Horoscopul zilei de 7 septembrie 2020. Scorpionii pot renunța la o asociere neprofitabilă

Horoscopul zilei de 7 septembrie 2020. Scorpionii pot renunța la o asociere neprofitabilă
Horoscopul zilei de 18 ianuarie 2021. Racii luptă pentru un statut
Publicat: 07/09/2020, 06:17
Actualizat: 07/09/2020, 06:20

Horoscopul zilei de 7 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Astăzi, Luna se va afla în tranzit prin zodia Taur, ipostază din care ne face mult mai practici, și totodată, va face un aspect de conjuncție cu Uranus retrograd, planeta surprizelor, prin urmare ne putem aștepta să găsim metode inedite, neobișnuite, pentru a ne satisface nevoile.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Persoana iubită te ajută să-ți atingi niște țeluri și obiective. E bucuri de sprijinul și suportul său în acțiunile pe care le întreprinzi. Este oz i favorabilă iubirii și înțelegerii în cuplu.

Carieră

La locul de muncă dai dovadă nu doar de eficiență, ci și de idei excepționale, inovative, despre cum să-ți rezolvi sarcinile într-un mod cât mai practic. Se întrevăd beneficii legate de carieră, de ascensiunea ta profesională.

Bani

Azi poți avea șansa unor vești financiare, negocieri sau contexte care vizează banii, absolut neașteptate. Poți obține libertatea financiară de care atât ai nevoie.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună și ai energie pentru a-ți îndeplini toate activitățile propuse în program. Azi vei avea ocazia să te dedici un hobby pe care l-ai ignorat până acum.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Posibil ca azi să primești vești neașteptate sau să te afli în situații surprinzătoare care vor contribui foarte mult la consolidarea poveștii de iubire. Treci prin stări contradictorii, dar persoana iubită te înțelege și te susține.

Carieră

Te poți aștepta la surprize plăcute legate de sectorul profesional. Posibil ca mulți nativi să obțină ocazia de a da curs unui proiect independent, mai ales dacă este vorba de o pasiune pe care o transformă în meserie.

Bani

Se întrevede noroc financiar care poate veni în urma unei negocieri, însă poate fi vorba și de un eveniment de destin pentru unii nativi, de exemplu primirea unei sume de bani neașteptate. Evită, totuși, speculațiile financiare.

Sănătate

Unii nativi vor avea parte astăzi de discuții legate de starea de sănătate, poate planificarea unor analize, poate un dialog cu un medic care să le răspundă la unele nedumeriri.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Relația cu familia este una foarte bună și te poți bucura de susținere și sprijin din partea acestora. Dacă vrei să reiei o temă de dialog mai veche, poate legată de o mutare, astăzi este o zi foarte bună. Unii nativi se pot revedea cu rude, pot discuta de un bun de patrimoniu.

Carieră

S-ar putea ca planurile tale să nu se potrivească cu cerințele sau necesitățile celorlalți. Posibil să ai o viziune mult prea ideală asupra unei situații profesionale.

Bani

Este o zi în care discuțiile financiare din trecut pot fi reluate și șansele de a se ajunge la noi premise sunt foarte mari.

Sănătate

Posibil să-ți faci unele griji și gânduri cu privire la starea de sănătate, a ta sau a cuiva din familie, însă nu este vorba de nimic grav, ci mai degrabă de găsirea unor soluții inedite de rezolvare.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Poți primi vești neașteptate de la prieteni sau poți avea parte de dialoguri inedite, surprinzătoare, dar care să-ți ofere adevărate revelații. Fii foarte atentă la sfaturile celor din jur, pot fi, de fapt, răspunsuri la nelămuririle tale pe care le poți pune în practică.

Carieră

Un proiect de grup începe să prindă aripi și te bucuri de găsirea unor soluții practice de promovare. Posibil ca o persoană importantă să-ți ofere sprijinul necondiționat.

Bani

Este o zi foarte bună pentru negocieri și nu ai niciu motiv să te temi că nu vei obține rezultatele financiare pe care le aștepți. Ideile financiare care-ți vin azi sunt de-a dreptul nonconformiste, revoluționare.

Sănătate

S-ar putea să trebuiească să rezolvi o problemă de sănătate mai veche sau să te confrunți cu niște simptome pe care până acum le-ai ignorat.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

În dragoste te poți ciocni de un deja-vu, de o situație prin care ai mai trecut sau care ți se pare foarte familiară. Analizează contextul, dacă trăiești o asemenea experiență, și observă ce ai de învățat din asta, care este motivul pentru care ți se repetă.

Carieră

Astăzi s-ar putea să ai parte de niște surprize neașteptate legate de carieră, de ascensiunea ta profesională, care să se dovedească beneficie. Posibil să se materializeze niște țeuri pe care le ai, un proiect să devină vizibil. Ai ocazia unor idei ingenioase legate de cum să-ți atingi un scop.

Bani

În continuare ești susținută în sectorul financiar, iar veștile sunt foarte bune. Poți primi o sponsorizare sau o sumă de bani, poate chiar o mărire de salariu care să-ți stabilizeze bugetul.

Sănătate

O zi foarte bună pentru sănătate, mai ales dacă vrei să-ți faci niște analize, investigații medicale amănunțite. Ai energie și te bucuri de o stare de bine generală.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

În dragoste se întrevăd momente bune, ocazia de a stabiliza o relație nou-începută sau de a consolida relația în care deja te afli de ceva vreme.

Carieră

Poți primi vești din străinătate legate de un proiect. Pe de altă parte, este o zi foarte bună pentru a te înscrie la niște cursuri și seminarii de dezvoltare/ perfecționare profesională.

Bani

S-ar putea să reiei o temă de dialog mai veche legată de o sumă de bani, de o remunerație, comision, chiar salarizare și parte a bună este că totul va fi în favoarea ta.

Sănătate

Ai ocazia să primești o veste bună legată de sănătatea ta sau să afli un remediu excelent pentru o neplăcere cu care te confrunți.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Relația cu familia este foarte bună și astăzi porți dialoguri constructive cu cei dragi. Te preocupi cu mult pragmatism de sarcinile și responsabilitățile casnice. În cuplu ai ocazia să trăiești momente pasionale, să dai curs unei idile care să te scoată din monotonia sentimentală.

Carieră

Dedică mai mult timp unui talent, unei pasiuni pe care o ai și vei avea ocazia să obții rezultate neașteptat de bune. Unii nativi se concentrează mai greu pe sarcinile de la locul de muncă.

Bani

Posibil ca astăzi să ai parte de niște vești bune sau să găsești soluții inedite la niște probleme financiare ale partenerului. Surprize plăcute legate de o investiție sau credit.

Sănătate

Ai șansa să conștientizezi niște aspecte esențiale care țin de sănătatea ta și astfel să te gâbdești foarte serios la abordarea unui stil de viață mult mai echilibrat.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

În cuplu ai parte de surorinze, de trăiri intense, pasionale și nu este exclus, dacă ești singură, să întâlnești pe cineva dincolo de așteptările tale, cineva care să te fascineze prin felul său nonconformist de a fi.

Carieră

Un proiect pe care-l ai poate da roade neașteptat de bune. Unii nativi au șansa de a obține un parteneriat, o colaborare surprinzătoare. Pe de altă parte, este un moment bun pentru a te detașa de o colaborare care-ți consuma prea multe resurse.

Bani

Posibil să primești vești financiare foarte bune în legătură cu un credit, o investiție sau partenerul de viață primește o mărire de salariu, intră în posesia unei moșteniri.

Sănătate

Unii nativi se pot confrunta cu dureri în zona rinichilor, posibile infecții urinare, așa că asigură-te că bei suficientă apă și ai un regim alimentar echilibrat și sănătos.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Unii nativi, mai ales care sunt singuri, pot fi atrași de o idilă cu un coleg/colegă de muncă sau cu o persoană cunoscută într-un context profesional.

Carieră

Dai dovadă de o eficiență crescută în rezolvarea sarcinilor de servici și, în plus, ideile tale ingenioase și revoluționare se dovedesc foarte bune într-un context profesional, deci nu ezita să le transmiți. Imaginea profesională se poate îmbunătăți remarcabil

Bani

Din punct de vedere financiar, azi ai șanse să-ți stabilizezi veniturile, aspect care poate însemna inclusiv primirea unei sume de bani ca bonus sau poate o mărire de salariu.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună și energia ta, liberă și nonconformistă, îți aduce o atitudine optimistă asupra vieții.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Ai ocazia să trăiești niște momente unice, inedite în cuplu, persoana iubită să-ți facă o mare surpriză, iar dacă ești singură poți fi surprinsă plăcut de gesturile unei persoane. Unii nativi sunt atrași de persoane nonconformiste și chiar ușor extravagante față de gusturile lor tradiționaliste.

Carieră

Este o zi ideală pentru a-ți urma vocația și a te înscrie la cursuri și seminarii de dezvoltare personală sau profesională. Posibile vești neașteptate din străinătate legate de un proiect sau loc de muncă.

Bani

Stai foarte bine la capitolul financiar prin urmare astăzi poți plăti pentru un vis, pentru a-ți atinge un scop, un țel, profesional sau personal.

Sănătate

Foarte bună stare de sănătate, veselie, bucurie și chef de a petrece timpul într-un mod nu doar plăcut, ci și inedit, altfel decât ai făcut-o până acum.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Poți primi vești neașteptate sau poți avea parte de surprize din partea familiei. Pe de altă parte, poți fi tu cea care are soluții inedite vizavi de un context legat de cei dragi, de o nevoie a părinților, sau vizavi de o situație care vizează locuința.

Carieră

Poți primi sprijinul cuiva din familie într-o situație care vizează cariera. La locul de muncă ai idei inedite, care chiar dacă ot fi percepute de ceilalți ca extravagante, se vor dovedi folositoare și vor fi luate în calcul de superiori.

Bani

Se pot discuta și chiar stabiliza niște contexte financiare care vizează un bun de patrimoniu, o moștenire sau poate fi vorba de banii partenerului. Unii nativi pot obține un credit.

Sănătate

Îți poți asculta intuiția pentru că vine cu răspunsuri neașteptat de bune la unele probleme cu care te confrunți, mai ales dacă acestea sunt legate de sănătate. Ai șansa să-ți înfrunți niște frici și temeri.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Comunicarea cu persoana iubită se îmbunătățește de la zi la zi. Ai ocazia în urma unui dialog practic să pui bazele unei povești solide și de lungă durată. Nu lipsesc nici declarațiile de dragoste. Unii nativi se pot aștepta la informații surprinzătoare din partea partenerului.

Carieră

Ai idei ingenoase, revoluționare și nonconformiste, dai dovadă de o intuiție remarcabilă, așa că întreg contextul te poate ajuta foarte mult să te pui în evidență într-o ședință sau în cadrul unui interviu. Dacă dai examene astăzi, rezultatele vor fi neașteptat de bune.

Bani

O zi extraordinar de bună pentru negocieri, pentru activități de vânzare/cumpărare. Poți obține un comision mai mare sau o sponssorizare pentru un proiect pe care-l ai în desfășurare.

Sănătate

Dacă aștepți rezultatul unor analize, pregătește-te de vești bune. Gândurile care-ți trec astăzi prin minte se pot dovedi adevărate remedii pentru propria ta vindecare, mai ales dacă este vorba de o vindecare sentimentală.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Dezastru total pentru Simona Halep! Anunț oficial de ultim moment
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
52 de ani de la Apollo 16, penultima misiune care a dus omul pe Lună....