborare nu te mulțumește pe deplin sau poate fi vorba, în cazul unor nativi, de niște probleme financiare ale partenerului pe care se chinuie să le rezolve și de care afli acum. Arată-ți susținerea!

Sănătate

Fie ai impresia că ești invincibilă și nimic nu te poate doborî, fie nu dai prea mare importanță unor simptome. Nu ai de ce să te sperii, însă nu face niciun fel de exces!

Horoscop zilnic Scorpion, 21 august 2020

Dragoste

Este o zi bună în dragoste în care vei simți să te apropii mai mult la nivel spiritual de persoana iubită, să-i asculți vocea inimii și să te conectezi la sfere afective mai înalte. Poți spune te iubesc doar printr-o atingere.

Carieră

Este o zi foarte bună în care poți simți că te apropii cu pași repezi de un obiectiv urmărit. Mulți nativi vor primi laude și aprecieri care vor contribui enorm la creșterea stimei de sine și, implicit, la o mai mare determinare de a face lucrurile și mai bine și mai eficient.

Bani

Îți vin bani din trecut, fie de la o afacere, un proiect mai vechi pe care l-ai încheiat, fie cineva îți returnează o datorie. Poate fi vorba de o reglare de conturi și astfel să primești o sumă restantă.

Sănătate

Te închizi foarte mult în tine și eviți socializarea, preferând să stai cu gândurile tale. Este o zi în care introspecția te poate ajuta să devii mai înțeleaptă, deci nu te teme să te asculți cu toată ființa.

Horoscop zilnic Săgetător, 21 august 2020

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru a o petrece în cercul de prieteni, pentru a ieși în oraș, la un eveniment. Nu este exclus, mai ales dacă ești singură și disponibilă pentru o nouă relație, să te atragă cineva din anturaj.

Carieră

Rezolvi chestiuni mai vechi pe care le-ai amânat, posibil legate de acte, hârtii, documente sau faci o deplasare necesară pentru a pune la punct un aspect profesional necesar. Unii nativi pot pleca într-o delegație care va fi de bun augur pentru imaginea lor la locul de muncă.

Bani

Dai dovadă de foarte bun raționament într-o chestiune financiară, de multă înțelepciune în administrarea unui astfel de context. Posibil să primești un ajutor de la o femeie.

Sănătate

Ești bine dispusă și foarte receptivă la nevoile celor din jur. Un prieten îți poate consuma mai mult timp decât te-ai fi așteptat, dar surprinzător, îți va face plăcere contextul.

Horoscop zilnic Capricorn, 21 august 2020

Dragoste

În dragoste lucrurile merg de la bine la foarte bine și reușești azi să cazi de acord cu partenerul în privința unui plan comun, mai ales dacă este vorba de ceva deosebit, ceva care te scoate din monotonia zilei.

Carieră

Cu Luna în tranzit prin sectorul carierei, azi ai tendința de a acorda foarte multă atenție imaginii tale. Te simți importantă, capabilă să faci lucrurile să funcționeze, însă ai grijă ca acest entiziasm de moment să nu te coste mai târziu. Asumă-ți responsabilități în măsura puterilor și capacităților tale profesionale.

Bani

Pare că te nemulțumește o situație financiară care privește banii la comun cu cineva sau un bun de patrimoniu, o investiție de care nu ești doar tu responsabilă. Profită și află ce anume te împiedică să obții rezultatul dorit. Unii nativi sunt deranjați de cheltuielile partenerului de viață.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună și asta pentru că și psihicul tău este ridicat. Gândești destul de optimist și nu te lași copleșită de griji sau de contexte care altă dată te oboseau.

Horoscop zilnic Vărsător, 21 august 2020

Dragoste

Este o zi foarte bună în dragoste. Petreci timp cu partenerul, activitățile în comun vă unesc, însă atenție la unele tensiuni care pot apărea ca urmare a unor mentalități, principii de viață diferite. Credințele voastre pot fi opuse, dar nu cumva asta vă și atrage?

Carieră

Ieși în față la locul de muncă, te afirmi cu multă încredere, însă ai mare grijă la comunicare, la dialogul cu ceilalți, indiferent că sunt superiori, colegi sau colaboratori pentru că pot apărea unele tensiuni mai greu de aplanat. Este vineri. Detașează-te!

Bani

Nu se întrevăd probleme financiare sau acțiuni importante care să impacteze ziua. Unii nativi pot discuta despre moșteniri sau investiții.

Sănătate

Starea de sănătate este bună, însă ai tendința de a-ți face singură griji răscolind niște aspecte din trecut, recitind niște analize mai vechi sau, discutând cu cineva pe baza unei afecțiuni, empatizezi mai mult decât trebuie.

Horoscop zilnic Pești, 21 august 2020

Dragoste

Nu ar strica să te pui la masa rotundă și să discuți acele aspecte care te-au deranjat în cuplu. Poți simți o ciudată nevoie de a te răzbuna sau de a fi acid în comunicare, dar o vei face cu zâmbetul pe buze. Se întrevăd tensiuni în cuplu, deci nu duce lucrurile la extrem!

Carieră

Posibil să resimți niște nemulțumiri legate de locul de muncă, de modul în care-ți desfășori activitățile și să te gândești să vii cu o îmbunătățire. Evită să te suprasoliciți, mai ales să te implici în activități care nu-ți revin ție de drept.

Bani

Probabil nu empatizezi cu modul în care cineva apropiat își cheltuie finanțele sau poate este vorba de un echilibru pe care-l cauți cu ardoare în privința propriilor acțiuni legate de bani. Oricum, azi îți poți pune în evidență niște talente financiare pe care le ții ascunse. Atenție la cheltuielile impulsive!

Sănătate

Este un conflict interior care te macină și căruia nu știi cum să-i faci față. Probabil îți este mai greu să recunoști ceea ce simți pentru cineva și atunci lupta cu tine devine chiar toxică și nocivă stării de spirit. Nu te mira dacă ești mai morocănoasă astăzi!

Horoscop săptămânal 17 – 23 august 2020. Leii își schimbă stilul de viață

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 17 – 23 august 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna aceasta se evidențiază prin formarea aspectului de Lună Nouă în zodia Leu, un aspect care deschide noi oportunități pentru toate zodiile, remarcându-se în mod deosebit impactul asupra nativilor Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Un alt mare atu al perioadei care urmează este comunicarea, dat fiind că Mercur va tranzita zodia sa de domiciliu, Fecioara, și ne va imprima un raționament lucid și o capacitate de analiză și sinteză deosebită, calități pe care le vom expune în dialogul cu cei din jur, dar și în negocieri.

Zodiacul chinezesc în săptămâna 17-23 august 2020. „Iepurii” vor avea multe lucruri de făcut, atât acasă cât și la muncă

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 17-23 august 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 17-23 august 2020!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Scandal în familia lui Mădălin Păduran, după înmormântare. Narcisa, iubita tânărului, acuzată că a deschis...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
Când și unde va fi înmormântat Costel Corduneanu. Familia interlopului a stabilit toate detaliile
Vești TRISTE despre Kate Middleton! Starea de sănătate a Prințesei de Wales nu este deloc...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Mirela Biftoi ar fi fost ucisă pentru o datorie de mii de lei! Sora ei...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
Nu te mai primește în avion. Pasagerii sunt obligați să respecte noua regulă
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
Cine este tânărul de 23 de ani care a încetat din viață într-un cumplit accident...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
NASA bate în retragere! Aducerea mostrelor de pe Marte costă prea mult