Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2020. „Scorpionii” au o zi favorabilă în plan sentimental

Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2020. „Scorpionii” au o zi favorabilă în plan sentimental
Foto: Pixabay
Publicat: 06/11/2020, 02:19

Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur, planeta comunicării, aflat în mers direct în zodia Balanță, reface pentru a treia oară aspectul tensionat cu Saturn, planeta restricțiilor, aflat în mers direct în zodia Capricorn. Pe de o parte, la nivel socio-politic, domeniu de care răspunde Saturn în Capricorn, vom auzi vești care nu ne vor fi pe plac, ne vor tensiona și frustra, pentru că vor veni cu limitări.

Pe de altă parte, la nivel personal, vom avea ocazia să spunem ce nu am spus până acum, să ne corectăm tăcerea cu mai multă seriozitate și responsabilitate. Unii nativi se vor simți limitați în deciziile profesionale, iar comunicarea cu cei din jur, în special superiori, autorități și colaboratori, poate fi tensiontă.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Relația cu partenerul de viață poatet fi tensionată, însă ai ocazia astăzi să c larifici un aspect care te-a deranjat în ultimele zile, deși tendința ta este de a te retrage și de a nu comunica, însă așa nu vei face altceva decât să accentuezi frustrările interioare.

Carieră

Un contract se cere rediscutat, niște sarcini se cer revizuite și azi ai mai multă grijă la conflictele care pot să apară cu superiorii. Bine ar fi să spui ce te deranjează, dacă până acum ai tăcut.

Bani

Posibil ca întocmai niște nemulțumiri financiare să stea la bază renegocierii unui contract, însă bine ar fi să închei ceea ce nu te pune în lumină.

Sănătate

Faamilia are mai multă nevoie de tine, tu ai mai multă nevoie să stai cu tine, așa că fă în așa fel încât să-ți dedici mai mult timp.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Este o zi favorabilă să te împaci cu persoana iubită, să-i dezvălui sentimentele și să vă mai dați o șansă să ajungeți pe aceeași lungime de undă.

Carieră

Posibil ca la locul de muncă să resimți unele ostilități, dar ar fi bine să nu taci, să spui lucrurilor pe nume cu curaj, dar dând dovadă de responsabilitate și diplomație. Poți ajunge la concluzii bune și te poți apropia de viziunea celorlalți, astfel că poți să te dezvolți mai ușor.

Bani

Sunt șanse mari să renegociezi în favorea ta un contract profesional, ăoate un contract de colaborare, de asociere, aș că nu rata ziua de astăzi.

Sănătate

Este nevoie să te ocupi mai mult de sănătatea ta, să-ți redescoperi echilibrul și să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Posibil ca un dialog cu partenerul să înlăture niște frici și temeri acumulate în ultimul timp, chiar dacă nu simți inițial să spui ce ai pe suflet. Fii serios, responsabil și matur.

Carieră

Ai parte de o zi foarte bună la locul de muncă și dai frâu liber unor talente pe care le-ai ținut ascunse. Ai creativitate și idei inspirate.

Bani

S-ar putea să nu te aștepți nici tu, dar dacă vei deschide dialoguri legate de salarizare astăzi, acestea se pot soluționa în avantajul tău.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate foarey bună, de revenirea vitalității și a chefului de viață și poți profita din plin de energia de astăzi.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Te bucuri de o zi excepțională în cuplu și ai șansa să ajungi la aceeași viziune cu partenerul de viață, să-ți exprimi sentimentele cu maturitate și să vă faceți planuri de viitor împreună.

Carieră

Dacă până acum ai tăcut și ai lăsat pe ceilalți să hotărască pentru tine, acum nu ar trebui să o mai faci. Ai șansa de a discuta de la un alt nivel o colaborare, o asociere sau un parteneriat care te-a frustrat destul de mult până acum.

Bani

În prima parte a zilei ai parte de un noroc financiar neașteptat care poate veni la tine sub diverse forme, așa că dacă ai de negociat un contract, fă-o acum.

Sănătate

Cu Luna în continuare în tranzit prin semnul tău și în aspecte de susținere cu Soarele nu ai de ce să te preocupi de starea de sănătate. Ai energie și strălucești.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Este o zi bună să reaprinzi pasiunea în cuplă, să te reaproprii de partener și să vă delectați cu amintiri comune, să vă faceți planuri de viitor.

Carieră

Nu mai lași lucruri nespuse la locul de muncă și vrei să rezolvi un context care te-a frământat și te-a măcinat în ultimele zxile. Dă dovadă de mai multă îngăduință și iertare, adaptabilitate.

Bani

Deși nemulțumirile din ultimul timp nu te-au făcut să ceri o renegociere de salariu, azi s-ar putea să simți că a ajuns cuțitul la os și să discuți serios despre asta.

Sănătate

Stare de sănătate, în ciuda tremerilor și fricilor tale, se îmbunătățește remarcabil și simți o energie ieșită din comun astăzi care, de altfel, te poate stimula să rezolvi orice problemă cu care te-ai confruntat până acum.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Poți reuși azi să te reapropii de partener, să ajungeți la o viziune comună, să vă puneți de acord în privința unei activități și se pare că nu vor lipsi declarațiile de dragoste, chiar dacă vor fi spuse cu stângăcie, vor fi mature, serioase. Zi favorabilă unei ieșiri sau întâlniri cu prietenii.

Carieră

Contextul de astăzi te forțează să te pui mai mult în valoare, să te folosești mai mult de talentele tale, de abilitățile tale în munca depusă. Este o zi creativă, dacă ai curaj să te exprimi.

Bani

O zi favorabilă să rezolvi contexte financiare care te-au frustrat și tensionat în ultima vreme. Nu te teme să renegociezi.

Sănătate

Ai renunțat la multe activități care-ți făceau plăcere în ultimul timp, însă a cam venit momentul să-ți rectifici această atitudine și să depui tot efortul pentru a te dedica așa cum se cuvine timpului liber.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Ai ocazia să rezolvi un aspect legat de casă și familie și să jungi în sfârșit la un acord cu cei dragi, mi ales dacă până acum nu erau de acord cu tine și cu planurile tale. Chair dacă nu iese azi așa cum te așteptai, zilele viitoare se poate îmbunătăți situația.

Carieră

Oricât de stresant, frustrant ar fi fost contextul ultimei perioade, iată că astăzi vei vrea să faci niște schimbări și vei discuta cu mai mult curaj despre imaginea ta, despre obiectivele și aspirațiile tale.

Bani

Pot veni bani în urma activităților prestate, în urma ideilor avute, cineva te poate scoate în evidență datorită unui talent pe care-l ai.

Sănătate

Ai în continuare nevoie de mai multă odihnă și asta pentru că stresul exterior te afectează emoțional și mai ales că azi auzi vești care nu te încântă deloc.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Te bucuri de o zi excepțională în plan sentimental. Ajungi la aceleași idei cu persoana iubită, vă exprimați trăirile cele mai profunde, vă recunoașteți sentimentele și vă apropiați foarte mult unul de celălalt.

Carieră

În prima parte a zilei poți primi niște vești profesionale neașteptat de bune sau poate o persoană importantă te sprijină în atingerea unor obiective.

Bani

Deși te temi să negociezi, iată că astăzi atât de mari vor fi frustrările tale, încât cel mai probabil că vei vrea să spui lucrurilor pe nume, mai ales dacă ai strâns și acumulat nemulțumiri.

Sănătate

Sănătatea este un punct forte al zilei. Ai energie, te bucuri de vitalitate și chef să trăiești, să descoperi locuri noi, să faci ceva care să-ți bucure sufletul.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Reușești să-ți înțelegi mai bine niște trăiri, să te liniștești din punct de vedere emoțional și astfel sp iei și decizii mai bune în dragoste, să ai o viziune de viitor mai optimistă. Zi bună pentru a o petrece în compania prietenilor.

Carieră

Un proiect necesită mai mult curaj, mai multă responsabilitate, mai multp implicare și vei vedea că nu te lupți cu morile de vânt, așa cum ai simțit până acum.

Bani

Au fost frustrări și neînțelegeri majore legate de nișyte acte care azi încep să se discearnă. Posibil să nu obții soluționări pe moment, dar să începi să vezi perspectivele.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună astăzi și nu ai de cesă te îngrijorezi. Profită și pune-ți ordine în gânduri.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Te bucuri de o zi foarte bună în dragoste. Relația cu partenerul pare că începe să prindă aripi după o perioadă mai tensionată și poți ajunge la o viziune comună, vă puteți face planuri pe termen lung.

Carieră

Posibile tensiuni cu superiorii, nemulțumiri, neînțelegeri, însă toate aceste frustrări vor conduce la o discuție serioasă care poate veni cu concluzii bune pentru viitorul tău profesional. Începi să vezi direcția pe care vrei să o urmezi în carieră.

Bani

Parcă se ridică niște obstacole financiare sau poate tu începi să vezi cu alți ochi un context. Oricum, încă nu te grăbi să iei decizii majore.

Sănătate

Azi s-ar putea să fii mai tensionat, mai stresat și obosit psihic, dar este vineri, așa că profită să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Începi ziua foarte bine din punct de vedere sentimental și bine ar fi să depui un efort să o continua așa. Ai ocazia să discuți cu persoana iubită aspecte importante, însă acestea se vor soluționa pozitiv doar dacă vei fi sincer și vei dori să le rezolvi, într-adevăr.

Carieră

O zi foarte bună în plan profesional, care te ajută să vezi clar, detaliat, rațional ce ai de făcut în viitor pentru a-ți atinge niște obiective, aspirații.

Bani

Financiar ai ocazia să primești o recompensă pentru munca depusă sau, în alte cazuri, este vorba de punerea în lumină a unor talente care vor aduce cu sine și bani.

Sănătate

Te desprinzi de trecut cu zâmbetul pe buze, cu dorință, cu bucurie. Este o zi importantă, cel puțin, să conștientizezi asta și să începi să pui bazele vindecării.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

În dragoste ai parte de o zi foarte bună, chiar neașteptat de benefică consolidării relației. Ai șansa să ajungi la o viziune comună cu persoana iubită și încet, încet să vă construiți o viziune de viitor.

Carieră

Un proiect poate primi minusuri, critici, însă asta te va impulsiona atât de tare, încât vei face toyt ce-ți stă în putință să schimbi situația. Rezolvi un context legat de acte.

Bani

Nu banii par să fie o problemă, ci modul în care-i administrezi. Posibil ca partenerul sau prietenii să aibă niște pretenții financiare sau să-ți ceară un împrumut, dar dacă ai alte priorități, evită să-i dai.

Sănătate

Începi ziua cu multă bunădispoziție, cu o stare de bine și ai face bine să încerci să o menții pe parcurs pentru că-ți va aduce și unele câștiguri, pate chiar în interacțiunea cu ceilalți.

Horoscop săptămânal, 2-8 noiembrie 2020. „Balanțele” iau decizii legate de viața personală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 2 – 8 noiembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Urmează o săptămână fără multe aspecte între planete, semn că ne mai putem liniști puțin după perioada agitată prin care am trecut. Evenimentul major al săptămânii este ieșirea din retrogradare a lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii. Începând cu data de 3 noiembrie, Mercur își reia mersul direct prin zodia Balanță și ne susține să clarificăm situații relaționale care până acum păreau fără rezolvare, indiferent că este vorba de relații sentimentale sau profesionale.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”