Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2020. Mercur intră în mers direct în zodia „Balanță”

Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2020. Mercur intră în mers direct în zodia „Balanță”
Mercur intră în mers direct în zodia „Balanță”, pe 3 noiembrie 2020 (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 03/11/2020, 00:52
Actualizat: 03/11/2020, 00:54

Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur va intra azi în mers direct în zodia Balanță și va aduce ocazia unor clarificări în relațiile cu cei din jur, indiferent că sunt sentimentale sau profesionale. După trei săptămâni de agitație și tensiuni, iată că dialogul diplomat și matur are ocazia să ne ajute să îmbunătățim relațiile cu ceilalți. În plus, vom avea o viziune mult mai clară asupra locului nostru în viața celorlalți.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Ai șansa să-ți clarifici neînțelegeri cu partenerul de viață și cumva dacă ați fost despărțiți, reluaea unui dialog într-o manieră mai serioasă și mai înțeleaptă vă poate ajuta să vă împăcați.

Carieră

Un contract profesional poate căpăta acum claritate și poți ști ce ai de făcut pe viitor, dacă-l mai continui sau îl închei. Relația cu colaboratorii se poate îmbunătăți.

Bani

Comunicarea excepțională de care dai dovadă astăzi ște poate susține foarte mult în negocierea unor contracte financiare, în clarificarea unor termeni și condiții. Posibile neînțelegeri cu partenerii de afaceri, dar cu potențial mare de rezolvare.

Sănătate

Starea de sănătate se îmbunătățește și reușești să te relaxezi mai mult, să îndepărtezi niște gânduri negative și mai ales stresul. Azi te poți odihni după o perioadă stresantă pentru tine.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Povestea de iubire în care te afli poate căpăta o nouă viziune. Poate începi să vezi prin alți ochi persoana iubită sau o situație sentimentală. Nu este exclus ca unii nativi să flirteze cu colegii de muncă.

Carieră

Ai ocazia să porți dialoguri lămuritoare cu colegii de muncă și să pui bazele unor relații mai solide, îndreptat către câștig reciproc. Ai idei bune, dar te temi să ți le expui.

Bani

Financiar parcă începi să vezi mai optimist și mai încrezător o situație și asta îți poate aduce și idei bune despre cum să-ți îmbunătățești veniturile întocmai pentru că te-ai relaxat. Azi poți purta dialoguri importante pe teme financiare, de salarizare.

Sănătate

Poți afla un remediu eficient sau poți începe un nou tratament care se va dovedi că dă roade în cazul în care te confrunți cu o afecțiunie acută. Oricum, starea de sănătate se va îmbunătăți dacă te vei responsabiliza mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Se întrevăd orizonturi mult mai clare și mai luminoase în viața ta sentimentală. Azi poți lămuri o neînțelegere cu persoana iubită și popți reuși să stabilești noi reguli de funcționatre pe termen lung.

Carieră

O bună variantă de luat în calcul pentru ascensiunea ta profesională ar fi să-ți folosești mai mult talentele personale, să ai mai multă convingere că ai talent și inspirație artistică și să astfel să te pui în valoare.

Bani

Ai ocazia să porți niște dialoguri astăzi despre o situație financiară și dacă ceva nu a mers cândva cum voiai, acum se poate clarifica.

Sănătate

Te bucuri de o energie debordată, ai chef de povestit și asta îți va readuce zâmbetul pe buze și buna dispoziție.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Un conflict cu părinții sau poate o neînțelegere cu partenerul de viață are toate șansele să se clarifice și să ajungeți la un acord comun.

Carieră

Evită în prima parte a zilei să-ți încerci prea tare norocul cu superiorii pentru că se pot naște scandaluri, mai ales dacă exagerezi sau insiști cu o cerință.

Bani

Începi să vezi cu alți ochi o situație legată de un contract, de acte, de o negociere și vei sta mai mult pe gânduri în legătură cu răspunsul pe care trebuie să-l dai.

Sănătate

Azi ai tendința de a somatiza, așa că dacă vei aborda o atitudine negativistă, nu te mira că te doare capul sau ai stări de nervozitate sau emoțiile tale îți fac rău.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Încearcă să fii mai maleabil și mai înțelept, mai matur, în dialogul cu persoana iubită și vei vedea că vei ajunge mult mai ușor la o înțelegere.

Carieră

Un proiect în care ești implicat dă roade sau cel puțin ai idei bune despre cum să-l faci să rodească, despre cum să-l promovezi.

Bani

Este o zi bună să negociezi un contract sau cel puțin să discuți pe seama unei sume de bani pentru că ai o viziune mult mai clară asupra contextului.

Sănătate

Te simți foarte bine și ar trebui să profiți de asta. Nu este exclus să ai unele gânduri mai pesimiste sau să nu poți face chiar tot ceea ce ți-ai dori, dar față de zilele trecute poți observa o îmbunătățire.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Începe să ți se contureze o viziune mult mai clară asupra unui context legat de viața de cuplu și asta te va ajuta să iei o decizie bună de viitor. Poate nu simți să pui punctul pe i astăzi, dar pare că știi înspre ce direcție te îndrepți.

Carieră

Ți se clarifică o situație profesională sau poate lămurești un context mai tensionat cu un superior. Unii nativi au idei bune despre cum să se pună în evidență.

Bani

Poți primi vești financiare foarte bune, se pate debloca o sumă de bani sau ai inspirașie, ai idei bune despre o investiție. Unii nativi îți iau inima-n dinți și negociază o mărire de salariu.

Sănătate

Te simți bine, ai energie și îți recapeți mare parte din entuziasmul practic care te ajută să dai randementul cel mai bun întotdeauna.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Viața ta începe să capete sens și culoare și noimă și o voziune mult mai clară asupra viitorului. Ai șansa, în urma unui dialog rigid, dar foarte sincer să ajungi la o clarificare și viziune comună cu partenerul de viață.

Carieră

Simți nevoia să înveți mai mult, să cunoști, să te dezvolți și asta te va ajuta să cauți variante, să ai idei bune despre cum vrei să ajungi într-un punct dorit. Poate te înscrii la un curs sau obții o diplomă.

Bani

Sunt lucruri financiare rămase nerezolvate sau cărora încă nu le găsești soluția, dar nu te panica pentru că va veni și vremea lor. Evită să faci chletuieli majore.

Sănătate

Starea de sănătate se îmbunătățește în sensul că poți fi mai optimist, mai încrezător și tot acest context îți va aduce și o stare de spirit mai bună.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Te tentează foarte mult să reiei un dialog cu o persoană din trecut, cu un fost partener. Ai șansa să lămurești astzăi un astfel de context, aș că nu te teme să vorbești.

Carieră

Un proiect în care ești implicat pare că începe să se miște în direcția dorită și ideile tale sunt bune dacă vine vorba de promovare, mai ales online. Un prieten te poate ajuta cu sfaturi.

Bani

Este o zi favorabilă să rezolvi un context care vizează o moștenire sau să-ți deschizi un credit, să găsești o variantă bună să investețti niște bani cu folos.

Sănătate

Nu ești în cea mai bună stare psihică, însă ai trecut și prin mai rele, iar cu puțină voință vei reuși să te echilibrezi. Dialogul cu tine te poate repune pe picioare.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Poți să stai de vorbă cu un prieten, să-i ceri niște sfaturi sau să te împaci cu cineva din anturaj, Persoana iubită îți este alături și-ți oferă sprijin, iar dialogul dintre voi poate fi favorabil să găsiți un sens comun.

Carieră

Proiectele în care ești implicat par să se deblocheze și poți primi vești bune în acest sens. Unii nativi se folosesc mai mult de talentele lor pentru a promova ceva, pentru a avea un succes profesional.

Bani

Te frapează și te frământă o situație financiară, dar soluția poate veni din partea unui prieten sau unei persoane.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă este important să eviți excesul, mai ales stresul psihic.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

S-ar putea să te atragă un coleg de muncă dintr-o dată și aparent fără o explicație. Unii nativi vor discuta cu partenerul de viață și vor încerca să găsească o viziune comună, să vadă, de fapt, ce-I unește.

Carieră

Se schimbă orizonturile profesionale, începi să vezi mult mai clar o situație, un context care până acum părea imposibil de clarificat. Inclusiv relațiile cu superiorii se vor îmbunătăți și azi chiar poți purta dialoguri constructive și-ți poți exprima ideile care se vor dovedi a fi apreciate.

Bani

Financiar nu se întrevăd probleme și prudența ta din ultima perioadă se va dovedi de bun augur. Vor fi cheltuieli, dar justificate.

Sănătate

Dacă faci excese și nu te odihnești suficient tinzi să pierzi tot tu. Oboseala în aceste momente îți încetinește mult ritmul și este păcat pentru că ai prea multe oportunități de bifat.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

În cuplu clarifici contexte importante și chjiar dacă ești singur ai ocazia să vezi cu alți ochi o situație sentimentală în care te afli. Este o zi bună să petreci timp cu persoana iubită sau cu copiii.

Carieră

S-ar putea ca azi să ai o revelație, să conștientizezi ce vrei să faci pe viitor cu cariera ta, mai ales dacă vrei să te dezvolți profesional.

Bani

Deși nu-ți dorești în mod deosebit, o să cumperi ceva doar pentru că te atrage pe moment, îți creează o stare de bine.

Sănătate

Azi reușești să ajungi la o înțelepciune spirituală, să ai o revelație vizavi de problemele tale de sănătate. Poate trebuie să lași spiritualitatea să intervină mai mult și să cauți care sunt cauzele spirituale ale afecțiunilor tale.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Ai putea să începi de astăzi să vezi cu alți ochi un context relațional și chiar dacă nu iei decizii sau nu vorbești acum, în sinea ta vei simți că se schimbă lucruri, emoții.

Carieră

Dacă nu știai ce decizie să iei vizavi de un contract de colaborare, de o asociere, azi se mai pot lămuri situații și poți purta dialoguri care să clarifice neînțelegerile tale.

Bani

Ai ocazia să discuți niște noi condiții privind o situație financiară, poate să fie vorba de un bun de patrimoniu, un credit sau poate ceva legat de taxe, impozite, rate la bănci.

Sănătate

Sunt multe frici, temeri pe care le conștientizezi acum și ar trebui să-ți iei un răzag și să le analizezi mai atent. Este nevoie să te desprinzi de unele concepții și atașamente materiale.

Horoscop săptămânal, 2-8 noiembrie 2020. „Balanțele” iau decizii legate de viața personală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 2 – 8 noiembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Urmează o săptămână fără multe aspecte între planete, semn că ne mai putem liniști puțin după perioada agitată prin care am trecut. Evenimentul major al săptămânii este ieșirea din retrogradare a lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii. Începând cu data de 3 noiembrie, Mercur își reia mersul direct prin zodia Balanță și ne susține să clarificăm situații relaționale care până acum păreau fără rezolvare, indiferent că este vorba de relații sentimentale sau profesionale.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Un nou val de praf saharian vine peste România zilele acestea! La ce trebuie să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Mesaje de Sf. Gheorghe 2024: Urări și felicitări cu La mulți ani. „Îți doresc să...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Mici, dar istețe: cum influențează lumea insectele și alte nevertebrate?