Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2020. „Gemenii” devin responsabili sentimental

Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2020. „Gemenii” devin responsabili sentimental
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 iunie 2021. Gemenii trebuie să fie atenți la reputație / Foto: Pixabay.com
Publicat: 08/11/2020, 08:17
Actualizat: 08/11/2020, 19:19

Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 8 noiembrie 2020

Dragoste

Oricât de mult ți-ai dori să-ți exprimi sentimentele, te simți blocată, incapabilă să spui sau să schimbi un context. Ceva te limitează, poate chiar partenerul îți impune restricții. Încearcă să ai răbdare și să dai dovadă de maturitate. Posibile aventuri pasionale.

Carieră

La locul de muncă, pentru cei care lucrează astăzi, lucrurile vor sta sub semnul incertitudii și nu vor funcționa așa cum ți-ai fi dorit. Nemulțumirile și neplăcerile vor trona.

Bani

Înceracă să-ți menții picioarele bine ancorate în realitate și să eviți sursele care propun câștiguri rapide. Totodată, poți discuta despre un credit, o moștenire, poți aduce la zi taxe și impozite sau chiar poți plăti o datorie.

Sănătate

În mintea ta se petrec furtuni și cu greu le stăpânești. Implică-te în activități care te pun fizic la treabă și vei face față cu bine zilei de azi. Dacă te simți obosită, odihnește-te și lasă totul pentru mâine.

Horoscop zilnic Taur – 8 noiembrie 2020

Dragoste

Sentimental, lucrurile par să ia o întorsătură neplăcută. Se întreved deziluzii, dezamăgiri, cuvinte dure, reproșuri și unii nativi pot lua chiar decizia de a încheia, amiabil, o relație, mai ales dacă comunicarea nu a fost un punct forte niciodată.

Carieră

Relațiile de afaceri, cu asocații, sunt cele care-ți captează atenția astăzi și poți purta discuții cu colaboratorii legate de viitorul colaborării. Nativii care lucrează astăzi s-ar putea să aibă parte de nemulțumiri și blocaje la locul de muncă.

Bani

Se pot purta dialoguri pe teme financiare care să fie destul de importante și impactante pentru viitor. Expune-ți talentele și abilitățile astfel încât să primești aprecieri.

Sănătate

Solicitările din ultima perioadă, atât profesionale, cât și emoționale, te-ar putea trimite la somn mai devreme. Nevoia de odihnă este mare și ideal ar fi să-ți schimbi stilul de viață dacă nu vrei să întâmpini probleme.

Horoscop zilnic Gemeni – 8 noiembrie 2020

Dragoste

Sectorul sentimental este în continuare de interes pentru tine, însă experiențele trăite te obosesc, te limitează și nu te lasă să te exprimi așa cum ți-ai dori. O relație pasională, aventură intimă, ascunsă se poate încheia acum dacă nu este oficializată.

Carieră

O zi foarte bună pentru nativii care lucrează! Dialogurile cu colegii pot fi contrsuctive și productive, iar tu poți avea spor în rezolvarea sarcinilor propuse.

Bani

În familie se poate discuta, cu rezultate favorabile, o situație legată de bani și bunuri la comun, poate chiar o direcție legată de o moștenire.

Sănătate

Nu încerca să pari ceea ce nu ești în fața nimănui pentru că acest aspect îți va aduce multe nemulțumiri interioare. Poți afla remediul pentru o afecțiune cu care te confrunți de ceva vreme, însă nu pari pregătită să empatizezi cu acesta, mai ales dacă este naturist sau homeopat.

Horoscop zilnic Rac – 8 noiembrie 2020

Dragoste

Aspectele care se formează astăzi în sectorul sentimental și al relațiilor te susțin foarte mult în comunicarea cu partenerul de viață și în rezolvarea tuturor neplăcerilor. Acolo unde familia intervine, pune limite!

Carieră

Financiar se conturează un aspect favorabil care promite să-ți aducă beneficii cât de curând. Dă dovadă de răbdare și nu amplifica autoritattea în dialoguri.

Bani

Nu sunt aspecte bune, în schimb, în sectorul financiar. Va trebui să fii mai puțin cheltuitoare sau vei fi limitată de un context. Poate trebuie să faci niște plăți destul de mari și asta te frământă.

Sănătate

Dacă te confrunți cu o afecțiune, azi ai șansa să o ameliorezi, fie prin odihnă, fie prin fel și fel de remedii naturiste. Starea exterioară are mare legătură cu starea ta interioară.

Horoscop zilnic Leu – 8 noiembrie 2020

Dragoste

Problema ta sentimentală este că nu te simți valorificată, apreciată, iubită și din cauza asta te retragi în tine, te închizi. Ar trebui să discuți asta cu partenerul de viață, iar dacă simți asta din cauza unei aventuri, este momentul să lămurești contextul și să o închei dacă nu te reprezintă.

Carieră

Dacă lucrezi astăzi evită să intri în dialoguri contradictoii cu colegii și să-ți impui autoritatea dacă nu o deții.

Bani

Din punct de vedere financiar se anunță vești destul de bune. Poți primi susținere din partea familiei și vei vedea cât de curând roadele muncii tale.

Sănătate

S-ar putea să te confrunți cu unele probleme de sănătate și să te simți epuizată, obosită, incapabilă să te dedici activităților zilnice.

Horoscop zilnic Fecioară – 8 noiembrie 2020

Dragoste

S-ar putea să fii dezamăgită de partener sau de o ipostază în care acesta te pune. Posibil ca dorințele tale, nevoile să nu fie pe deplin înțelese de acesta, așa că înceracă să fii cât mai explicită. Ai șanse mari să îmbunătățești contextul.

Carieră

Fii atentă la comunicarea cu un partener sau asociat pentru că poți obține detalii prețioase sau te poți lămuri în privința unei neplăceri legate de un contract.

Bani

Te simți limitată de un context financiar. Posibil să fie vorba de un tumult interior legat de faptul că nu ești remunerată pe cât muncești sau pe măsura talentelor, calitățilo și implicării tale.

Sănătate

Starea de sănătate este destul de fragilă și nu este exclus să te confrunți cu dureri de cap care să te obosească suplimentar. Profită de ziua liberă pentru a te odihni mai mult.

Horoscop zilnic Balanță – 8 noiembrie 2020

Dragoste

Tumultul trăirilor interoare este intens. Emoțiile tale se adâncesc și te simți blocată, nu știi care este direcția ce trebuie urmată pentru a ajunge la un echilibru cu tine și cu cei dragi.

Carieră

Posibile nemulșumiri legate de sarcini, activități în care ești implicată. Este bine să-ți reevaluezi implicarea, timpul petrecut muncind, indiferent că este vorba de job sau de alte activități, de exemplu casnice.

Bani

Se întrevăd dialoguri benefice legate de sectorul financiar și chiar un posibil sprijin din partea familiei.

Sănătate

Nu ești în cea mai bună formă a ta și asta pentru că te-ai solicitat prea mult în ultima perioadă, ai muncit prea mult și te-ai preocupat de toată lumea.

Horoscop zilnic Scorpion – 8 noiembrie 2020

Dragoste

O zi destul de bună să ieși în oraș cu prietenii, să te distrezi, să socializezi și să cunoști persoane noi. Unii nativi se pot reîntâlni cu persoane din trecut, dar confuzia va fi mare.

Carieră

Azi te dedici mult mai mult hobby-urilor tale și unii nativi care lucrează în domeniul artistic sau creativ pot înregistra succese neașteptate.

Bani

Nu este o zi în care să poți obține beneficii în urma negocierilor, așa că evită-le. Dacă cei din jur te vor considera mai zgârcit, zâmbește și mergi mai departe.

Sănătate

Te simți epuizată, obosită, mai ales dacă ai avut parte de o zi solicitantă. Posibil să auzi vești neplăcute despre starea de sănătate a cuiva din anturaj.

Horoscop zilnic Săgetător – 8 noiembrie 2020

Dragoste

Se pot relua subiecte de discuție din trecut, legate de viața de cuplu, de atitudinea ta sau a partenerului. Contextul este favorabil pentru a le rezolva cu bine, însă ai grijă la emoțiile tale care pot fi confuze.

Carieră

S-ar putea ca un proiect să stagneze, să fie blocat sau niște persoane cu care ești implicat într-un proiect să te deranjeze cu pretențiile lor.

Bani

Din punct de vedere financiar continuă nemulțumirile și blocajele în îmbunătățirea bugetului, iar azi le poți resimți mai mult ca oricând, cu atât mai mult cu cât vrei să ieși la cupărături sau la distracție.

Sănătate

Posibil ca pe fond nervos sau de oboseală să dezvolți unele alergii ale pielii sau să te confrunți cu dureri de oase.

Horoscop zilnic Capricorn – 8 noiembrie 2020

Dragoste

Tronează confuzia și deziluzia în viața sentimentală, nemulțumirea. Posibil să te fi iluzionat cu privire la o persoană și acum să-i descoperi adevărata față. Comunicare constructivă cu prietenii. Poți lămuri un context petrecut în ultimul timp.

Carieră

Dacă lucrezi astăzi, asigură-te că tot ce faci este responsabil și corect pentru că unele orgolii ale superiorilor se pot manifesta și se pot lega de orice amănunt pentru a te critica.

Bani

Înceracă să eviți speculațiile financiare și să ai încredere în toți cei din jur, ba mai mult să sari să-i ajuți cu bani.

Sănătate

Încearcă doar să te odihnești mai mult și vei reuși să-ți recapeți energia. Ai tendința de a-ți face griji din orice și nu te ajută deloc acest aspect pentru starea de spirit.

Horoscop zilnic Vărsător – 8 noiembrie 2020

Dragoste

Ești destul de lucidă, practică și sigură pe sentimentele tale sau cel puțin așa îți dorești să fii referitor la un fost partener. Poți vedea destul de clar acum un context care s-a petrecut în plan sentimental, însă asta nu inhibă pasiunea. Dacă este vorba de un context de infidelitate, evită-l pentru că poate ieși totul la suprafață.

Carieră

Te preocupi de îmbunătățirea imaginii și de avansarea în carieră și analizezi pe toate părțile cum să-ți atingi obiectivele.

Bani

Ai mai multă grijă la cheltuieli și investiții pentru că poți fi destul de confuză, astăzi mai mult ca niciodată. Se pot pierde bani. În plus, în cuplu pot apărea tensiuni financiare.

Sănătate

Te simți destul de obosită de activitățile de peste zi și nu ar strica să te odihnești mai mult. Partea bună este că ești destul de responsabilă la acest capitol.

Horoscop zilnic Pești – 8 noiembrie 2020

Dragoste

Ești confuză în privința unei relații, iar dacă ești parte a unui cuplu te sperie dorința partenerului de a relua unele teme de dialog și a stabili noi reguli. Pot apărea deziluzii, dezamăgiri și va trebui să-ți revizuiești atitudinea.

Carieră

Dacă lucrezi astăzi te poți simți obosită și cu greu te poți concentra la sarcinile pe care le ai. În plus, un proiect în care ești implicată pare să stagneze.

Bani

S-ar putea să întâmpini niște blocaje în primirea unor sume de bani sau în efectuarea unor plăți. Nu te grăbi să faci investiții majore.

Sănătate

Sănătatea poate fi destul de fragilă astăzi și ar fi de preferat să-ți recapeți energia prin odihnă cât mai multă.

Horoscop săptămânal, 2-8 noiembrie 2020. „Balanțele” iau decizii legate de viața personală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 2 – 8 noiembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Urmează o săptămână fără multe aspecte între planete, semn că ne mai putem liniști puțin după perioada agitată prin care am trecut. Evenimentul major al săptămânii este ieșirea din retrogradare a lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii. Începând cu data de 3 noiembrie, Mercur își reia mersul direct prin zodia Balanță și ne susține să clarificăm situații relaționale care până acum păreau fără rezolvare, indiferent că este vorba de relații sentimentale sau profesionale.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Medicii ar putea fi nevoiți să îi amputeze un picior lui Florin Piersic! Dezvăluiri de...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
BREAKING | Florin Piersic avea septicemie când a fost internat în spital! Anunțul oficial al...
Boala RARĂ de care suferă Sebastian Dobrincu. Cum l-au afectat problemele de sănătate: „Plângeam în...
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Guvernul a anunţat luna în care vor avea loc alegerile prezidenţiale în România
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
MAGHIARII dau în clocot în TRANSIILVANIA. Abia acum s-a aflat ce sentimente au: Există o...
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
A fost descoperită o nouă particulă. Cercetătorii o căutau de mult timp!