Horoscopul zilei de 25 august 2020. Taurii comunică foarte bine

Horoscopul zilei de 25 august 2020. Taurii comunică foarte bine
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2020. Taurii primesc șanse sentimentale (FOTO: Pixabay)
Publicat: 25/08/2020, 06:30

Horoscopul zilei de 25 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Astăzi, pe cer, se formează un aspect benefic între Mercur, planeta comunicării și gândirii, din zodia Fecioară și Uranus, planeta surprizelor, aflată în retrogradare în zodia Taur.

Acest aspect, la modul general, ne face foarte inventivi, ne aduce idei revoluționare, inedite, ingenioase dar, totodată, și practice, mai ales despre cum să ne administrăm și îmbunătățim, stabilizăm, finanțele.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Comunici foarte bine cu prietenii și cu persoana iubită. Poți primi vești bune de la cineva din anturaj, poate chiar un sprijin sau o invitație într-o scurtă deplasare. În cuplu ajungi la rezultate chiar bune, dacă ești sinceră și deschisă și-ți exprimi întocmai nevoile emoționale. Cei singuri dau dovadă de un farmec aparte. Posibile întâlniri romantice cu cineva din trecut.

Carieră

Ziua de astăzi este foarte bună pentru negocieri și dacă reușești să-ți menții calmul, să dai dovadă de înțelepciune și maturitate și mai ales răbdare vei vedea că rezultatele vor fi în favoarea ta. Relațiile cu colegii sunt bune și poți afla informații surprinzătoare de la aceștia.

Bani

Te poți aștepta la surprize plăcute în sectorul financiar sau chiar tu ai idei ingenioase și inedite despre cum să-ți îmbunătățești bugetul. Unii nativi descoperă ce trebuie să facă pentru a-și monetiza un talent, o abilitate.

Sănătate

Este o zi extrem de benefică să decizi să-ți schimbi stilul de viață, să-ți acorzi puțin mai mult timp liber și chiar să-ți faci analize și investigații medicale pe care le-ai tot amânat.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Te poți aștepta la surprize plăcute în dragoste venite pe calea comunicării, poate vești de la un partener, poate reîntâlniri neașteptate cu persoane dragi, poate declarații de dragoste care să înduioșeze. În cuplu este o ocazie bună de a discuta cu partenerul despre nevoile pe care le ai. Cei singuri ar trebui să nu refuze o ieșire cu prietenii. Aspectele sunt foarte bune pentru a cunoaște pe cineva.

Carieră

O zi foarte bună în sectorul profesional. Poți primi oferte noi de colaborare, poți semna parteneriate profesionale, poți începe o afacere pe cont propriu, toate acestea ctivități sunt susținute astrologic. În plus, ai idei foarte bune și revoluționare despre cum să-ți atingi obiectivele, cum să-ți evidențiezi talentele și abilitățile, așa că profită și ai încredere în tine.

Bani

Negociază cu încredere aspectele financiare al unui contract sau colaborare pentru că totul se va dovedi în favoarea ta. Nu te teme să ceri exact atât cât consideri că meriți. Poți descoperi noi mijloace de a-ți stabiliza veniturile.

Sănătate

Ești foarte înțeleaptă în toate deciziile care privesc starea ta de sănătate, deci nu ai de ce să te temi. Orica gând furtunos care încearcă să-ți acapareze mintea, va fi imediat dizolvat și eliminat din minte.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Mercur, guvernatorul tău, face un aspect de susținere cu Uranus retrograd care poate să-ți aducă răspunsuri și soluții la multe dintre întrebările pe care le ai. Reanalizează trecutul, copilăria și vei descoperi lucruri inedite despre tine. Relația cu familia este foarte bună și poți discuta despre orice cu aceștia, inclusiv poți cere mai multă libertate și independență.

Carieră

Sectorul profesional este foarte bine aspectat și ai marea șansă, chiar noroc îi putem spune, să negociezi în favoarea ta un aspect legat de carieră, legat de condițiile de muncă. Poate poți să-ți schimbi programul așa cum îți dorești sau să găsești cea mai bună soluție legată de desfășurarea activităților la job astfel încât să-ți eficientizezi munca.

Bani

Nu ai de ce să-ți faci griji financiare. Aspectul format în acest sector aduce beneficii legate de bani. Poți face bani din propria ta imagine sau explorându-ți un talent, dar trebuie să dai dovadă de mai mult curaj și să ieși în față pentru a fi remarcată.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună. Te simți apreciată, valorificată și asta îți aduce o reală creștere a stimei de sine, o mândrie interioară.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Emoțiile tale sunt constructive și universul interior poate da naștere unor trăiri deosebite, spirituale, care să te apropie mai mult de vibrațiile înalte ale unor sentimente de iubire. Cineva te poate simpatiza mai mult decât crezi, iar dacă ești singură, dă o șansă unui dialog, poate chiar și unei scurte plimbări.

Carieră

S-ar putea ca toate tensiunile pe care le resimți profesional, la locul de muncă să te facă astăzi să te gândești serios la ideea de a porni pe cont propriu și într-o nouă direcție, una care să-ți ofere și libertate și mai mult timp liber. Cei care au proiecte în care sunt implicați, azi le pot pune în valoare, le pot scoate în fața lumii sau pot avea idei geniale despre cum să le facă și mai productive.

Bani

O zi excelentă pentru negocieri și inițiative financiare care privesc credite, investiții, tranzacții, chiar și speculații financiare. Poți primi vești bune legate de aceste domenii sau ai parte de o discuție constructivă legată de o moștenire, un partaj, litigiu. Dacă vrei să depui acte pentru a obține un beneficiu financiar sau material, azi este cea mai bună zi să o faci.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate în afară de stresul profesional cu care, posibil, deja să te fi obișnuit, însă nu-l lăsa să te acapareze. Rugăciunea și apropierea de Divinitate sunt pansamente și remedii bune pentru în aceste momente.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Astăzi te simți apreciată de partenerul de viață, te simți iubită și la rândul tău simți să-l impresionezi. Comunicarea în cuplu funcționează la standarde înalte. Zi favorabilă împăcărilor. Dacă ești singură, farmecul personal te poate ajuta să cucerești. Poți auzi vești despre un prieten sau despre o persoană din trecutul tău.

Carieră

Dacă vei reanaliza niște aspecte profesionale, cu siguranță astăzi vei găsi și răspunsul la nemulțumirile sau întrebările pe care le ai. Este o zi foarte bună să ieși în evidență printr-un talent pe care-l ai, să negociezi niște aspecte legate de o funcție, de un statut. Poți primi vești foarte bune legate de cariera ta.

Bani

Prin mintea trec idei execlente despre cum să faci bani, despre cum să-ți administrezi veniturile într-un mod practic, dar fără a te supune restricțiilor sau a-ți diminua confortul. Este o zi în care poți găsi soluții financiare la probleme mai vechi și poți negocia impecabil. O veste bună poate veni și din zona profesională.

Sănătate

Starea de sănătate începe să se îmbunătățească, mai ales dacă de curând te-ai confruntat cu neplăceri. Poți apela cu încredere la sfatul unui psiholog, psihoterapeut cu care să discuți despre ce te macină.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Se mai îmbunătățește situația în dragoste și chiar ai șansa să vorbești deschis cu partenerul pe anumite teme care te-am nemulțumit sau te-au întristat sau te-au dezamăgit în ultmul timp. Poți să primești vești din străinătate sau să cunoști pe cineva de peste granițe sau care este de altă naționalitate sau poate în cadrul unui curs, seminar.

Carieră

Este o zi foarte bună să studiezi, să înveți ceva nou, să te înscrii la un seminar, să obții o diplomă. Astăzi poți afla informații prețioase, vești importante legate de ascensiunea ta profesională sau de un job în străinătate. Unii nativi, mai norocoși, se pot angaja sau pot primi o nouă funcție.

Bani

Este o zi bună să semnezi noi contracte de colaborare, noi parteneriate sau să te asociezi cu persoane importante și, implicit, în timp să-ți îmbunătășești astfel veniturile.

Sănătate

Dacă ți-ai făcut recent niște analize și investigații medicale, veștile pe care le primești, rezultatele se vor arăta foarte bune. Totodată, este o zi bună să-ți faci o programare la medic pentru analize de rutină.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Comunicarea în cuplu este un atu pentru tine și azi ai ocazia să lămurești contexte mai vechi, să ajungi la o înțelegere cu persoana dragă. Cu toate astea, nu uita că încă este un context relațional tensiomat, deci trebiuie să dai dovadă de diplomație și răbdare.

Carieră

Ai ocazia să te pui în valoare, să te afirmi prin talentele tale native și azi te poți bucura de aprecierile superiorilor. Nu te teme să-ți revendici drepturile. În plus, randamentul de la locul de muncă va fi remarcabil și vei face față tuturor solicitărilor.

Bani

Este o zi bună pentru a încasa bani, pentru a avea profit și mai ales pentru a primi o primă sau a te bucura de un privilegiu financiar, poate un bonus, poate a primă.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate foateye bună și reușești să-ți îndeplinești toatea sarcinile și responsabilitățile.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

În dragoste simți că atingi apogeul. Persoana iubită te înțelege, îți este aproape și te susține în inițiativele pe care le ai. Cei singuri pot fi atrași de persoane mai mature, care dau dovadă de înțelepciune.

Carieră

Tensiunile care apar astăzi la locul de muncă pot fi mult mai ușor rezolvate dacă dai dovadă de înțelepciune și maturitate. Este nevoie să știi exact ce-ți dorești pentru a elimina confuziile și a-ți cere drepturile.

Bani

Nu ai parte de evenimente remarcabile în sectorul financiar, însă prudența în cheltuieli este binevenită.

Sănătate

Azi ai chef să te distrezi și chiar dacă ești solicitată din toae direcțiile pofta de a socializa și de a ieși cu prietenii este mare.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Încep să se mai amelioreze disputele în cuplu și pare că ajungi la un compromis, la o înțelegere cu persoaa iubită. Este nevoie să lați și de la tine dacă vrei ca lucrurile să funcționeze într-adevăr.

Carieră

Poți afla vești bune legate de o funcție sau dacă vei să te angajezi, azi poți fi chemată la un interviu. Este foarte bine aspectată zona profesională, așa că nu ai de ce să-ți faci griji.

Bani

Situația financiară începe să se detensioneze și chiar dacă nu descoperi lada cu zestre, cel puțin te asiguri că nu vei avea parte de lipsuri în perioada următoare.

Sănătate

Veștile legate de sănătate sunt bune și dacă reușești să nu te suprasoliciți la locul de mncă nu ai de ce să-ți faci griji.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Dacă ai o relație la distanță, azi te vei putea vedea cu persoana iubită. Posibil să primești vești bune în dragoste și să găsești soluția unor conflicte mai vechi în cuplu.

Carieră

Azi poși depune actele necesare pentru a avansa în carieră, poți obține o diplomă sau, dacă aștepți vești din străinătate, acestea vor veni și vor fi pe măsura așteptărilor tale.

Bani

Primești răspunsuri pozitive legate de o investiție , o colaborare sau un proiect personal. Cineva are nevoiie de abilitățile tale și va plăti pentru asta.

Sănătate

Dacă ți-ai făcut recent analizele, pregătește-te să primești rezultatele, iar acestea vor fi bune. Tituși, odihnește-te mai mult!.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Ai parte de o comunicare impecabilă cu membrii familiei și azi reușești nu doar să te apropii de aceștia, dar și să rezolvi neînțelegeri mai vechi și să beneficiezi de tot sprijinul lor. O zi bună pentru a petrece timp cu copiii.

Carieră

La locul de muncă nu ai de ce să-ți faci probleme. Totul decurge conform planului, iar ideile tale vor fi apreciate și soluțiile luate în calcul.

Bani

Este o zi bună pentru cei care lucrează pe bază de comision pentru că procentul poate crește sau vânzările pot fi bune. Un context financiar favorabil.

Sănătate

Azi ai ocazia să înțelegi unele aspecte ale vieții intime care te măcinau. Poți depăși foarte ușor o pierdere sau o neîmplinire, nemulțumire.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Ai marea șansă de a discuta cu persoana dragă acele aspecte ale vieții de cuplu care până acum au fost tensionate. O zi favorabilă pentru împăcări și lămurirea neînțelegerilor.

Carieră

Sectorul profesionall trece azi în plan secund. Te ocupi mai mult de tine și de ceea ce te face cu adevărat fericită. Un hobbby poate fi mai mult explorat și rezultatele vor fi neașteptat de bune.

Bani

Familia te poate ajuta cu bani sau poți obține niște avantaje financiare datorită felului tău de a fi. Cneva te place și te vrea în echipa sa. Nu sta prea mult pe gânduri.

Sănătate

Te simși foarte bine comunicând și interacționând cu cei din jur. Unii nativi pot rezolva probleme prin comunicare, aspect acre poate însemna inclusiv un dialog cu un psiholog, duhovnic, terapeut.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Imagini în premieră absolută cu Florin Piersic de la ”Matei Balș”! Starea de sănătate a...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
Ce se întâmplă cu Florin Piersic, după ce a fost transportat la Matei Balș. Declarațiile...
Boala RARĂ de care suferă Sebastian Dobrincu. Cum l-au afectat problemele de sănătate: „Plângeam în...
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală....
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
AstraZeneca anunţă că retrage vaccinul COVID-19 în toată lumea. Anunţul vine la câteva luni după...
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
UNGARIA nu a mai rezistat. A luat decizia la care NIMENI nu s-ar fi așteptat
Mirel Rădoi îl concurează pe Țiriac. Antrenorul are un garaj de milioane
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
A fost descoperită o nouă particulă. Cercetătorii o căutau de mult timp!