Horoscopul zilei de 21 septembrie 2020. Balanțele sunt tensionate

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2020. Balanțele sunt tensionate
Horoscopul zilei de 15 noiembrie 2020. Lună Nouă în zodia Scorpion
Publicat: 21/09/2020, 06:35

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se va forma un aspect tensionat pe cer între Mercur, planeta comunicării, din zodia Balanță și Pluto, planeta transformărilor interioare, aflată în retrogradare în zodia Capricorn, ceea ce înseamnă, pe scurt, un conflict între rațiune, logică, și simțire, instinct, creat în relațiile cu cei din jur, dar mai ales în relația cu autoritățile din viața noastră.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

În cuplu se spun cuvinte grele, usturătoare și ai face bine să le cântărești mult înainte pentru că pot răni foarte ușor. Poți folosi constructiv acest context și poți încerca să analizezi în profunzime relația și să vezi ce trebuie să schimbi. Posibil ca unii nativi să fie nemulțumiți de viața sexuală și să încheie tot ce este superficial. Relațiile în care există autoritate și impunere cu forța se pot încheia.

Carieră

Conflictele cu superiorii pot fi destul de periculoase astăzi pentru că pot aduce decizii radicale, neinspirate. Nu este momentul să-ți dai demisia și nici să iei o decizie profesională, oricât de mult ai simți să scapi de un stres profesional. Evită să fii ironică, sarcastică cu șefii.

Bani

Evită negocierile contractuale, semnarea contractelor profesionale, mai ales financiare pentru că poți comite erori de raționament care să-ți aducă pagube greu de restabilit.

Sănătate

S-ar putea ca o serie de frici și temeri să fie active acum și să te vezi nevoită să le analizezi mult mai rațional. Posibile vești neplăcute legate de sănătatea cuiva apropiat.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Poți gândi lucruri destul de dure despre partener, poți să-l vezi dintr-o altă ipostază, să-ți pierzi chiar încrederea în el. Discuțiile în cuplu pot fi pline de reproșuri, usturătoare și foarte dureroase.

Carieră

Ai tendința de a fi ironică, răutăcioasă și chiar cinică în dialogul cu colegii de muncă, mai ales dacă aceștia nu-ți împart aceeași gândire și aceleași principii de viață.

Bani

Fii foarte atentă la ce negociezi astăzi legat de finanțe pentru că poți pierde niște bani sau poți fi păcălită. Cei care îți negociază un contract, o colaborare profesonală trebuie să citească de două ori înainte.

Sănătate

Pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate este necesar să abordezi viața din alt unghi, să fii deschisă către o nouă viziune transformatoare și să eviți să te ții cu dinții de vechi principii.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Poți fi foarte indecisă în privința unei relații de iubire și să nu știi unde să o încadrezi. Posibil ca unele aventuri, în urma unor dialoguri, să se încheie. Pot apărea tensiuni din cauza banilor sau din cauza atașamentelor materiale.

Carieră

Locul de muncă îți aduce transformări interioare pe care mintea ta rațională va fi incapabilă să le accepte și să le integreze foarte ușor. Se întreved tesniuni cu colegii, stres profesional.

Bani

Mare atenție la plățile pe care la faci astăzi, dar și la încasări. Asigură-te că sumele sunt corecte. Negocierile nu-și sunt deloc favorabile.

Sănătate

Stresul este cel care te domină astăzi și-ți poate activa frici pe care nu știai că le ai, temeri latente care te pot copleși dacă nu le abordezi rațional.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Ai mai multă grijă cum te porți cu cei dragi, în special cu părinții, dar și cu partenerul de viață. Dialogurile vor fi destul de dure și tu poți deveni peste măsură de răutăcioasă și cuvintele spuse acum, mai ales reproșurile pot lăsa urme adânci.

Carieră

Nu vei suporta autoritatea șefilor și ai tendința de a le întoarce vorbele, de a încerca să-i convingi de o realitate pe care tu o percepi, însă nu și ei și va fi în zadar.

Bani

Nu este o zi bună pentru negocieri și bine ar fi să ai răbdare. Posibil să se reia discuții financiare din trecut, însă într-un comtext destul de tensionat care să aducă nemulțumiri.

Sănătate

S-ar putea să afli vești neplăcute despre starea de sănătate a partenerului. Unii nativi pot fi căutați de persoane din trecut și astfel să li se dea peste cap pacea și liniștea interioară.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Nu este chiar cea mai bună zi pentru comunicare și decât să spui lucruri care dor, să faci reproșuri și să pretinzi ce nu poți avea, mai bine citește o carte sau plimbă-te. Ai tendința de să ceri prea mult de partener crezând că ți se cuvine, însă raționamentul tău poate fi afectat astăzi.

Carieră

Relațiile cu colegii sunt aspre, dure și poți să auzi cuvinte care să te doară, să te întristeze. Evită să le pui la suflet și răspunde-le cu calm la ironii și sarcasm.

Bani

Nu te aștepta să primești o finanțare acum sau să fii susținută financiar într-un proiect pentru că totul se poate amâna, întârzia.

Sănătate

Este momentul să conștientizezi necesitatea unor schimbări radicale legate de stil de viață. De fapt, tu poate le-ai conștientizat până acum, dar acum va trebui să te mobilizezi mai mult. Pentru unii nativi pot veni vești mai puțin plăcute legate de sănătate sau se pot simți slăbiți, însă este vorba doar de frici pe care le activează puternic acum.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Poți fi mai vocală, mai acidă în dialogul cu persoana iubită și poți simți nevoia să faci unele schimbări în relația voastră astfel încât să devină mai profundă. Te pui mai mult în valoare și ceri să fii mai mult prețuită.

Carieră

Simți că nu-și poți pune talentele în valoare așa cum îți dorești și asta pentru că șefii tăi nu au aceeași viziune ca tine. Atenție la conflicte și la imaginea profesională.

Bani

Financiar pot veni vești bune, însă dacă va trebui astăzi să dai un răspuns sau să negociezi, ai mare grijă la dialog, la ceea ce spui pentru a nu deranja și citește de mai multe ori termenii și condițiile să te asiguri că nu este nimic ascuns.

Sănătate

Este momentul să faci în așa fel încât să ai mai mult timp liber pentru tine și plăcerile, pasiunile tale. Posibil să te simți foarte frământată din acest punct de vedere astăzi.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Pot apărea conflicte în familie din cauza banilor, a modului în care sunt administrați și cheltuiți. O zi foarte bună să te ocupi de casă, să arunci ce nu-ți mai folosește și poate chiar să cumperi niște obiecte noi.

Carieră

Fii foarte atentă la ceea se spui în fața superiorilor, a persoanelor care reprezintă o autoritate în viața ta pentru că poți fi ironică și poți deranja. Posibile tensiuni cu instituțiile statului. De evitat astăzi aceste acțiuni.

Bani

Se întrevăd cheltuieli mai mari decât de obicei și grija banilor sau dezechilibrul financiar îți provoacă frustrăi și nervi. Nu te avânta în acțiuni care implică mulți bani și fii atentă la negocieri!

Sănătate

Azoi ești mai agitată decât de obicei și ai impresia că toți sunt contra ta și nimic nu-ți iese conform planului. Ești foarte întoarsă, prinsă în trecut și trebuie să te desprinzi pentru a zâmbi din nou.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Te gândești intens la ceva sau cineva din trecut și simți nevoia să pui mâna pe telefon și să dai un semn de viață. Posibil ca amintirile să-ți trezească un dor greu de raționat.

Carieră

Fii atentă la comunicarea cu cei din jur, indiferent cine sunt ei. Poți fi ironică, cinică, sarcastică și poți răni prin cuvinte. Așteaptă-te ca un proiect să se împotmolească și să fie nevoie de umblat după niște acte, documente.

Bani

Banii sunt un subiect delicat astăzi și poți foarte confuză cu privire la gestionarea lor. Posibil să te macine lipsa lor și să cauți variante cu ajutorul prietenilor sau a cunoștințelor.

Sănătate

Fii mai atentă la deplasările pe care le faci astăzi și lasă trecutul să se dizolve sau încearcă să-l integrezi în viața ta dintr-un nou unghi, cu o altă rațiune decât cea de pțnă acum.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Prietenii pot avea reproșuri de făcut la adresa ta și te pot pune în ipostaze care să te deranjeze, să-ți afeteze stima de sine. Și tu, la rândul tău, poți da dovadă de mult cinism în relațiile de iubire și ai grijă că poți răni prin cuvinte.

Carieră

Posibil ca discuțiile cu superiorii să te deranjeze, însă evită să spui prea multe pentru că dacă devii sarcastică poți avea și mai multe de pierdut. Fii puțin mai atentă la imaginea profesională.

Bani

Se întrevăd unele blocaje financiare legate de un proiect și va fi nevoie de o schimbare de strategie sau de viziune. Evită să dai bani cu împrumut prietenilor și să crezi tot ce ți se spune.

Sănătate

Treci printr-o serie de frământări, îți pui întrebări existențiale și încerci să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă, iar tot acest context te poate copleși. Odihnește-te mai mult și înceracă să aduci îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Relațiile cu prietenii sunt încordate și poți fi foarte vocală cu cei din jur, poți spune mult prea direct și dureros un adevăr și poți suferi apoi. Unii nativi se pot simți mințiși, trădați, înșelați.

Carieră

Te frămânți foarte mult cu privire la o situație profesională, mai ales legată de o funcție sau de un progres pe care-l aștepți. Posibil ca veștile în acaestă direcție să nu fie pe placul tău și să fie nevoie să renunția la ceva pentru a-ți atinge un obiectiv. Atenție majoră la dialog! Poți pierde multe dacă nu știi cum să pui problema!

Bani

Poți clarifica o situație legată de acte, de bănci, de un credit, poate fi ceva restant, însă de preferat ar fi să o faci în prima parte a zilei.

Sănătate

Veștile legate de sănătate nu sunt dintre cele mai bune sau tu te simți copleșită, obosită, nemulțumită de tine și simți să faci ceva în această direcție, dar încă nu ești decisă ce anume.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să nu mai amâni o discuție cu persoana iubită și să fii destul de serioasă, radicală, acidă și chiar cinică, mai ales dacă este vorba de bani sau viața sexuală. Pot ieși la suprafață infidelități și secrete.

Carieră

Nu te înțelegi cu șefii sub nicio formă pentru că mentalitățile voastre sunt diferite, vă ghidați după sisteme de valori diferite, iar principiile de viață se bat cap în cap. Evită astăzi să deschizi subiecte care pot viza această zonă.

Bani

Banii sunt subiect de discuție astăzi și se întrevăd nemulțumiri care pot aduce schimbări de percepție și chiar schimbări legate de felul în care sunt cheltuiți și administrați.

Sănătate

La capitolul sănătate se întrevăd frământări, poate legate de o problemă sau poate doar gânduri legate de situații din trecut în care ți se pare că nu ai acționat corect, responsabil. Este momentul să schimbă niște principii de viață.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Se întrevăd dialoguri tensionate legate de prieteni și nemulțumiri care vin din această direcție. În cazul unor nativi este vorba de gânduri și frământări legate de viața intimă sau de o aventură sexuală.

Carieră

Un proiect în care ai investit bani are nevoie de transformare pentru a funcționa. Pe de altă parte, posibil ca tocmai banii să te împiedice să-l demarezi sau să-l promovezi, să-l duci pe culmi înalte.

Bani

Te frămânți și încerci să găsești soluții pentru o problemă financiară cu care te confrunți, poate chiar a partenerului sau legată de un credit, un împrumut, niște acte. Azi poți fi destul de confuză și ar fi bine să nu iei decizii.

Sănătate

La nivel interior treci prin foarte multe frământări, gânduri, indecizii, iar situații din trecut ți se par că se repetă. Unii nativi se zbat să lase în spate trecutul, să-l îngroape o dată pentru totdeauna.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cât de sănătos este, de fapt, pateul vegetal! Ce aditivi conține și cât de periculos...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
O turistă a murit în timp ce își făcea un selfie lângă lacul din craterul...