Horoscopul zilei de 22 septembrie 2020. Berbecii intră în noi parteneriate

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2020. Berbecii intră în noi parteneriate
Horoscopul zilei de 18 ianuarie 2021. Racii luptă pentru un statut
Publicat: 22/09/2020, 06:42

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Soarele, astrul responsabil cu vitalitatea noastră, cel care ne oferă, de altfel, și zodia, intră astăzi în semnul Balanță, marcând echinocțiul de toamnă și, totodată, imprimând asupra tuturor energia acestei zodii. Astfel, până pe 23 octombrie, vom fi mai determinați să căutăm echilibrul în viața noastră, vom simți dorința de a fi în armonie cu ceilalți și vom da dovadă de mai multă diplomație în relații, căutând liniștea și pacea.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Soarele va tranzita întocmai sectorul relațiilor și-ți va aduce determinarea necesară pentru a restabili liniștea și armonia în cuplu. Nu va fi deloc ușor, însă îți vei canaliza energia în această direcție și dacă vei da dovadă de responsabilitate și diplomație, de înțelepciune și înțelegere, s-ar putea să reușești să-ți consolidezi relația.

Carieră

Va fi o perioadă în care interesul tău profesional va fi să stabilești noi parteneriate, să te asociezi cu persoane noi sau să consolidezi colaborările pe care le ai. În plus, unii nativi vor avea toată energia necesară să lupte pentru obiectivele lor profesionale.

Bani

Azi nu lua decizii financiare pentru că pot fi eronate din cauza unei stări de confuzie ce planează în acest sector. Nu poți deocamdată decât să speri la libertate și independență financiară.

Sănătate

S-ar putea să te simți puțin mai obosită și mai fără vlagă, mai ales în prima parte a zilei, pentru că Soarele îți părăsește casa sănătății și poți percepe contextul destul de puternic, așa că dedică-te activităților relaxante, artistice, hobby-urilor tale și nu vei avea probleme.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Va trebui să muncești mai mult dacă-ți dorești ca relațiile cu membrii familiei să fie echilibrate și armonioase. Responsabilizarea față de niște sisteme de valori, dar și față de părinți, te va ajuta.

Carieră

Soarele îți activează sectorul muncii și-ți va aduce energia necesară pentru a-ți finaliza în mod eficient sarcinile și activitățile zilnice. Mulți nativi pot fi determinați să caute un loc de muncă mai bun, însă se va putea doar după ce vor mai învăța și se vor mai dezvolta profesional, motiv pentru care cursurile și seminariile vor fi de ajutor în perioada următoare.

Bani

S-ar putea ca astăzi să nu fii mulțumită de veștile financiare pe care le primești de la locul de muncă. Recomandarea este să devii mai echilibrată cu finanțele tale.

Sănătate

Soarele îți activează, totodată, și sectorul sănătății și-ți va aduce energia necesară vindecării, luminându-te totodată cu razele sale să vezi cât mai clar și corect drumul pe care trebuie să mergi de acum înainte. Vei reuși să-ți echilibrezi stilul de viață plecând de la principii noi, însă va trebui să lupți pentru asta și să nu te aștepți că se întâmplă de la sine.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Soarele îți va activa sectorul iubirii și-ți va aduce toată determinarea de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți povestea de iubire. Dacă ești singură, vei da dovadă de multă energie canalizată pentru a cuceri pe cine-ți dorești.

Carieră

Este o perioadă favorabilă, odată cu ingresul Soarelui în zodia Balanță, să-ți pui în evidență talentele artistice, hobby-urile, pasiunile și să încerci să le transformi în profesie, în sursă de venit.

Bani

Azi ai parte de multă susținere dacă va trebui să semnezi un contract sau să negociezi niște clauze financiare. Posibil progres material pentru mulți nativi.

Sănătate

Soarele îți va aduce multă energie și determinare să te ocupi de ceea ce-ți place, indiferent că este vorba de un sport, o activitate fizică sau culturală sau intelectuală sau chiar artistică. Făcând ceea ce-ți place, starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Soarele va activa sectorul familiei și-ți va pune în lumină o serie de lipsuri, nemulțumiri, hibe legate de relația pe care o ai cu cei dragi, în special cu părinții. Nu sunt excluse certurile, neînțelegerile, iar ca lucrurile să se armonizeze va fi nevoie să fii mai înțeleaptă și mai responsabilă vizavi de cei dragi. Relația cu partenerul de viață se bucură de multă înțelepciune.

Carieră

Probabil te-ai obișnuit să tot auzi de tensiuni în viața ta profesională, însă astăzi este o zi foarte bună să abordezi niște chestiuni legate de carieră pentru că vei fi foarte înțeleaptă și vei ști cum să-ți ceri drepturile.

Bani

O zi foarte bună legată de bani și acțiuni financiare. Fie primești o mărire de salariu, fie cineva din trecut te ajută cu o sumă de bani care îți era absolut necesară.

Sănătate

Primești niște vești foarte bune legate de starea de sănătate a cuiva drag, poate chiar a unui părinte sau poate chiar tu primești rezultatul unor analize.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Soarele îți va activa sectorul comunicării și acest aspect te va face mult mai echilibrată în dialog, mult mai atentă la ceea ce spui și mult mai dornică de a menține pacea și armonia cu cei apropiați. Zi foarte bună în relația de iubire. Poți ajunge la o viziune comună, înțeleaptă cu partenerul de viață. Posibile împăcări acolo unde au fost tensiuni.

Carieră

Ești foarte bine susținută în tot ce înseamnă discurs public, ședință, interviu de angajare, examen oral, proces de învățare.

Bani

Ai șanse foarte mari să negociezi un aspect profesional în favoarea ta, poate să schimbi niște sarcini copleșitoare. Unii nativi obțin chiar timp liber de la muncă pentru a se dedica unui curs.

Sănătate

Soarele este guvernatorul tău, iar tranzitul prin zodia Balanță, deși îl slăbește și-i minimizează din forță, ție îți va aduce un plus de energie vitală, însă ai mare grijă cum o folosești, către ce o canalizezi pentru că te poți simți obosită fără să știi care este motivul.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Dai dovadă de multă responsabilitate în relația de iubire și vei face tot ce-ți stă în puteri să o armonizezi, dar mai ales să te pui în valoarea în fața persoanei iubite.

Carieră

Negociază cu multă încredere un aspect profesional, poate legat de o funcție, de un obiectiv pe care-l ai în vizor pentru că ai șanse mari să obții ceea ce-ți dorești, dacă știi să pui problema corect.

Bani

Soarele îți activează sectorul financiar așa că te poți aștepta la o mai mare determinare să-ți îmbunătățești și echilibrezi veniturile. Ai energie și-ți dorești să te pui pe picioare financiar.

Sănătate

Încearcă să ai mai multă grijă la sănătate și să fii foarte atentă la simptomele pe care ți le transmite organismul. Ai mari șanse să tratezi o afecțiune mai veche.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Cei din jur încep să te înțeleagă din ce în ce mai bine, dar și tu vei da dovadă de mai multă empatie, diplomație și toleranță în relațiile cu ceilalți. Ești foarte de terminată să te împaci cu cineva, cel mai probabil cu partenerul de viață.

Carieră

Un proiect de grup sau un proiect personal are toate șansele să iasă la lumină dacă vei da dovadă de mai multă responsabilitate și mai ales de diplomație, lăsând întotdeauna o cale de mijloc celuilalt. Posibil să primești ajutor în demararea sau promovarea acestuia.

Bani

Este o zi care-ți poate aduce progres și expansiune în urma unei negocieri, însă asigură-te că ești de acord cu toate condițiile contractuale impuse, deci citește pe toate părțile actele care-ți pică în mâini.

Sănătate

În prima parte a zilei te poți simți mai obosită, fără putere și fără energie, însă după ce te vei odihni vei vedea că vei privi totul cu alți ochi și mai ales cu optimism. Nu uita că vei avea parte de energia puternică a Soarelui întocmai în zodia ta.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Posibile neclarități care apar în cuplu și care se cer neapărat lămurite. Unii nativi pot avea parte de disciuții tensionate din cauza banilor.

Carieră

La locul de muncă dai dovadă de multă înțelepciune în relațiile cu colegii și asta pentru că nu vrei să te împovărezi cu alte critici, reproșuri, discuții. Eși foarte matură și determinată să-ți atigi aspirațiile.

Bani

O zi foarte bună în plan financiar. Poți negocia un aspect financiar, posibil chiar legat de salarizare, de un comision, o dobândă, și se va dovedi pe termen lung.

Sănătate

Cu Soarele în zodia Balanță, vei avea ocazia să vezi care sunt problemele de sănătate pe care le ai, mai corect spus care este cauza lor. Poate fi vorba de o frică, o teamă de singurătate sau poate fi vorba de un viciu, de o relație toxică. Simți în continuare nevoia de interiorizare și meditație.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Cu Soarele în tranzit prin sectorul prietenilor vei canaliza mare parte din energia ta pentru a-ți îmbunătăți relația cu cei din anturaj, dar și relația cu persoana iubită. Ai nevoie de liniște, armonie și le vei avea. Te poți împăca cu o persoană dragă.

Carieră

Un proiect în care ești implicată are toate șansele de izbândă dacă investești ami mult timp și mai multă energie în promovarea sa.

Bani

Dai dovadă de multă responsabilitate financiară astăzi și poți obține niște avantaje pe termen lung sau chiar ajutor de la o persoană importantă, cu funcție.

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin semnul tău ai parte de o stare de bună dispoziție, energie, entuziasm și voie bună, dar mai ales gândire pozitivă și progresistă.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Se reapride pasiunea în cuplu și ai șanse mari să ajungi să te împaci cu partenerul de viață dacă erați certați. O perioadă bună să-ți consolidezi relația din punctul de vedere al vieții intime.

Carieră

Soarele îți va activa sectorul carierei și-ți va aduce energie și determinare să te afirmi, șanse să-ți atingi niște obiective profesionale, poate chiar și o nouă viziune despre o funcți. Dă dovadă de responsabilitate și perseverență în continuare.

Bani

Este șia zi o zi foarte bună pentru a obține un împrumut, un credit, pentru a obține niște beneficii materiale, poate chiar returnarea unei datorii din trecut.

Sănătate

S-ar putea să resimți niște simptome ale unor afecțiuni mai vechi, poate chiar să ai parte de unele insomnii, însă va fi ceva trecător.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Soarele îți va lumina sectorul principiilor de viață, al credințelor și mentalităților și ai mari șanse să vezi un aspect legat de relația cu partenerul de viață dintr-un alt unghi și astfel să o îmbunătățești.

Carieră

Este o perioadă încare-ți vei canaliza mare parte din energie pentru a studia, pentru a te dezvolta, atât ca evoluție personală, cât și ca progres profesional. Poate începi un curs nou la care te-ai gândit în ultima vreme.

Bani

În prima parte a zilei evită negocierile, discuțiile financiare, dar mai ales deciziile radicale care prevăd sume de bani.

Sănătate

Azi ai parte de o stare generală bună, te simți mai energică, ai mai multă forță și putere să treci peste procovări.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Soarele te va susține să reaprinzi pasiunea în cuplu, iar dacă ești singură poate aduce o mai mare dorință sexuală, însă ai grijă că va fi vorba de o simplă aventură și nimic mai mult. Situația poate sta diferit dacă este vorba de o persoană cunoscută prin intermediul prietenilor. Unora dintre nativi li se pot aprinde călcâiele după o persoană din anturaj.

Carieră

La locul de muncă vei începe să dai mai mult randament, să devii mai eficientă și mai determinată să-ți termini sarcinile și responsabilitățile.

Bani

Este o perioadă în care-ți vei canaliza energia pentru a rezolva o situație ce ține de acte, de credite, relația cu băncile, poate chiar o moștenire, un litigiu, obținerea unui bun material.

Sănătate

Starea de sănătate se îmbunătățește, ai energie, inspirație și funcționezi la capacitate mare. Ai ocazia să vindeci, să ameliorezi niște simptome care ți-au tot dat bătăi de cap.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Afirmații revoltătoare făcute de preotul Nicolae Tănase despre femeile agresate sexual: ,,Fetele nu sunt chiar...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă: "Vorbim aproape zilnic,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Inteligența Artificială a găsit originea psihozei în creier