Horoscopul zilei de 24 septembrie 2020. „Leii” trebuie să fie prudenți în deplasări

Horoscopul zilei de 24 septembrie 2020. „Leii” trebuie să fie prudenți în deplasări
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 24/09/2020, 03:49
Actualizat: 24/09/2020, 03:54

Horoscopul zilei de 24 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Lista aspectelor tensionate continuă iar astăzi, același Mercur, planeta comunicării, aflată în zodia Balanță, va face o opoziție întocmai cu planeta acțiunii și a conflictului, Marte, aflată în retrogradare în zodia Berbec.

La modul general, ni se cere atenție în deplasări pentru că există risc de accidente din imprudență, dar și să fim atenți la dialog pentru că vorbele spuse astăzi dor și pot încheia relații. Va trebui să dăm dovadă de mai multă înțelegere, toleranță, chiar și mici compromisuri, dacă este nevoie, și să evităm acțiunile impulsive, agresive și violente (chiar și verbal).

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Se spun cuvinte dure, care rănesc, dialogul poate fi destul de agresiv în cuplu și nu este exclus ca acele relații unde nu mai există înțelegere de multă vreme, unde lucrurile nu se mai pot schimba, să se încheie. Ai grijă pentru că ești foarte gresivă în exprimare.

Carieră

Agresivitatea o vei duce și în zona profesională și poți intra în conflicte foarte ușor cu superiorii, cu partenerii de afaceri și persoanele cu care colaborezi. Din nou, atenționarea că nu suporți autoritatea celor din jur. Încearcă să fii mai diplomată și reconciliantă.

Bani

Ai mare grijă la impulsivitatea în negocieri. Poți lua decizii la nervi, sub impulsul momentului și ulterior le poți regreta, dar dacă este semnat contractul va fi prea târziu Caută să fie echilibru între muncă și răsplata pe care o pretinzi.

Sănătate

S-ar putea să fii rănită mai mult de cuvintele celor din jur de aceea ar fi bine să le iei în calcul, dar să nu le pui la suflet. Posibile tensiuni nervoase. Ai grijă că îți ieși din fire mult prea repede.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Cineva din trecutul tău te poate căuta, va dori probabil să vorbiți, să reluați legătura, însă nu va fi benefic pentru tine să te întorci în trecut decât pentru un singur motiv: să ierți.

Carieră

La locul de muncă se întrevăd tesniuni, nemulțumiri, sarcini multe, poate chiar din urmă, cărora simți că nu le poți face față. Posibile certuri cu colegii destul de serioase.

Bani

Ai mare grijă la tendința de a cheltui din impulsivitate sau fără o direcție anume. Posibil să scoți niște bani din buzunat pentru analize sau pentru o rețetă, pentru sănătate.

Sănătate

Ai mare grijă la surmenaj, la stresul profesional, la oboseala psihică pentru că se poate croniciza dacă nu acționei în acest sens. Caută să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Va trebui să dai dovadă de prudență în dialog pentru că ai tendința de a spune cuvinte care lasă urme adânci și poți răni persoana iubită. Posibil ca relațiile înfiripate de curând să nu treacă proba comunicării. Atenție și la neînțelegerile cu prietenii.

Carieră

Poți primi vești neplăcute, care să te tensioneze în legătură cu un proiect în care ești implicată. Este nevoie de mai mult timp pentru a funcționa. Nu critica și nu face reproșuri celor implicați.

Bani

Negocierile sunt tensionate, prietenii pot sa-ți ceară bani cu împrumut, dialogurile financiare nu au rezultatul așteptat. Posibil ca cineva să-și retragă o finanțare.

Sănătate

Ai nevoie de mai mult timp liber, de mai multă relaxare și detașare, însă vei fi acaparată de sarcini și mai mult te vei stresa că nu reușești să găsești un echilibru.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Este nevoie și de compromis astăzi dacă vrei să nu duci la extrem tensiunile din familie. Posibil să ți se reproșeze că muncești prea mult și-ți dedici toată atenția carierei.

Carieră

Conflictele cu superiorii pot atinge limita superioară și se pot încheia relații, însă ține cot că nu este momentul să-ți dai demisia. Nu te grăbi să acționezi și să te afirmi profesional pentru că poți pierde capital de imagine și poți auzi vorbe care să nu-ți fie pe plac.

Bani

S-ar putea să fie nevoie să faci astăzi unele cheltuieli sau să trebuiască să-ți sprijini partenerul de viață. Unii nativi vor cere suport financiar de la partener.

Sănătate

Te confrunți cu mult stres profesional, te frămânți și tot acest context te va lăsa fără vlagă. În plus, te macină trecutul, fie că este vorba de un partener, fie de o decizie luată cândva, demult.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Ai mare grijă la comunicare astăzi pentru că poți fi agresivă, poți spune lucruri pe care apoi să le regreți și mai ales te poți impune și poți deranja pe cei din jur. În cuplu apar conflicte care pot merge până la agresivitate. Posibil ca unele secrete să iasă la suprafață.

Carieră

Dacă ai de învățat astăzi, va trebui să depui un mare efort pentru a te concentra. De preferat ar fi să eviți discursurile publice, ședințele, interviurile, iar la examenele orale încearcă să te prezinți cât mai impecabil.

Bani

Negocierile sunt foarte prost aspectate, motiv pentru care, indiferent căt de mare este dorința ta de a câștiga un ban în plus, ai grijă ce metodă aplici și cu cine te aliezi.

Sănătate

Astăzi nu este o zi bună pentru deplasări, însă dacă va trebui să le faci, atunci circulă cu prudență. Universul interior poate fi destul de zbuciumat. Ar fi ideal să-ți iei o minivacanță.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Ai nevoie să te pui în valoarea mai mult, să-ți crești stima de sine și să nu mai permiți celor din jur să te rănească prin cuvinte. Nativii care au relații extarconjugale sau aventuri le pot încheia acum.

Carieră

Tensiunile profesionale sunt la ordinea zilei și nu este exclus să fii pusă în fața unor activități care să-ți provoace stres. Nu te grăbi să iei decizii majore și radicale legate de carieră.

Bani

Sectorul financiar este foarte prost aspectat și poți avea parte nu doar de nemulțumiri financiare, ci și de un raționament păgubos care îți poate aduce conflicte și chiar pierderi. Evită negocierile sau, cel puțin, luarea unei decizii finale.

Sănătate

În tot acest context tensionat vei avea parte de o stare de sănătate bună și vei putea să faci față provocărilor, chiar dacă nivelul de energie nu este optim.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Ești tensionată, agitată, acidă în dialog și poți avea parte de conflicte majore în cuplu, mai ales că vei critica acțiunile partenerului. Din păcate, astăzi este o zi în care se pot încheia relații de lungă durată, se poate discuta despre divorț, însă nu trebuie să iei decizii impulsive, chiar dacă acțiunile celorlalți te dor.

Carieră

Nu vin deloc vești bune din zona parteneriatelor, a colaboratorilor. Posibil să ai parte de conflicte cu asociații și chiar să ameninți cu ieșirea dintr-un astfel de context, însă nu o face decât dacă ai altceva mai bun pregătit.

Bani

Ai tendința de a cheltui peste măsură. Încearcă să fii mai echilibrată și mai calculată cu finanțele tale pentru că vei avea nevoie de economii mai târziu.

Sănătate

Resimți o stare de tensiune nervoasă, iar dacă nu reușești să te reechilibrezi s-ar putea să treci prin episoade de-a dreptul neplăcute. Odihnește-te. Petrece timp mai mult cu tine, dar nu amplificându-ți gândurile și așa anxioase.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Ești un butoi cu pulbere, însă oricât te vei abține să explodezi, nu vei reuși să zâmbești atunci când ești provocată, prin urmare pot apărea conflocte și poți spune cuvinte dureroase celorlalți.

Carieră

Conflictele cu colegii pot lua amploare, mai ales că s-ar putea să auzi unele vorbe spuse pe la spate, unele bârfe. Dă dovadă de echilibru și cercetează înainte de a te lăsa afectată.

Bani

Posibil ca unele negocieri și discuții financiare pe care le aveai în plan să se amâne sau să fie limitate de un context pentru moment.

Sănătate

Ai mare grijă la surmenajul psihic, la tensiunile mentale care-ți pot provoca palpitații și o stare generală de rău. Dacă te simți lipsită de vlagă, reevaluează-ți timpul liber și odihnește-te mai mult. Este esențial.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Ai parte de dialoguri cu prietenii destul de acide, agresive, iar dacă te vei simți acuzată, criticată, vei deveni de-a dreptul conflictuală și poți lua decizii pripite pe care apoi să le regreți. În plan sentimental, acțiunile tale se cer reevaluate pentru că sunt fitilul care aprind explozia și pot duce la pierzanie o relație, mai ales dacă este la început.

Carieră

Un proiect în care ești implicată se află pe muchie de cuțit și este nevoie de mai multă implicare sau de schimbarea strategiei de lucru.

Bani

Negocierile unui proiect nu vor fi pe placul tău și este posibil să fie nevoie să cauți noi surse financiare, poate chiar să-ți pui niște talente în valoarea pentru asta. Se observă o rigiditate în plan financiar, o limitare a unor posibilități.

Sănătate

Treci prin stări greu de controlat. Ești tensionată, agitată mental și poți ajujnge foarte ușor la surmenaj. Capacitatea de concentrare și atenția la detalii sunt slăbite.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Acțiunile tale pot aduce prejudicii familiei. Este o zi a conflictelor ajunse la apogeu, a reproșurilor, a scoaterii trecutului la suprafață pentru a fi analizat și disecat. Unii nativi simt nevoia să se mute de acasă.

Carieră

Ai grijă la compromisurile pe care ești dispusă să le faci pentru o funcție sau pentru a-ți atimge un obiectiv profesional. S-ar putea să nască mari frământări emoționale și să nu merite..

Bani

Nu se întrevăd probleme financiare, ba chiar parcurgi o etapă benefică în care poți rezolva situații legate de un bun de patrimoniu sau poate credit, proces.

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin semnul tău, astăzi te vei simți mai bine, mai dornică să răzbați greutățile și mai în forță pentru a face față provocărilor.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Nu reușești să ajungi la același numitor cu cei din jur și conflictele de idei pot apărea. Viziunea ta este diferită de a persoanei iubite și va trebui să ai mare grijă că se pot spune cuvinte grele în susținerea teoriilor.

Carieră

Azi ai parte de conflicte cu superiorii și nu accepți autoritatea și impunerile acestora. Încearcă să mai lași de la tine, să fii mai maleabilă pentru a nu duce lucrurile la extrem.

Bani

Posibile ten siuni în cuplu din cauza proastei administrări a finanțelor. Unii nativi se macină pe interior din cauza unor neputințe.

Sănătate

Nevoia de liniște ș detașare de stres și de problemele cotidiene este mare, însă astăzi nu te aștepta la mari minuni. Dă dovadă de mai multă înțelepciune și odihnește-te mai mult sau stai de vorbă cu o persoană înțeleaptă, spirituală.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Unele secrete intime pot ieși la suprafață, poate aventuri, infidelități. Se pot spune vorbe dureroase în cuplu, să pot activa frici și temeri, traume. Ai grijă că te poți autoevalua greșit.

Carieră

Prietenii se pot dovedi un real sprijin pentru tine astăzi, însă ține cont că nimic nu rămâne neplătit. În ciuda tensiunilor legate de un proiect comun din ultima perioadă, s-ar putea ca astăzi să se mai calmeze apele, dar nu te aștepta la o minune.

Bani

Sectorul financiar este prost aspectat astăzi, așa că evită tot ce ține de investiții, negocieri sau dialoguri cu miză materială.

Sănătate

Dincolo de fricile tale care se pot reactiva acum, dincolo de atașamemtele de care nu vrei să te desprinzi în mod rațional, nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop săptămânal, 21-27 septembrie 2020. „Balanțele” pot ieși din parteneriate

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 septembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 21 – 27 septembrie 2020 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Balanță, moment care coincide cu echinocțiul de toamnă, și care activează puternic energia acestui semn.

Ne vom dori să găsim echilibrul în relațiile cu cei din jur, însă, oricât de mult am vrea să vedem doar parte frumoasă a lucrurilor nu prea vom reuși.

Mercur, planeta comunicării, se va afla în Balanță până pe 27 septembrie și va face aspecte tensionate pe cer, iar noi vom resimți contextul din plin.

Va trebui să dăm dovadă de răbdare, înțelepciune, să nu luăm decizii pripite, să nu acționăm impulsiv și să evităm pe cât putem să intrăm în conflicte cu ceilalți. Înfruntările de acum pot aduce rupturi de relații, indiferent că sunt personale sau profesionale.

Zodiacul chinezesc, până pe 27 septembrie 2020. Dragostea plutește în aer, pentru nativii zodiei „Tigru”

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 21-27 septembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 21-27 septembrie!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi,...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
(P) Descoperă care e grosimea ideală a unor geamuri de tip termopan pentru un nivel...