Horoscopul zilei de 6 septembrie 2020. Venus, planeta iubirii, activează zodia Leu

Horoscopul zilei de 6 septembrie 2020. Venus, planeta iubirii, activează zodia Leu
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 06/09/2020, 07:05
Actualizat: 07/09/2020, 06:32

Horoscopul zilei de 6 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Ziua de astăzi se remarcă prin ingresul planetei Venus, planeta responsabilă cu iubirea și armonia, dar și cu banii, în zodia Leu. Din această ipostază, Venus, considerată și Micul Benefic al astrologiei, ne va face mult mai deschiși în declararea sentimentelor și mult mai dornici de a ne demonstra iubirea prin dovezi, de a ne mândri cu persoana iubită. Din punct de vedere financiar, putem fi mai tentați să cheltuim bani pe lux, pentru obținerea propriului nostru confort.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Venus, planeta care-ți guvernează relațiile, îți va activa sectorul iubirii și te poți aștepta la o perioadă foarte bună în dragoste. Dacă ești singură, ai mari șanse să schimbi acest statut, iar în cuplu poți obține aceea armonie la care ai visat în ultima vreme.

Carieră

Este o perioadă în care-ți sunt susținute colaborările, parteneriatele, afacerile personale, asocierile, prin urmare dedică-și parte din ziua de astăzi pentru a te gândi în această direcție și pentru a descoperi ce trebuie să faci pentru a îmbunătăți o situație..

Bani

Venus îți guvernează sectorul finaniar, iar cu acest tranzit ai ocazia de a scoate bani întocmai din talentele tale sau din punerea în practică a unei pasiuni. De asemenea, va fi o perioadă extraordinar de bună pentru negocierea și semnarea unui contract avantajos.

Sănătate

O zi minunată să te dedici propriilor tale plăceri, să pui în practică un hobby, să faci întocmai acele activități care-ți aduc bună dispoziție.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Venus, guvernatoarea ta, va activa sectorul familiei și va aduce o reală îmbuntătățire în relația cu cei dragi, în special cu părinții. De asemenea, tu vei fi mult mai atentă la universul tău interior, vei dori să vindeci și să te simți bine în propria ta piele.

Carieră

Tot Venus îți va aduce ocazia unor beneficii majore la locul de muncă, ocazia de a fi în armonie cu colegii, de a fi mult mai eficientă în modul de desfășurare a activităților zilnice și astfel de a te pune foarte mult în evidență.

Bani

Banii îți vin din muncă, mai corect spus, pe cât muncești, pe atât ai, însă astăzi lasă deoparte beneficiile financiare și concentrează-te pe activități care-ți aduc beneficii emoționale.

Sănătate

Venus, dat fiind că-ți guvernează și sănătatea, te va ajuta în acest tranzit să-ți scoți la lumină problemele pe care le ai și să le vindeci. O zi foarte bună pentru odihnă și relaxare, pentru reîncărcarea bateriilor.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Ai ocazia, odată cu acest tranzit venusian, să aduci la suprafață situații din trecut pe care să le rediscuți și să le armonizezi, în special cu persoana iubită. Unii nativi se pot întoarce la o persoană din trecut. Este o perioadă foarte bună pentru dialog și comunicare, pentru exprimarea sentimentelor, pentru a fi în armonie cu cei din jur.

Carieră

Venus îți va susține etalarea talentelor tale. Te poți folosi de pasiunile tale pentru a face lucrurile să meargă la muncă sau într-un context în care te afli. Poți să te evidențiezi prin discursuri publice, într-o ședință, la un interviu, examen. Perioadă foarte bună pentru cei care au de învățat.

Bani

Ești foarte bine susținută în negocieri în perioada următoare, așa că dacă știi că urmează un astfel de moment, pregătește-te să obții beneficii.

Sănătate

Se pot relua unele ipostaze din trecut, chiar o simptomatologie pe care ai ignorat-o, însă pe care acum ai toate șansele să o vindeci. Perioadă bună pentru vindecarea unor traume și frici cu ajutorul psihologului, credinței, unui duhovnic.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Te simți mai apropiată de cei din familie, de părinți, dar și de prieteni și astăzi ai ocazia de a sta la povești cu aceștia și a spune întocmai ceea ce simți. Faci dezvăluiri care te vor ajuta pentru că vei primi sfaturi și sprijin din partea acestora.

Carieră

Ai ocazia în această perioadă să-ți promovezi un proiect, să primești o sponsorizare sau cineva din anturaj să vină cu soluții bune pentru planurile tale.

Bani

Venus îți activează sectorul financiar, prin urmare azi poți avea parte de cadouri, mici noroace, iar în următoarea perioadă pregătește-te să nu ratezi ocaziile de a-ți îmbunătăți situația financiară, pentru că Micul Benefic al astrologiei îți va aduce numeroase ocazii.

Sănătate

Încearcă să ai mai multă grijă de tine, de cerințele sufletului, dar și de imaginea pe care o afișezi în fața celorlalți. Dedică-ți ziua de azi pentru a te iubi mai mult.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Venus va intra astăzi în zodia ta și te va susține în toate acțiunile sentimentale, te va ajuta să te înțelegi mai bine cu ceilalți, să exprimi mai bine sentimentele. În cuplu poți face surprize partenerului, poți face nu doar declarații de dragoste, dar poți veni și cu mari dovezi de iubire.

Carieră

Venus îți va aduce o serie de beneficii profesionale pe care trebuie să fii pregătită să nu le ratezi. În primul rând, este vorba de o îmbunătățire a imaginii tale, iar în al doilea rând de posibilitatea avansării într-o funcție.

Bani

Tot Venus te va susține puternic în negocieri și-ți va aduce aceea abilitate de a te face plăcută în fața celorlalți. Dialogul trebuie menținut în limite normale, fără a exagera cu expunerea calităților tale sau ale proiectului pe care-l reprezinți. Atebție astăzi la tendința de a cheltui bani pentru a demonstra ceva cuiva.

Sănătate

Nu ai de ce să-ți faci probleme pentru sănătate pentru că deja ai intrat pe o curbă ascendentă și tot ce trebuie să faci este nu exagerezi, mai ales legat de distracție. Odihnește-te cât ai nevoie!

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Nu este exclus ca astăzi sau în perioada cât Venus va traversa zodia Leu, să te reîntâlnești cu persoane din trecut. Amintirile pot fi mai abundente acum și unele temeri legate de partener se pot accentua.

Carieră

Este o perioadă foarte bună pentru a te dezvolta profesional prin cursuri noi, cu ajutorul seminariilor, pentru a-ți perfecționa niște abilități și pentru a-ți da seama care este direcția în care-ți dorești să progresezi pe viitor.

Bani

Venus îți guvernează sectorul financiar, iar odată cu acest tranzit prin zodia Leu, îți poate aduce ocazia de a relua o negociere din trecut sau de a primi înapoi un drept material care ți se cuvine.

Sănătate

Încearcă să fii mai atentă la simptomele pe care le transmite corpul tău și să nu le ignori. Ai toate șansele să vindeci ceva din trecut, ceva ce probabil ai ignorat sau nu ai crezut că merită atenția.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Pregătește-te să ieși în oraș! Venus este guvernatoarea ta, iar în tranzitul prin sectorul prietenilor îți poate activa viața socială și poți mai dornică de a ieși în lume, de a cunoaște persoane noi, mai ales că și Mercur, de ieri intrat în zodia ta, te susține. Te poți îndrăgosti, iar persoana o poți cunoaște chiar prin intermediul prietenilor sau poate că face parte chiar din antirajul tău, dar pțnă acum nu ai observat-o cu aceeași ochi.

Carieră

Ai ocazia să scoți la lumină un proiect, să-l promovezi, să-l faci cunoscut, și nu este exclus ca o persoană importantă, cu funcție, să contribuie semnificativ la acest aspect.

Bani

Cum Venus are valențe financiare, iar pentru tine reprezintă o casă financiară, te poți aștepta la vești despre o moștenire, credit, sau ocazia de a rezolva în acaestă perioadă o situație care vizează bunurile, banii deținuți împreună cu alții. Posibile discuții financiare cu partenerul de viață. Unii nativi vor deveni un sprijin pentru persoana iubită, care posibil să treacă prin greutăți sau pierderea unei surse de venit.

Sănătate

Perioada aceasta este bună pentru sănătate, însă evită astăzi să faci excese și să te privezi de odihnă. Nu petrece chiar până dimineața!

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Venus este planeta care-ți guvernează relațiile, iar odată cu acest tranzit prin zodia Leu nu este exclus să-ți aducă în prezent un fost partener, o persoană cu care cândva ai trăit o poveste de dragoste.

Carieră

Venus îți activează casa carierei și a celor mai înalte aspirații profesionale, așa că profită din plin să-ți faci un plan de bătaie. Ai șanse de a primi o avansare în funcție, de a-ți atinge un obiectiv profesional și chiar de a porni pe o nouă direcție în carieră. Imaginea în fața celorlalți, mai ales a superiorilor, va fi una bună, dar evită să exagerezi cu mândria.

Bani

Posibil să fii tentată să cheltui mai mult astăzi pentru a te impune în fața celorlalți, pentru a-ți arăta statutul, aspect care nu este absolut deloc necesar și ar fi bine să-l analizezi mai mult.

Sănătate

Ai ocazia să te vindeci de niște frici și temeri, însă mai ales legate de profesie. Dacă te temi de pierderea unui loc de muncă, vei observa că nu ai nici cel mai mic motiv să o faci.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Unii nativi pot primi vești din străinătate, alții pot cunoaște persoane de peste hotare sau care sunt de altă cultură și religie, cu care să poată interacționa neașteptat de bine. Nu este exclus ca acum să fii atrasă de persoane care dau dovadă de înțelepciune, care sunt evoluate spiritual sau fac parte din mediul academic.

Carieră

În această perioadă vei deuși să te înțelegi mai bine cu colegii de muncă, să-ți eficientizezi programul și chiar să te remarci prin idei, inițiative, acțiuni. Un proiect pe care-l ai poate fi pus în lumină acum și poate progresa, evolua la următorul stadiu. Ai șansa de a te dezvolta prin cursuri și seminarii, prin cunoaștere sau chiar prin călătorii.

Bani

S-ar putea ca un plan de călătorie să nu iasă așa cum îți dorești. Nu căuta astăzi oferte de vacanță, ci mai așteaptă câteva zile dacă vrei să găsești prețuri mai bune.

Sănătate

Ai ocazia să te vindeci în urma evoluției spirituale, așa că pentru tine vor funcționa foarte bine remediile venite din acaestă zonă. Totuși, dacaă ai de rezolvat o problemă serioasă, nu ezita să mergi la medic.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Venus, guvernatoarea iubirii tale, va activa casa sexualității, așa că este posibil ca în această perioadă să dai curs unei idile romantice, unei aventuri intime pe care nu vei simți neapărat nevoia de a o face publică, cel puțin nu deocamdată. Ge bucuri de mult romantism și pasiune în cuplu.

Carieră

Cum Venus îți guvernează și cariera, ai ocazia să te pui într-o lumină bună în fața celorlalți, însă pentru asta va trebui să dai deoparte niște frici și temeri avute. Pune-te mai mult în lumină!

Bani

Cu Venus în tranzit printr-un sector financiar ai mari șanse de a obține niște beneficii în urma unor moșteniri, bunuri de patrimoniu, șanse de a obține un credit, un împrumut sau de a face o tranzacție, o investiție avantajoasă.

Sănătate

Este o zi foarte bună pentru a te dedica pasiunilor și hobby-urilor tale, pentru a te energiza cu activitățile care-ți fac plăcere. Posibile întâlniri romantice!

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Venus îți va activa întocmai sectorul relațiilor și ai șanse mari în această perioadă de a-ți îmbunătăți relația cu partenerul de viață, de a-ți consolida relația, mai ales dacă vei fi deschisă la dialog și îți vei demonstra sentimentele. Relația cu familia va fi mai apropiată.

Carieră

Fie partenerul de viață, fie un partener de afaceri, asociat, colaborator te poate ajuta să-ți dezvolți un plan, să-ți atingi un vis. Posibil să ți se intermedieze accesul la un curs, seminar sau să primești vești din străinătate legate de un loc de muncă.

Bani

S-ar putea să fii mai tentată ca niciodată să faci niște reorganizări și redecorări în locuință, iar pentru asta, cu siguranță, va trebui să scoți și niște bani din buzunar.

Sănătate

Ai ocazia unor conștientizări de sine, ocazia de a redescoperi o latură a ta pe care nu ai realizat că o ai și acest aspect îți poate aduce multă bucurie interioară, multă satisfacție.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Posibil ca în cuplu să fie nevoie de niște clarificări și ar trebui să le oferi. Pe de altă parte, poți analiza o relație clandestină, poți munci mai mult dacă-ți dorești să stabilizezi o relație de început sau aflată la stadiul de idilă.

Carieră

Comunicarea cu colegii de muncă se îmbunătățește remarcabil și ai șansa de a fi foarte eficient în rezolvarea sarcinilor zilnice. Muncești cu mai mult drag și spor. Astăzi vei reuși să duci la bun sfârșit tot ce ai în plan.

Bani

Ai toate șansele să negociezi în favoarea ta un aspect legat de muncă, posibil chiar financiar, legat de o remunerație, un comision sau legat de programul tău, de sarcinile zilnice.

Sănătate

Îți poți analiza din alt unghi o problemă de sănătate și s-ar putea să-ți dai seama că este nevoie de mai multă implicare. Cu Venus în tranzit prin acest sector ai toate șansele să te vindeci, deci nu amâna.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Mii de meteoriți care au ajuns în Antarctica ar putea fi pierduți pentru totdeauna