Horoscopul zilei de 24 octombrie 2020. „Săgetătorii” rezolvă un context sentimental

Horoscopul zilei de 24 octombrie 2020. „Săgetătorii” rezolvă un context sentimental
Horoscopul zilei de 1 martie 2021. Gemenii își exprimă sentimentele cu maturitate
Publicat: 24/10/2020, 01:00
Actualizat: 24/10/2020, 01:03

Horoscopul zilei de 24 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Venus, planeta iubirii, din zodia Fecioară face un aspect benefic cu Saturn, Marele Învățător, aflat în zodia Capricorn. Acest aspect ne va aduce multă conștientizare, responsabilitate, maturitate în relațiile de iubire, dar și ocazia de a le îmbunătăți prin abordări practice. Se pot pune cărămizi la temelia unei fundații ce se va dovedi rezistentă în timp.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 24 octombrie 2020

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru a o petrece cu prietenii, pentru a ieși în oraș, la o petrecere, pentru a socializa mai mult, însă ai grijă la impulsivitatea ta caracteristică. Nu face ca totul să fie ca tine.

Carieră

Chiar adcă este weekend, fie pui la punct niște situații profesionale, fie primești niște aprecieri pentru munca din timpul săptămânii, fie lucrezi la îmbunătățirea imaginii tale și te preocupi să-și atingi niște scopuri legate de carieră.

Bani

Financiar, deocamdată cheltui, nu e rău, dar asigură-te că ai de unde. Verifică-ți bugetul și refă-ți niște calcule!

Sănătate

Starea de sănătate este una bună, mai ales dacă te stăpânești de la anumite excese și dai dovadă de responsabilitate.

Horoscop zilnic Taur – 24 octombrie 2020

Dragoste

Este o zi bună pentru consolidarea poveștii de iubire, pentru a pune la cale bazele unei relații de viitor. Dai dovadă de multă responsabilitate și maturitate în poveștile de dragoste pe care le trăiești.

Carieră

Nevoia de a-ți îmbunătăți performanțele profesionale este mare și nu este exclus ca astăzi să reiei ceva din trecut, să mai înveți ceva, să citești, să te documentezi, să încerci să scapi de niște frici pe care le ai legate de modul în care ești văzută de ceilalți.

Bani

Ar fi recomandat să faci niște reanalize și revizuiri ale investițiilor din ultimul timp și să vezi ce a fost productiv și ce nu, pe ce ai cheltuit bani și cum poți face ajustări.

Sănătate

Este o zi în care, cel mai probabil, vei vrea să petreci, să te distrezi, să te dedici unor activități care-ți fac plăcere. Posibil să faci sport, să pui bazele unor hobby-uri.

Horoscop zilnic Gemeni – 24 octombrie 2020

Dragoste

Este o zi ideală pentru a petrece timpul în familie și pentru a lămuri ceea ce nu s-a lămurit până acum pentru că șansele de rezolvare sunt mari, mai ales dacă este vorba de activități gospodărești sau de contexte care vizează un bun de patrimoniu, o casă, moștenire. Ai grijă cu prietenii pentru că îți poți impune convingerilșe și ideile și poți deranja.

Carieră

Dacă te gândești mai bine, chiar nu e așa rău un cobtext profesional care ți-a marcat săptămâna, nu-i așa? Poae doar necesită altă abordare.

Bani

Ești foarte responsabilă cu veniturile tale, dar și ale altora, mai ales ale familiei și partenerului, așa că nu te vei aventura să arunci cu banii pe geam, cel mult vei face o investiție pentru casă, pentru reorganizare și renovare, dar nimic mai mult.

Sănătate

Starea de sănătate nu este rea, dar ar fi mai bine să te odihnești și să eviți excesele, mai ales dacă ai niște afecțiunji cronice care se pot agrava.

Horoscop zilnic Rac – 24 octombrie 2020

Dragoste

Ai parte de o zi foarte bună în cuplu și ai șansele ca prin dialog și comunicare înțeleaptă să-ți consolidezi relația, să pui o piatră rezistentă la temelia poveștii tale de iubire. Reușești să rezolvi situații legate de viața în doi care altă dată păreau fără ieșire.

Carieră

S-ar putea să primești niște vești bune de la partenerii de afaceri sau aă ai o discuție constructivă și promițătoare cu un asociat, colaborator, persoană cu care ai o relație profesională.

Bani

Luna îți traversează casa creditelor, a banilor deținuți împreună cu partenerul și a taxelor, impozitelor, litigiilor, deci atenția ta se poate îndrepta către un astfel de context cu șanse mari de a înțelege sau a avea idei bune despre o rezolvare favorabilă.

Sănătate

E destul de multă încordare psihică sau grijă pentru starea cuiva de sănătate, însă tu dacă eviți execsele nu ai de ce să te temi.

Horoscop zilnic Leu – 24 octombrie 2020

Dragoste

Luna îțși traversează astăzi sectorul relațiilor și ai ocazia de a înțelege dintr-o perspectivă nouă, revoluționară, o situație de cuplu mai veche sau care ți-a creat probleme și tensiuni cu partenerul de viață.

Carieră

S-ar putea ca un colaborator, asociat, partener de afaceri să vină cu o soluție ingenioasă la o problemă mai veche și chiar dacă te va enerva ca te contactează în ziua ta liberă, iată că ideea sa te va bucura. Posibil chiar să primești o propunere de asociere de la un fost loc de muncă.

Bani

Se întrevăd beneficii materiale care să-ți consolideze bugetul pe termen lung, iar acest aspect s-a format întrega săptămâna și a fost relaționat cu activitățile tale întreprinse, fie extra, fie la locul de muncă, relaționat cu salariul, cu o bonificație.

Sănătate

Cumva lecțiile pe care le-ai avut de integrat în ultimele luni de zile (chiar în ultimii 3 ani) vin acum să-și dea examenul, așa că șansa de a ți se îmbunătăți sănătatea este mare, dar totodată devenind și tu mult mai responsabilă.

Horoscop zilnic Fecioară – 24 octombrie 2020

Dragoste

Venus se află în zodia ta, iar Saturn pe casa iubirii, prin urmare, aspectul de susținere dintre cele două nu-ți poate aduce decât beneficii în sectorul sentimental și al vieții persoanle. Devii mai responsabilă de sentimentele tale, de felul în care le manifești și dacă ești într-o relație ai toatet lansele să o consolidezi.

Carieră

Luna îți traversează casa muncii, așa că dacă faci parte dintre cei care lucrează astăzi ai șansa să clarifici niște contexte cu colegii de muncă, să ai idei despre cum să-ți eficientizezi munca. Oricum, te implici astăzi în fel și fel de activități cu multă determinare de a le rezolva.

Bani

Și în plan financiar veștile sunt bune, dar evită să faci cheltuieli nesăbuite. Chiar dacă nu-ți stă în fire, s-ar putea ca astăzi să fii mai tentată să arunci cu banii dacă ieși la shopping.

Sănătate

Stai bine din punct de vedere al sănătății și chiar s-ar putea ac astăzi să te dedici mai mult reorganizării vieții tale și reluării unor activități care-ți fac plăcere, poae chiara unor activități sportive sau a unor hobby-uri pe care le-ai neglijat.

Horoscop zilnic Balanță – 24 octombrie 2020

Dragoste

Te preocupi de casă, de renovare, reamenajare și pui mare accent pe îmbunătățirea relațiilor de familie, în specil cu părinții, unde-ți dorești să ajungi la un acord de viitor. Luna îți tranzitează casa iubirii și ai ocazia să te bucuri de momente frumoase în cuplu și să ajungi la niște înțelegeri cu partenerul de viață, să trageți niște concluzii după cele întâmplate în ultima perioadă.

Carieră

Ai idei bune și în plan profesonal și te gândești cum să pui bazele unor noi strategii de atingere a unor obicetive, strategii de avansare sau îmbunătățire a imaginii.

Bani

Te preocupă situația financiară destul de mult, dar nu te grăbi să iei decizii sau să faci investiții deocamdată pentru că nu vezi lucrurile încă foarte clar.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate destul de bună, ești veselă, mai optimistă decât de obicei, dar destul de precaută.

Horoscop zilnic Scorpion – 24 octombrie 2020

Dragoste

Socializezi mai mult, dar nu doar de distracției , ci ești foarte practică în conversațiile tale, ajungând a esență. În plus, ai ocazia să-ți consolidezi niște relații de prietenie și să le transformi în legături pe termen lung.

Carieră

Azi te preocupi mai mult de casă, de activități casnice, curățenie și nu acorzi atenție prea mare zonei profesionale. Simți nevoia să petreci mai mult timp cu familia.

Bani

Îți trec prin minte fel și fel de idei despre cum să-ți îmbunătățești situația financiară, dar nu te grăbi să iei și o decizie deocamdată. Pune-le doar pe hârtie.

Sănătate

Cu Soarele intrat în zodia ta, începi să te simți din ce în ce mai bine și mai plin de forță, mai dornic să faci lucrurile să funcționeze în viața ta.

Horoscop zilnic Săgetător – 24 octombrie 2020

Dragoste

Îți exprimi emoțiile mult mai ușor și chiar poți spune lucrurilor pe nume în plan sentimental, reluând și reanalizând un context mai vechi. Ai șanse să vii cu soluții durabile și cei care sunt certați se pot împăca cu persoana iubită.

Carieră

Te pui într-o lumină bună în fața celorlalți, iar dacă lucrezi astăzi sau ești rugat de superiori să prestezi o muncă, o vei face cu mult entuziasm, ceea ce va fi apreciat.

Bani

Ai mari șanse să-ți consolidezi situația financiară datorită aspirațiilor tale înalte care nu par să se oprească sau să se mulțumească cu puțin. Nu vrei să ai bani să trăiești la limită, așa că tu încă te agiți în acest sector, iar beneficiile încep să-ți vină.

Sănătate

Deocamdată te întrebi ce ar trebui să afci ca să-ți îmbunătățești starea de sănătate, însă vei observa că nu e de ajuns doar să te gândești că trebuie, ci să și faci ceva în sensul ăsta. Profită de ziua liberă și odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Capricorn – 24 octombrie 2020

Dragoste

O zi foarte bună la capitolul sentimental, în care reușești să-ți înțelegi niște trăiri și stări, să-ți consolidezi niște principii și convingeri. Posibil să fii tentată să te manișești mai mult decât de obicei sau să ceri să ți se acorde mai multă atenție.

Carieră

Un proiect îți captează atenția și nu este exclus să-i dedici mare parte din timpul liber pentru a-l pune în funcțiune.

Bani

Cu Luna în tranzit prin sectorul financiar, îți trec prin cap fel și fel de idei despre cum să faci mai mulți bani, însă azi s-ar putea să fii nevoită să cheltui pentru casă și familie.

Sănătate

Starea de sănătate nu-ți ridică probleme astăzi, ba din contră te simți bine, ești în armonie cu tine și veselă, energică.

Horoscop zilnic Vărsător – 24 octombrie 2020

Dragoste

O zi plină de pasiune în cuplu. Ai șansa să te reapropii de partener și să discutați aspecte imporatnte, să le clarificați, mai ales dacă sunt legate de secrete sau cheltuieli, moșteniri.

Carieră

Și azi te concentrezi pe niște obiective pe care le i, însă mai bine te-ai relaxa mai mult, că ideile care-ți vin, deși bune, pot să nu aibă aplicabilitate.

Bani

În prima parte a zilei s-ar putea să primești niște vești financiare bune și absolut neașteptate. Se întrevăd rezolvări legate de bugetul comun.

Sănătate

Luna îți traversează și astăzi zodia și esti plină de enrgie și determinare să faci lucrurile să funcționeze. Posibil să pleci în scurte de plasări, să ieși la plimbare, să faci mai multă mișcare.

Horoscop zilnic Pești – 24 octombrie 2020

Dragoste

Se formează aspecte favorabile în plan relațional și ai șansa să-ți consolidezi pe termen lung povestea de iubire. Dai dovadă de multă maturitate și responsabilitate, dar mai ales perseverență. Manifestă-ți emoțiile, dar fără aciditidate!

Carieră

Un proiect petrsonal sau în care te-ai implicat cu prietenii, cu persoane din anturaj, dă roade și le poți culege cu mâna ta.

Bani

E o zi bună să plătești o datorie, să refaci niște calcule și să reorganizezi cheltuielile, mai ales că poți avea idei bune despre cum să-ți repui pe picioare bugetul, dar nu te avânta în cheltuieli și investiții deocamdată.

Sănătate

Luna îți tranzitează sectorul trecutului, al anxietăților și al fricilor și s-ar putea să te simți mai fără vlagă, ami întors către trecut, să-ți accentuezi niște temeri, mai ales legate de sănătate.

Horoscop săptămânal 19 – 25 octombrie 2020. Taurii își îmbunătățesc viața sentimentală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 octombrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 19 – 25 octombrie 2020 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Scorpion, aspect care ne va aduce o puternică motivație de transformare și regenerare.

Totodată, Venus, planeta iubirii, va face nu mai puțin de trei aspecte benefice cu cele trei planete lente din Capricorn, cu Jupiter, Saturn și Pluto, context care pune cărămida de temelie la baza relațiilor și care contribuie la îmbunătățirea și consolidarea acestora.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Horoscopul lunii octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna octombrie ne va pune în atenție o serie de acțiuni pe care le-am întreprins în luna august cu scopul de a le revizui, în majoritatea cazurilor fiind vorba de acțiuni legate de sectorul profesional, dar nu numai.

Evenimentul major al lunii octombrie 2020 este retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, în zodia Scorpion, eveniment care se va produce începând cu data de 14 octombrie și care va aduce un plus de tensiune în relațiile cu cei din jur, neîncredere și instabilitate financiară.

Este de preferat să nu luăm decizii majore în această perioadă, ci să ne reevaluăm rațiunile anterioare. De asemenea, vă recomand să nu achiziționați produse electronice și electrocasnice luna aceasta și nici să nu faceți alte investiții majore.

Mai multă prudență în relația cu băncile și în acțiunile întreprinse în acest sens, mai ales în cazul plăților online.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce s-a întâmplat cu relația dintre Nikki Exotika, femeia trans din America, și Igor din...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au...
Pensionarii, ținuți în suspans. Poșta Română își bate joc de ei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Motivul pentru care Erika Isac s-a ras în cap! Fanii au criticat-o dur: ”Ce nu...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Substanțele toxice din microplastice pot fi absorbite prin piele, arată un studiu