Horoscopul zilei de 23 octombrie 2020. „Scorpionii” se bucură de energie și vitalitate

Horoscopul zilei de 23 octombrie 2020. „Scorpionii” se bucură de energie și vitalitate
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 iunie 2021. Scorpionii se reîndrăgostesc de partener / Foto: Pixabay.com
Publicat: 23/10/2020, 02:10
Actualizat: 23/10/2020, 02:13

Horoscopul zilei de 23 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Soarele va intra în zodia Scorpion, pe care o va tranzita până pe 21 noiembrie, și ne va stimula din această ipostază să ne preocupăm mai mult de situația financiară, dar și de latura intimă și sentimentală. De asemenea, vom fi mai dornici să aducem schimbări în viața noastră și vom avea o mai mare putere de regenerare, de reconstrucție.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 23 octombrie 2020

Dragoste

Soarele îți va activa timp de o lună casa intimității și va contribui la reaprinderea pasiunii în cuplu, iar dacă ești singură te poate stimula să intri în aventuri sentimentale, însă ai mare grijă și dă dovadă de responsabilitate pentru că poți avea parte și de surprize mai puțin plăcute, de momente în care să nu te simți valorificată. Posibile tensiuni în cuplu din cauza banilor sau a unor ascunzișuri, secrete care ies la iveală.

Carieră

Azi se întrevăd posibile tensiuni cu colaboratorii din cauza unor proiecte pe care nu ți le poți duce la timp așa cum ai promis sau conform programului.

Bani

Soarele va tranzita sectorul creditelor, al taxelor și impozitelor, al finanțelor pe care le deții cu partenerul sau cu alte persoane, al moștenirilor și litigiilor, iar energia ta se va canaliza către îmbunătățirea acestui sector de viață. Va fi nevoie să dai dovadă de multă responsabilitate și prudență pentru că pot apărea unele pierderi sau cheltuieli neplanificate.

Sănătate

Dacă vei continua să-ți menții un ritm alert de viață s-ar putea să te răpună oboseala cât de curând. Profită că este vineri și odihnește-te!

Horoscop zilnic Taur – 23 octombrie 2020

Dragoste

Soarele va tranzita sectorul relațiilor și interesul tău se va canaliza către îmbunătățirea acestui sector de viață, a relației de cuplu în special. Vei avea parte de surprize și răsturnări de situație neașteptate în perioada următoare și secrete pot ieși la suprafață.

Carieră

Relațiile cu colaboratorii, asociații, partenerii de afaceri se vor afla sub lumina Soarelui și va trebui să dai tovadă de mult tact pentru a evita nemulțumirile și dezamăgirile, însă acest tranzit îți va arăta și calea cea corectă. Azi ești foarte preocupată de imaginea profesională.

Bani

Gândurile tale s-ar putea îndrepta către renegocierea unui contract de care ești nemulțumită, însă ferește-te să o faci astăzi.

Sănătate

Ai ajuns într-un punct în care organismul îți cere să pui frână. Tu mai poți, dar bine ar fi să nu exagerezi.

Horoscop zilnic Gemeni – 23 octombrie 2020

Dragoste

Nevoia de a-ți schimba niște principii sau de a analiza din alte unghiuri niște convingeri pe care le ai s-ar putea să-ți aducă niște revelații. Te simți constrânsă și ai nevoie de mai multă libertate, însă ai grijă cum o obții!

Carieră

Soarele îți activează casa muncii și azi îți poate aduce tensiuni cu colegii, intrigi și bârfe nefondate. Pe termen lung, încearcă să-ți canalizezi atenția pentru a face ordine în programul tău și pentru a-ți îmbunătăți modul în care-ți îndeplinești sarcinile și responsabilitățile.

Bani

Ești foarte empatică la nevoile celorlalți și ai putea avea o dare de mână mai mare decât de obicei.

Sănătate

Sănătatea este un alt sector luminat de Soare, semn că deși îți aduce energie și putere de muncă, va trebui să dai dovadă și tu de mai multă responsabilitate și chiar prudență pentru a nu te epuiza.

Horoscop zilnic Rac – 23 octombrie 2020

Dragoste

Soarele îți activează sectorul iubirii și îți va aduce o eprioadă în care determinarea de a-ți îmbunătăți relația va fi mare. Dacă ești singură, vei fi mai dornică să ai pe cineva alături. Însă, există și riscul să fii dezamăgită, mai ales de un prieten sau din cauza unei persoane din anturaj.

Carieră

Simți nevoia de a-ți valorifica niște resurse, de a-ți scoate la lumină niște talente artistice și creative și ar trebui să o faci pentru că vei avea parte de aprecieri.

Bani

Ai mai multă grijă la modul în care-ți administrezi finanțele pentru că fie copiii, fie niște hobby-uri te fac să scoți mai mult din buzunar decât ți-ai fi dorit.

Sănătate

Soarele te va determina în următoarea perioadă să faci tot posibilul pentru a avea mai mult timp liber și pentru a te bucura mai mult de activitățile de relaxare.

Horoscop zilnic Leu – 23 octombrie 2020

Dragoste

Soarele îți va lumina niște probleme de familie sau legate de locuință care se cer rezolvate. Posibil ca în perioada care urmează să ai parte de răsturnări de situație neașteptate și nu este exclus să-ți schimbi domiciliul. În cuplue s-ar putea să ai parte de tensiuni astăzi, deci nu duce lucrurile la extrem.

Carieră

S-ar puteta să te simți constrânsă de niște sarcini, să simți că nu poți avansa cu o activitate și asta să-ți aducă tensiuni cu colaboratorii, asociații sau partenerii de afaceri.

Bani

Ești nemulțumită de o situație financiară legată de locul de muncă, poate de o remunerație pe care nu ai primit-o sau care nu are valoarea așteptată.

Sănătate

În prima parte a zilei te vei simți mai obosită, mai stresată și chiar s-ar putea ca din cauza asta să nu-ți poți desfășura sarcinile cotidiene.

Horoscop zilnic Fecioară – 23 octombrie 2020

Dragoste

Soarele va tranzita casa comunicării și-ți va evidenția niște probleme pe care le ai în dialogul cu cei din jur pe care va trebui să le rezolvi. Posibile tensiuni cu rudele apropiate sau cu vecinii. În prima parte a zilei discuți destul de serioas cu persoana iubită despre un context care se cere rezolvat rapid, cel mai probabil legat de acte.

Carieră

La locul de muncă s-ar putea să ai parte de tensiuni și neînțelegeri cu colegii și chiar așteaptă-te să-ți auzi vorbe și acuzații care să nu-ți facă cinste, chiar dacă nu sunt adevărate.

Bani

Cât Soarele va traversa zodia Scorpion, va trebui să fii mai prudentă la negocieri și la tranzacțiile pe care le faci pentru a nu pierde bani.

Sănătate

Încearcă să nu te grăbești dacă pleci la drum și să nu faci imprudențe în trafic. Posibil ca în a doua parte a zilei să te simți peste măsură de obosită.

Horoscop zilnic Balanță – 23 octombrie 2020

Dragoste

Luna îți tranzitează astăzi sectorul iubirii, iar acest aspect îți va aduce nevoia de a fi iubită, nevoia de a petrece timp cu persoana dragă, însă nu sunt excluse nemulțumirile cauzate de faptul că nu te simți suficient de apreciată.

Carieră

Ești destul de inventivă la locul de muncă și vii cu soluții bune, dar nu te aștepta ca ceilalți să aibă aceeași viziune cu tine, așa că e posibil să nu te ia în seamă decât dacă te impui.

Bani

Soarele va activa sectorul financiar și îți va aduce foarte multă determinare să-ți îmbunătățești veniturile, inclusiv să-ți renegociezi salariul, însă ai grijă că în perioada următoare pot apărea niște surprize și răsturnări de situație la care să nu te fi așteptat, deci fii prudentă în cheltuieli.

Sănătate

Este o zi foarte bună să te dedici lucrurilor care-ți fac plăcere și să-ți lași calitățile artistice și creative să te repună în mișcare.

Horoscop zilnic Scorpion – 23 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea ca în perioada în care Soarele îți traversează zodia să ai de-a face cu fel și fel de surprize care vin din zona partenerului de viață și nu de puține ori să nu știi cum să le abordezi. Deocamdată, axează-te pe tine și pune-ți ordine în gânduri. Posibile tensiuni și neînțelegeri cu familia în partea a doua a zilei.

Carieră

Nu este exclus să primești niște vești legate de carieră, de un proiect profesional. Pe de altă parte, cineva s-ar putea să te invidieze și să-ți aducă prejudicii de imagine.

Bani

Este o zi în care este bine să-ți drămuiești cu atenție finanțele și să nu te avânți în prea mari cheltuieli și investiții.

Sănătate

Te vei bucura de energia Soarelui timp de o lună, atâta timp cât îți tranzitează zodia, dar te și poți folosi de lumina sa pentru a pune o oarecare ordine în viața ta. Ai o mare capacitate de regenerare, de vindecare, de a transcede lucrurile.

Horoscop zilnic Săgetător – 23 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea să afli niște vești, informații destabilizatoare care să te pună pe gânduri și să-ți aducă insomnii. Frământările vor fi destul de puternice zilele acestea.

Carieră

Încearcă să fii prudentă la locul de muncă și să nu dai atenție zvonurilor pe care le auzi. Evită să te contrazici cu colegii sau să-i vorbești pe la spate.

Bani

În prima parte a zilei s-ar putea să trebuiască să plătești ceva ce ai amânat. Se întrevăd niște blocaje și limitări și nemulțumiri legate de o sumă de bani.

Sănătate

Soarele îți poate pune în lumină o serie de afecțiuni mai vechi pe care nu trebuie să le ignori. Orice simptome apar în perioada aceasta trebuie rapid evaluate.

Horoscop zilnic Capricorn – 23 octombrie 2020

Dragoste

Soarele îți va tranzita sectorul prietenilor și s-ar putea să ai parte de unele deziluzii și dezamăgiri din partea acestora. Totodată, pe termen lung îți vei dori să-ți îmbunătățești unele legături sau să-ți lărgești anturajul. Atenție la o pasiune care weekendul acesta poate lua naștere brusc cu o persoană din cercul de prieteni.

Carieră

Tot Soarele este cel care-ți va aduce foarte multă energie pentru a te ocupa de îmbuntățirea unui proiect în care ești implicată, mai ales că azi poți afla o veste mai puțin plăcută despre un astfel de context

Bani

Situația materială devine importantă pentru tine astăzi în sensul că-ți dorești să te achiți de o datorie sau să clarifici una spect financiar cu cineva.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate care să-ți impacteze cursul firesc al zilei, în schimb poți fi destul de orgolioasă cu cei care te-au deranjat sau consideri că ți-au greșit.

Horoscop zilnic Vărsător – 23 octombrie 2020

Dragoste

Luna îți traversează zodia din a doua parte a zilei și-ți va aduce o stare generală mai bună. Vei încerca să dai la spate provocările cu care te confrunți și vei lupta să te liniștești. În plus, ai putea avea ocazia să înțelegi motivele pentru care trebuie să treci prin anumite situații.

Carieră

Soarele îți activează sectorul carierei și va urma o perioadă în care interesul și energia ta se vor concentra pentru a-ți îmbunătăți acest sector. Ești mai determinată să-ți atingi niște obiective, poate să obții o funcție, să te faci remarcată și apreciată. Azi ai mare grijă la imaginea ta, la reputația ta. Cineva poate încerca să-ți pună bețe în roate.

Bani

În afară de grijile tale curente, nu se întrevăd probleme financiare de natură să fie consemnate.

Sănătate

Abia către seară se vor mai liniști apele și te vei putea simți și tu mai bine. Profită de timpul liber pentru a te odihni mai mult.

Horoscop zilnic Pești – 23 octombrie 2020

Dragoste

Soarele activează sectorul principiilor de viață și te va determina, prin diferite evenimente care se vor petrece în viața ta, să faci niște schimbări de mentalitate, să lași în spate principii, gelozii, prejudecăți.

Carieră

Tot soarele este cel care te va determina să te dezvolți profesional, îți va insufla dorința de a învăța mai mult, de a obține o diplomă, un atstat și te va susține prin energia sa. Posibil chiar să-ți aducă vești din străinătate.

Bani

În continuare ai grijă la tendința de a arunca niște bani pe geam, de a cheltui nechibzuit. Poți pierde prin negocieri dacă nu ești atentă.

Sănătate

Starea psihică este destul de sensibilă. Apar frământări. Griji, regrete, deziluzii și bine ar fi, dacă nu te poți detașa de acestea, să te preocupi de rezolvarea lor sau de orice alte activități care-ți readuc zâmbetul pe buze.

Horoscop săptămânal 19 – 25 octombrie 2020. Taurii își îmbunătățesc viața sentimentală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 octombrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 19 – 25 octombrie 2020 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Scorpion, aspect care ne va aduce o puternică motivație de transformare și regenerare.

Totodată, Venus, planeta iubirii, va face nu mai puțin de trei aspecte benefice cu cele trei planete lente din Capricorn, cu Jupiter, Saturn și Pluto, context care pune cărămida de temelie la baza relațiilor și care contribuie la îmbunătățirea și consolidarea acestora.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Horoscopul lunii octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna octombrie ne va pune în atenție o serie de acțiuni pe care le-am întreprins în luna august cu scopul de a le revizui, în majoritatea cazurilor fiind vorba de acțiuni legate de sectorul profesional, dar nu numai.

Evenimentul major al lunii octombrie 2020 este retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, în zodia Scorpion, eveniment care se va produce începând cu data de 14 octombrie și care va aduce un plus de tensiune în relațiile cu cei din jur, neîncredere și instabilitate financiară.

Este de preferat să nu luăm decizii majore în această perioadă, ci să ne reevaluăm rațiunile anterioare. De asemenea, vă recomand să nu achiziționați produse electronice și electrocasnice luna aceasta și nici să nu faceți alte investiții majore.

Mai multă prudență în relația cu băncile și în acțiunile întreprinse în acest sens, mai ales în cazul plăților online.

Inventatorul vaccinului anti-COVID a murit în condiţii misterioase! Descoperire frapantă despre vaccin
Anamaria Prodan a dat-o pe amanta lui Reghe pe mâna interlopilor! IREAL ce a vrut...
FOTO. Imagini incendiare cu fosta soție a lui Marian Drăgulescu! Larisa s-a dezbrăcat în lanul...
Ficat mărit și gras? EVITĂ 15 alimente care cresc riscul de ciroză
O mai știi pe Irina de la A.S.I.A? Uite cum arată la 42 de ani,...
Gigi Becali și-a mărit averea în pandemie! `A fost de cinci ori mai bine`. Câte...
Meseria cu cele mai mari salarii în România. Industria IT e doar pe locul 2,...
Israelul îşi ameninţă adversarii. Ce a transmis premierul Naftali Bennett inamicilor statului
BANCUL ZILEI – Pițipoanca pipăită în autobuz
Ovidiu Hațegan, criticat după Italia – Țara Galilor. Arbitrul român a rămas în picioare la...
Anamaria Prodan a dat-o pe amanta lui Reghe pe mâna interlopilor! IREAL ce a vrut...
Ce declanşează la FEMEI dorinţa de a FACE sex? Răspunsul cercetătorilor este neaşteptat
Vine URGIA. Alertă de cod roşu în Ilfov, Prahova şi Dâmboviţa. Capitala, sub cod portocaliu
3 dovezi clare care îți arată că te vei despărți de jumătatea ta. Le-ai observat...
Vă amintiți de momentul „Basic Instinct”? S-a întâmplat din nou, în direct la TV, iar...
Subiecte Evaluare Națională 2021 Română Edu.ro. Prima probă aduce surprize pentru elevi
Vaccinare sau închisoare! Lovitură cruntă pentru cei care REFUZĂ vaccinarea. Cine a luat deja decizia
Raport devastator despre PFIZER! Cum sunt afectate femeile? Bomba momentului
S-a prăbuşit City Insurance, cea mai mare companie de RCA! Tot managementul este suspendat, Fondul...
Povestea tânărului din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google. Acum face milioane...