Horoscopul zilei de 4 octombrie 2020. Pluto intră în mers direct în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 4 octombrie 2020. Pluto intră în mers direct în zodia Capricorn
Horoscop săptămânal, 21 - 27 decembrie 2020
Publicat: 04/10/2020, 06:20

Horoscopul zilei de 4 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Pluto, planeta transformărilor interioare, a autorității, a morții și renașterii, a regenerării, iese din retrogradare în zodia Capricorn, zodia puterii în stat. Pluto este o planetă cu impact asupra societății și mai puțin asupra individului, prin urmare ne putem aștepta la o perioadă în care să apară fel și fel de evenimente menite să schimbe contextul socio-politic și să aducă transformări majore.

La nivel personal, putem simți o mai mare forță interioară de a ne atinge obiectivele, situație care, în contextul astrologic actual, poate contribui la evoluție profesională.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 4 octombrie 2020

Dragoste

Dacă până acum te-ai simțit mai stângace în viața ta intimă sau libidoul a fost mai scăzut, în perioada următoare îți poți recupera mare parte din pasiune. Astăzi pui mult preț pe stima de sine.

Carieră

Pluto în mers direct îți va aduce multă putere interioară să lupți pentru obiectivele tale și să faci acele transformări de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți cariera.

Bani

Poți avea parte de o surpriză neașteptată în plan financiar. Poate un cadou, poate prinzi la ofertă ceva ce așteptai de multă vreme.

Sănătate

Te bucuri de o sănătate de fier, de multă energie și ai mare încredere în tine. Ești optimistă, veselă și cu chef de a face lucrurile să meargă strună.

Horoscop zilnic Taur – 4 octombrie 2020

Dragoste

Pluto este guvernator al relațiilor tale, așa că această revenire în mers direct îți poate aduce o detensionare în cuplu, poate chiar ocazia de a vedea o cale de evoluție împreună.

Carieră

Începe să se contureze o perioadă favorabișă dezvoltării profesionale și pot veni șanse, odată cu Pluto în mers direct, de colaborări și asocieri care să te conducă către atingerea acelor idealuri la care nici nu îndrăzneai să visezi.

Bani

Ești ușor nemulțumită de situația financiară astăzi. Poate pentru că cineva îți cere bani, poate chiar partenerul sau poate pentru că acesta cheltuie mai mult decât vă permite bugetul.

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, te simți foarte bine, ești energică, ai farmec și te poți face plăcută foarte ușor de cei din jur.

Horoscop zilnic Gemeni – 4 octombrie 2020

Dragoste

Poți reaprinde pasiunea în cuplu și poți simți la alt nivel vibrațional partenerul de viață. Profită pentru a trăi momente pătimașe.

Carieră

Pluto este și guvernator al sectorului muncii, iar revenirea sa în mers direct va mai detensiona modul în care-ți desfășori sarcinile. Vei avea mai multă forță interioară să duci totul la bun sfârșit, așa cum ți-ai propus.

Bani

Vei avea mai multă putere și mai multă determinare interioară să lupți pentru niște scopuri financiare, să obții ceva ce-ți aparține de drept, un privilegiu material, poate chiar o moștenire, iar Pluto în mers direct te susține din plin.

Sănătate

Ai tendința de a face unele excese astăzi, nu majore, dar cât să te suprasoliciți. Poate asta te ajută să dormi mai bine la noapte. Pluto în mers direct te susține să descoperi niște cauze spirituale ale unor nemulțumiri interioare, frici interioare pe care le ai.

Horoscop zilnic Rac – 4 octombrie 2020

Dragoste

Pluto, guvernatorul iubirii tale, își revine în mers direct în sectorul relațiilor și i se alătură lui Jupiter și Saturn, și ele revenite în mers direct aici. Concluzia? Viața în doi se va detensiona, se va mai îmbunătăți și vei reuși să simți că evoluezi alături de partener. Astăzi, posibile surprize din partea prietenilor.

Carieră

Pluto va detensiona și relațiile de afaceri, cu colaboratorii și asociații, și vei avea mai mult curaj să spui lucrurilor pe nume, te vei simți mai puternică în fața acestora.

Bani

Tot Pluto te va susține și în cazul unui proces, dacă este cazul. Astăzi ai grijă la tendința de a cheltui nesăbuit.

Sănătate

Acrivitățile distractive și hobby-urile tale vor reintra în atenția ta în următoarea perioadă, dorindu-ți să aduci schimbări în viața ta prin acestea. De exemplu, dacă vrei să slăbești și iubești înotul, te poți apuca de un program intensiv de bazin și astfel îmbini utilul cu plăcutul.

Horoscop zilnic Leu – 4 octombrie 2020

Dragoste

Sunt posibile tensiuni cu autoritățile din viața ta și chiar surprize neașteptate, deci evită să te contrazici. Cei din familie nu vor fi prea îngăduitori azi. Însă, ai ocazia cu ajutorul lui Pluto în mers direct să ajungi la niște conștientizări profunde legate de manifestarea emoțiilor tale. Vei căpăta multă putere interioară.

Carieră

Revenirea în mers direct a lui Pluto în sectorul muncii te va ajuta să vezi dintr-o altă perspectivă o situație profesională și, totodată, îți va aduce mai multă forță interioară să te zbați pentru obiectivele tale, mai multă putere de muncă.

Bani

S-ar putea să primești o veste bună legată de bani, o atenție din partea cuiva. Unii nativi investesc astăzi în imaginea lor.

Sănătate

Pluto are impact și asupra sănătății tale și-ți aduce determinarea interioară să-ți îmbunătățești stilul de viață. Poți face schimbări majore în următoarea perioadă.

Horoscop zilnic Fecioară – 4 octombrie 2020

Dragoste

Pluto își revine în mers direct întocmai în sectorul iubirii și al copiilor și ai șanse în perioada următoare să-și schimbi niște credințe interioare astfel încât să-ți îmbunătățești viața sentimentală. Posibil să cunoști parteneri care să te transforme sau să depășești o durere sentimentală.

Carieră

Poți primi o veste neașteptată din străinătate sau poate legată de un curs sau seminar, de o călătorie în interes profesional.

Bani

Pluto este responsabil și cu capacitatea ta de negociere, de comunicare și te susține să faci alegeri bune în perioada care urmează, însă ai grijă să fie totul moral și corect.

Sănătate

Îți poate aduce noi idei și rațiuni sau o nouă viziune asupra unor situații pe care n-ai știut cum să le administrezi până acum. Posibil să descoperi că printre hobby-urile tale se află și ezoterismul, ocultismul.

Horoscop zilnic Balanță – 4 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea să te îndrăgostești brusc de cineva, să trăiești intens o pasiune, să dai frâu liber unei aventuri intime. Pluto s-ar putea să-ți favorizeze niște emoții puternice, transformatoare. Relația cu familia are șanse să se mai îmbunătățească, dat fiind că întocmai aici revine Pluto în mers direct și i se alătură lui Jupiter și Saturn, de asemenea revenite în mers direct.

Carieră

Poți să te pui în evidență astăzi într-un mod neașteptat de plăcut și poți câștiga popularitate prin magnetismul de care vei da dovadă.

Bani

Pluto este guvernator al sectorului financiar și te va susține să ai o nouă viziune asupra modului în care-ți cheltui banii. Dacă voiai să faci o investiție pentru casă și până acum te apăsa, acum o vei vedea ca fiind ceva necesar și util. Posibil să primești astăzi o veste neașteptată legată de niște bani, economii, să-ți verifici cardul și să fii surprinsă.

Sănătate

Starea de sănătate este una foarte bună, deși astăzi s-ar putea să resimți mai multă tensiune interioară, poate din cauza incapacității de a lua o decizie legată de viața intimă.

Horoscop zilnic Scorpion – 4 octombrie 2020

Dragoste

Azi ai parte de multă pasiune dezlănțuită în cuplu și poți fi luată prin surprindere de o situație partenerială. Simți că te îndrăgostești mai mult de partener.

Carieră

S-ar putea să fii contactată de un fost partener de afaceri, un fost colaborator sau asociat care să vină cu o propunere interesantă și neașteptată către tine.

Bani

Pluto îți revine în mers direct prin sectorul comunicării și negocierilor și-ți poate aduce o detensionare legată de un context. Dacă până acum nu știau cum să pui problema să câștigi, să fie în folosul tău, acum veia vea mai mult curaj și convingere.

Sănătate

Pluto este guvernatorul tău și revenirea sa în mers direct automat va aduce îmbunătățiri în viața ta, legate de starea interioară, dar și de cea psihică și, implicit, de sănătate.

Horoscop zilnic Săgetător – 4 octombrie 2020

Dragoste

Poți relua legătura cu cineva din trecut, poate chiar cu un fost coleg cu care ai avut o relație. Există riscul ca unii nativi să se lase furați de o pasiune de moment, să calce strâmb.

Carieră

S-ar putea ca astăzi, vrând, nevrând. Să te ocupi de o situație legată de locul de muncă, să trebuiască să rezolvi ceva ce nu suportă amânare. Cei care lucrează pot avea parte de un eveniment neașteptat.

Bani

Pluto revine în mers direct în sectorul financiar și-și dă putere să faci bani, te susține cu o mare forță interioară să aduci îmbunătățiri bugetului.

Sănătate

Vei observa că în perioada următoare îți recapeți încrederea în tine, îți recapeți stima de sine și, implicit, forța interioară. Azi nu te suprasolicita, ci odihnește-te cât mai mult.

Horoscop zilnic Capricorn – 4 octombrie 2020

Dragoste

În plan sentimental, azi ai putea avea parte de o surpriză neașteptată, fie din partea persoanei iubite, fie din partea copiilor, dacă ești părinte. Un prieten se poate da cu binișorul pe lângă tine.

Carieră

Pluto este guvernator al proiectelor tale și te poate susține pe viitor, îți poate aduce o mai mare forță interioară de a lupta pentru ceea ce-ți dorești să faci.

Bani

Poți primi un cadou neașteptat, o atenție din partea partenerului de viață sau a unui colaborator, asociat. Poate cineva îți returnează o sumă de bani.

Sănătate

Pluto revine în mers direct în zodia ta și-ți înlătură o serie de frământări interioare care te-au acaparat în ultima perioadă.

Horoscop zilnic Vărsător – 4 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea să ai parte de niște surprize în relația cu membrii familiei. Poate fi vorba de o declarație de independență pe care o faci părinților.

Carieră

Pluto este guvernator al aspirațiilor tale profesionale, al imaginii și carierei tale, iar revenirea în mers direct îți poate aduce puterea să lupți pentru ceea ce-ți dorești din acest punct de vedere.

Bani

Poți privi cu alți ochi un context financiar, iar noua viziune de acum, pe de o parte te poate iluziona, dar pe de altă parte te poate determina să lupți pentru noul scop.

Sănătate

Pluti revine în mers direct îm sectorul bolilor lungi și cronice, al subconștientului și este o perioadă bună să capeți forță interioară, putere psihică, și să te debarasezi de niște frici și temeri, vicii.

Horoscop zilnic Pești – 4 octombrie 2020

Dragoste

Pluto îți guvernează filozofiile de viață și poate fi un stimulator în următoarea perioadă care să-ți aducă noi viziune despre un context relațional. S-ar putea să deprinzi o forță interioară și un mare curaj pentru a spune în față unui prieten ceea ce până acum ai ocolit. Azi poți avea o surpriză neașteptată în dragoste.

Carieră

Un proiect în care ai investit bani și timp poate începe să iasă la liman, iar în perioada următoare să vezi o reală evoluție.

Bani

Ia în calcul o schimbare de atitudine vizavi de un context financiar, în special dacă ai de investit bani.

Sănătate

Poți afla niște informații neașteptate despre starea de sănătate a cuiva din anturaj, iar dacă ești părinte ai mai multă grijă la acțiunile necugetate ale copiilor. De asemenea, evită să calci frâna accelerației sau să te dedici unor hobby-uri riscante.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Codul Rutier. Situația în care și pasagerii riscă dosar penal
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”