Horoscopul zilei de 26 septembrie 2020. „Peștii” pot avea aventuri sentimentale

Horoscopul zilei de 26 septembrie 2020. „Peștii” pot avea aventuri sentimentale
Nu rata horoscopul zilei, realizat de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 26/09/2020, 02:56
Actualizat: 26/09/2020, 02:57

Horoscopul zilei de 26 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna, planeta responsabilă cu trăirile noastre interioare, va traversa zodia Vărsător și se va afla în prima parte a zilei într-un aspect de susținere cu Soarele din Balanță, ceea ce ne aduce mai multă vitalitate și poftă de socializare. Către seară, însă, ne putem aștepta la fel și fel de surprize, ca urmare a aspectului tensionat pe care-l face cu Uranus, planeta schimbărilor bruște, aflată în retrogradare în zodia Taur.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Prietenii și viața socială capătă amploare. Ai chef să ieși din casă, să legi noi relații și să te bucuri de ziua liberă. Însă, să nu fii surprinsă dacă pe seară niște planuri se dau peste cap.

Carieră

În prima parte a zilei te preocupi intens de niște proiecte pe care le ai în desfășurare sau în care urmează să te implici și acest aspect te binedispune și-ți dă energie.

Bani

S-ar putea să ai parte de niște surprize financiare, poate de niște cheltuieli neplanificate, mai ales dacă ieși în oraș cu prietenii. Unii nativi pot fi împiedicați de niște lipsuri să facă ceea ce vor.

Sănătate

Starea de sănătate este una foarte bună, însă rămâne valabilă ateționarea de a nu face excese, de a nu te suprasolicita, mai ales ca urmare a profesiei.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

În prima parte a zilei ești mai interesată să te pui în evidență și să fii pe placul persoanei iubite. Moment bun pentru a comunica și a-ți exprima intențiile.

Carieră

Probabil că mare parte din zi o vei dedica muncii, fie că te ocupi de un proiect personal pe care vrei să-l pui în lumină, fie că te afli la locul de muncă, cu sarcini cărora le faci față cu brio. Către seară s-ar putea să ai niște nelămuriri legate de planurile tale profesionale, dar nu le lăsa să-ți strice buna dispoziție.

Bani

Dacă ai cumpărături de făcut, evită prima parte a zilei pentru că pe lângă cele necesare, vei mai cheltui bani și pe lucruri inutile.

Sănătate

Dai dovadă de o stare generală bună, ai energie, vitalitate și ești foarte eficientă în tot ce-ți propui să faci.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

În dragoste, ziua de astăzi începe cum nu se putea mai bine. Îți transmiți cu ușurință trăirile, comunici impecabil cu persoana iubită și te pui în evidență în fața tuturor. Către seară te poate surprinde o veste de la cineva din trecut.

Carieră

Te manifești destul de vehement pe rețelele de socializare sau, în alte cazuri, este vorba de conflicte de idei, opinii diferite pe care le poți avea cu cei din jur.

Bani

Impulsul de a-ți crește veniturile este mai puternic astăzi și poți analiza foarte amănunțit care este varianta cea mai bună pentru progres financiar. Vei descoperi că ai idei bune în acest sens!

Sănătate

În prima parte a zilei ar fi ideal să te dedici pasiunilor și hobby-urilor tale. Vei avea energie și te poți bucura de timpul liber într-un mod diferit.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Dedică-ți timpul persoanei iubite și fă tot posibilul să reaprinzi pasiunea între voi. Este o zi în care ai tendința de a te interioriza mai mult și va trebui să eviți asta. Către seară poți avea sirprize din partea prietenilor.

Carieră

Evită să-ți faci prea multe planuri profesionale pentru că se pot dărâma până seara. Dacă vrei să lucrezi la un proiect, las-o pe altă dată că nu stai prea bine cu concentrarea.

Bani

Dacă ai de discutat o situație legată de moșteniri, bunuri de patrimoniu sau orice altceva ce te leagă financiar de părinți, fă-o în prima parte a zilei pentru că vei avea succes.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ba chiar ai ocazia să adopți niște principii foarte echilibrate legate de stilul de viață.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Luna îți traversează sectorul relațiilor și-ți aduce ocazia unor momente frumoase în cuplu. Ești mai dornică să stai alături de partener, să-l asculți, însă spre seară ai grijă la tendința de a domina.

Carieră

Dcaă lucrezi azi, ai șanse să faci lucrurile să meargă strună și ai energie să -ți îndeplinești toate sarcinile. Relații bune cu colaboratorii și asociații.

Bani

Orice negociere ai sau discuție financiară, legată de bani, cheltuieli, administrarea finanțelor, se va rezolva în favoarea ta dacă o porți în prima parte a zilei. Nu face mari investiții că mai apoi le vei regreta.

Sănătate

Este o zi foarte bună să mergi într-o excursie, să te plimbi, să te relaxezi mai mult, atâta timp cât ești prudentă.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Ești ușor cam visătoare astăzi și tinzi să idealizezi persoana iubită, partenerul de viață. Nu-ți stă în fire să fii așa, de aceea păstrează-ți cumpătul și rămâi ancorată în realitate.

Carieră

Dacă lucrezi astăzi, poți da dovadă de multă efciență și valorificare a propriilor resurse. Vor fi nativi care se preocupă de curățenie și ordine în locuință.

Bani

Este o zi bună pentru a face unele calcule financiare, pentru a-ți pune ordine în situația financiară, însă evită investițiile sau cheltuielile majore. Rezumă-te la strictul necesar.

Sănătate

Te scoli cu poftă de viață, cu dorința de a face lucrurile să funcționeze și vei avea energie pentru a duce la bun sfârșit tot ce ți-ai propus.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Ziua începe foarte bine în plan sentimental și dacă vei reuși să menții climatul până seara, te poți simți, într-adevăr norocoasă. Poți fi foarte declarativă cu emoțiile și trăirile tale.

Carieră

Poți să te pui în evidență prin talentele tale, să te folosești de niște abilități pe care le ai pentru a-ți atinge niște obiective profesionale.

Bani

Către seară va trebui să ai mai multă grijă la situațiile financiare. Posibil să apară niște vești surpriză sau să porți niște discuții în contradictoriu cu partenerul de viață din cauza cheltuielilor.

Sănătate

Starea de sănătate este una bună și vei reuși să te dedici cu chef, cu spor și multă energie hobby-urilor tale. Profită de timpul liber să faci ce-ți place!

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Nevoia de a sta cu familia este mare, îți este dor de cei dragi, mai ales dacă nu locuiești cu ei, însă ține cont că nu vei fi scutită de unele tensiuni pe subiecte mai vechi, din trecut.

Carieră

Viziunea profesională este una mult mai optimistă decât până acum, dar astăzi vei lăsa totul deoparte pentru a te dedica locuinței, propriei persoane sau celor dragi care-ți cer ajutorul.

Bani

Posibil să fii puțin cam idealistă în privința bugetului tău și de aceea poate ar trebui să eviți să ieși la cumpărături astăzi.

Sănătate

Ai ocazia să pui în lumină niște probleme de sănătate mai vechi și să le analizezi pentru a-ți îmbunătăți starea generală pe viitor. Poți fi mai sensibilă, mai impresionabilă ca de obicei.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Comunicarea este punctul forte al zilei și poți rezolva orice fel de neînțelegeri atât în cuplu, cât mai ales cu prietenii.

Carieră

Dacă lucrezi, trebuie să știi că partea a doua a zilei poate veni cu unele surprize neașteptate. Pe de altă parte, poți primi vești care te nemulțumesc și te pun în alertă de la colegi.

Bani

Tendința de a idealiza un context te poate face să scoți mai mulți bani din buzunar. În unele cazuri, familia îți poate cere sprijinul.

Sănătate

S-ar putea ca pe seară să resimți din plin oboseala. Posibil să nu te mai poți concentra pe ce ai de făcut și nici raționamentul să nu fie cel mai bun, așa că odihnește-te. Posibil să afli vești neașteptate despre starea de sănătate a cuiva apropiat.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Nu-ți face prea multe planuri cu persoana iubită pentru că-ți pot fi date peste cap până seara. Posibil să ai parte de niște evenimente surpriză în cuplu.

Carieră

Dedici prima parte a zilei pentru a-ți pune în ordine niște idei profesionale de viitpr, pentru a-ți face un plan de atingere a obiectivelor.

Bani

Ești foarte preocupată de situația financiară și încerci să găsești mijloace și metode pentru a căpăta o oarecare stabilitate. Posibil să cheltui mai mult decât de aștepți pe distracții, însă evită speculațiile.

Sănătate

Este o zi foarte bună să te odihnești și să te dedici activităților care-ți fac plăcere. Posibil ca nu toți nativii să aibă norocul de a-și valorifica pasiunile, dar cel puțin pot încerca.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Concepțiile tale, principiile te pot ajuta să te pui într-o lumină bună în fața celorlalți. Posibil să primești vești din străinătate.

Carieră

Astăzi te vei preocupa mai mult de tine și de casă, de reamenajare, redecorare. Oricum, ține cont că tot ceea ce vei face va fi cu tensiune și nervi pentru că pot apărea fel și fel de probleme neplanificate.

Bani

Ai o viziune financiară destul de optimistă, de aceea este de preferat să nu ieși la cumpărături dacă nu vrei să cheltui mai mulți bani decât ți-ai planificat.

Sănătate

Posibil să începi să-ți schimbi viziunea și gândurile asupra modului în care trebuie să ai grijă de tine. Cu Luna în semnul tău, azi ai energie și multă poftă de viață și de socializare.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

S-ar putea să te lași cuprinsă de niște gânduri și amintiri pe care să nu prea știi cum să le gestionezi. Nu este exclus să te caute cineva din trecut și să reaprinzi pasiunea pentru moment. Alți nativi vor fi dornici de aventuri sentimentale, însă ținute în umbră.

Carieră

În prima parte a zilei vei fi foarte eficientă în activitățile pe care ți le-ai propus în program. Posibil să afli vești care să te ia prin surprindere nu neapărat profesionale, cât de la colegi sau despre colegi.

Bani

În prima parte a zilei ocazia să vezi foarte clar niște situații financiare și să-ți dai seama ce trebuie să faci pentru a le rezolva. Dialogurile vor fi constructive și echilibrate în această direcție.

Sănătate

Dacă prima parte a zilei este una destul de optimistă și entuziastă, în care te simți invincibilă, către seară s-ar putea să nu te mai poți concentra, să fii confuză și să nu poți lua o decizie. Odihnește-te mai mult!

Horoscop săptămânal, 21-27 septembrie 2020. „Balanțele” pot ieși din parteneriate

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 septembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 21 – 27 septembrie 2020 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Balanță, moment care coincide cu echinocțiul de toamnă, și care activează puternic energia acestui semn.

Ne vom dori să găsim echilibrul în relațiile cu cei din jur, însă, oricât de mult am vrea să vedem doar parte frumoasă a lucrurilor nu prea vom reuși.

Mercur, planeta comunicării, se va afla în Balanță până pe 27 septembrie și va face aspecte tensionate pe cer, iar noi vom resimți contextul din plin.

Va trebui să dăm dovadă de răbdare, înțelepciune, să nu luăm decizii pripite, să nu acționăm impulsiv și să evităm pe cât putem să intrăm în conflicte cu ceilalți. Înfruntările de acum pot aduce rupturi de relații, indiferent că sunt personale sau profesionale.

Zodiacul chinezesc, până pe 27 septembrie 2020. Dragostea plutește în aer, pentru nativii zodiei „Tigru”

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 21-27 septembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 21-27 septembrie!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului