Horoscopul zilei de 5 noiembrie 2020. Gemenii pot pierde bani

Horoscopul zilei de 5 noiembrie 2020. Gemenii pot pierde bani
Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2020. Lună Plină și eclipsă de Lună în zodia Gemeni
Publicat: 05/11/2020, 06:40

Horoscopul zilei de 5 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna a intrat în zodia Rac, pozitie din care ne stimuleaza sensibilitatea, emoțiile și ne îndreaptă mai mult către lumea interioară, dar și către casă și familie.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Atenția ta se îndreaptă mult către familie și către sarcinile gospodărești astăzi, iar dacă-ți faci planuri împreună cu partenerul de mutat împreună sau de reorganizat sarcini, s-ar putea ca acestea să nu iasă cum îți dorești.

Carieră

Sunt contracte, colaborări sau parteneri de afaceri care-și provoacă frustrări și nemulțumiri și ar trebui să te gândești mai mult dacă vrei să continui în aceeași direcție ca până acum.

Bani

Poți primi niște vești financiare neașteptate care să te bucure, însă ferește-te să faci cheltuieli majore astăzi.

Sănătate

Sunt multe trăiri interioare care te pot măcina astăzi și pe care cu greu le vei înțelege și anihila. Ai parte de unele conștientizări care dor. Poate ar trebui să te dedici unor activități care să-ți fure gândurile de la trecut.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Comunicarea este un punct forte al zilei și poți obține ceea ce-ți dorești dacă știi să pui problema și să fii empatic.

Carieră

Posibile tensiuni la locul de muncă și neînțelegeri cu colegii pe care le poți rezolva ușor dacă nu te încăpățânezi să fie totul ca tine.

Bani

Negocierile pot fi la limită astăzi și ar fi bine să încerci să te gândești în primul rând la timpul tău liber, la propria ta persoană, la sănătatea ta, și apoi la banii câștigați. Înceracă să măsori timpul și în alte activități decât munca.

Sănătate

S-ar putea să te simți destul de obosită astăzi, extenuată din cauza muncii și a grijilor financiare. Te pot ajuta foarte mult plimbările în aer liber, așa că profită de vremea încă frumoasă și ieși în parc.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

În dragoste este tensionat contextul și nu te simți, cel mai probabil, suficient de apreciat de persoana iubită sau de persoana care-ți place și pe care vrei să o cucerești.

Carieră

Dacă-ți vei pune în practică talentele, dacă vei apela la abilitățile tale și vei avea mai multă încredere în tine, s-ar putea să ai parte de recunoaștere și apreciere, și chiar de succes.

Bani

Azi evită să faci speculații financiare și să te dedici jocurilor de noroc, pariurilor și oricăror altor activități care prezintă risc major de a pierde bani.

Sănătate

Nu se întrevpd probleme de sănătate. Este o zi bună să te dedicii unor activități pe care le-ai cam lăsat deoparte.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Ești mult mai atent la nevoile tale, la ceea ce-ți dorești, însă nu pierzi din vedere nici pe cei dragi. Atenție că ai tendința de a fi prea posesiv cu partenerul de viață.

Carieră

Azi s-ar putea să pui cariera pe plan secund și să te dedici mai mult casei, problemelor de familie pe care vrei să le rezolvi cu orice preț. Vrei să aduci unele îmbunătățiri în casă.

Bani

Dacă vei scoate bani din buzunar astăzi, cel mai probabil vor fi pentru a cumpăra ceva în casă sau a face un cadou celor dragi.

Sănătate

S-ar putea să stai de vorbă cu cineva și să afli un remediu la o afecțiune sau simptom neplăcut care nu-ți dă pace de ceva vreme. Ai o intuiție foarte bunî care te poate ajuta să-ți dai seama ce anume te neliniștește și ce soluție să adopți.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Ai o intuiție foarte bună care te poate ajuta să iei decizii bune astăzi, dar ai mai multă grijă în comunicarea cu cei din jur, ai mai multă grijă cum pui problema și fii mai empatic.

Carieră

Este o zi bună să înveți, să faci recapitulări, să pui ordine în acte, hârtii și documente. Posibil să fii nevoit să faci niște deplasări în scop profesional.

Bani

S-ar putea să reiei o negociere, un dialog despre bani sau pur și simplu să te frămânți în această privință în încercarea de a găsi o abordare cât mai prietenoasă.

Sănătate

Te poți simți mai obosit decât de obicei și la mojloc pot fi întocmai frământprile tale. Faptul că nu-ți odihnești mintea deloc. Ai putea afla niște remedii bune pentru unele neplăceri legate de sănătate, mai ales în urma unui dialog sau citind un articol.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

S-ar putea să fii deranjat că prietenii se întâlnesc fără tine, dar la fel de bine s-ar putea să apară și o temsiune în grupul de prieteni care să te facă să anulezi o întâlnire. Ai nevoie să socializezi ami mult.

Carieră

Pune-ți talentele mai mult în practică, încearcă să vezi cum ți le poți folosi pentru a duce către succes un proiect în care ești implicat.

Bani

S-ar putea ca cineva să-ți ceară niște bani cu împrumjut sau să-ți ceară să-i returnezi o dayorie și asta să-ți creeze neplăceri și supărări.

Sănătate

Poți afla vești neașteptat de bune despre starea de sănătate a cuiva și asta îți va aduce o ușoară relaxare psihică și ție.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Îți pasă foarte mult de cum te văd ceilalți și în încercarea ta de a face lucrurile să funcționeze impecabil s-ar putea să-ți rănești partenerul.

Carieră

Atenția ta se îndreaptă asupra carierei, a imaginii profesionale și-ți dorești să te pui mai mult în evidență, dar ai grijă cum o faci pentru a nu exagera.

Bani

Posibil să primești vești neașteptate, în principiu bune, despre o situație financiară, ceva legat de un credit sau un bun material sau poate despre pensie, alocație, bani pe care trebuie să-i recuperezi de la stat.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate bună. Ești mai liniștită decât zilele trecute și încerci să te bucuri de viață, de timpul liber.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Ai parte de o zi bună în dragoste în care-ți poți exprima în voie emoțiile, dar mai ales încerci să ajungi pe aceeași lungime cu persoana iubită și acesta poate fi un semn bun.

Carieră

Este o zi bună să te dedici cunoașterii, învățării, dezvoltării profesionale. Ocupă-te să pui o diplomă în funcțiune sau caută să obții un atestat.

Bani

Pot veni niște vești financiare bune care să te scoată puțin din starea tensionată în care te afli din cauza asta.

Sănătate

Încearcă să te odihnești mai mult și să te delectezi citind o carte sau uitându-te la un film documentar.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

S-ar putea să fii confuz cu privire la o relație intimă și să nu știi dacă se cuvine a continua o aventură sau a transforma-o în prietenie. Posibile tensiuni în anturaj.

Carieră

Un proiect în care ești implicat stagnează azi, ceva nu merge conform planului și s-ar putea să te temi că pierzi teren.

Bani

Vin niște vești financiare care nu te încântă legate de un proiect în care ești implicat. Abordează-le cu cât mai multă rațiune.

Sănătate

Te simți bine din punct de vedere al sănătății și reușești să-ți faci timp și pentru tine și nevoile intime.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Luna îți tranzitează sectorul iubirii și nevoia de a fi alături de partener crește, însă cresc și discuțiile mai ales dacă locuiți împreună, așa că încearcă să fii mai diplomat.

Carieră

S-ar putea să ai parte de niște neplăceri, discuții în contradictoriu, cu partenerii de afaceri, cu cei cu care elti implicat într-un proiect.

Bani

Poți primi vești bune financiar, posibil să-ți intre niște bani în cont.

Sănătate

Încearcă să găsești echilibrul între tine și cei din jur și toate lucrurile se vor mai așeza în viața ta, te vei simți mai bine pe interior.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Ești mai visătoare decât de obicei și-ți faci planuri de viitor, chiar dacă ești singură, chiar dacă te afli într-o relație.

Carieră

Este o zi bună la locul de muncă în care-ți daui interesul ca totul să iasă așa cum îți dorești. Dacă aștepți vești din străinătate, s-ar putea ac acestea să nu fie chiar pe placul tău.

Bani

S-ar putea să scoți niște bani din buzunar pentru a-ți satisface mici plăceri, însă nu exagera că te poți alege cu portofelul gol.

Sănătate

Ar fi mai bine să nu exagerezi muncind astăzi, fie la muncă, fie acasă, pentru că te poți suprasolicita mai ușor.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Luna îți traversează sectorul iubirii și nevoia de a sta alături de persoana iubită crește, însă ceva vă va împiedica, cel mai probabil, să vă apropiați. Moment delicat pentru cei care se află într-o aventură.

Carieră

Concentrează-te mai mult pe activitățile care-ți fac plăcere, deși se pare că tot ce faci astăzi îți va aduce mulșumire sau faci cu bucurie mai mare.

Bani

Evită sp faci cheltuieli majore și investiții importante astăzi pentru că există un risc de a pierde bani.

Sănătate

Simți nevoia să te relaxezi mai mult, să te dedici unor hobby-uri și chiar dacă nu vei reuși pe atât cât ți-ai propus să faci asta, cel puțin vei încerca să te odihnești mai mult.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...