Horoscopul zilei de 8 octombrie 2020. „Fecioarele” își exprimă emoțiile

Horoscopul zilei de 8 octombrie 2020. „Fecioarele” își exprimă emoțiile
Horoscopul zilei de 02 septembrie 2021. Foto: Pixabay.com
Publicat: 08/10/2020, 06:24

Horoscopul zilei de 8 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna, în tranzitul său prin zodia Gemeni, face astăzi doar aspecte frumoase cu restul planetelor de pe cer, în special cu Marte retrograd din zodia Berbec, context care ne va da curaj și determinare să spunem lucrurilor pe nume, să spunem ceea ce nu am spus până acum. Important este să o facem fără a fi agresivi și fără a exagera. Oricum vom surprinde și vom fi surprinși de vești și informații în continuare.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 8 octombrie 2020

Dragoste

O zi foarte bună în plan sentimental, o zi în care ai curajul să-ți transmiți emoțiile cu încredere, să spui ce simți, ce te-a afectat în trecut și să-ți îmbunătățești relația de cuplu.

Carieră

Dialogurile cu cei din jur îți vor fi foarte benefice și poți afla informații prețioase care să te ajute în evoluția profesională. Un mare plus pentru nativii care lansează cărți, care învață, care lucrează într-un mediu academic sau legat de zona comunicării, pentru nativii care susțin discursuri publice, ședințe. Aceștia au șansa de a se afirma în această perioadă.

Bani

În continuare se cere prudență din punct de vedere financiar, deci caută echilibrul și evită cheltuielile major.

Sănătate

Starea de sănătate se menține bună. Este vorba de o energie interioară care te face să depășești orice obstacol, provocare și nemulțumire care-ți poate apărea.

Horoscop zilnic Taur – 8 octombrie 2020

Dragoste

Ești în continuare surprinsă de niște situații sentimentale prin care treci și în urma cărora devii puternică, încrezătoare în propria ta persoană. Partenerul îți va da valoarea pe care o meriți, va reveni asupra unor decizii. În unele cazuri este vorba de reîntoarcerea unui fost partener care te validează.

Carieră

Cineva te ajută foarte mult în îndeplinirea sarcinilor și aspirațiilor pe care le ai. O zi foarte bună să-ți stabilești noi obiective la locul de muncă, să-ți organizezi programul eficient.

Bani

Ai șanse mari să-ți îmbunătățești situația financiară, să primești o sumă de bani, să negociezi o remunerație, un salariu, într-un mod avantajos. Ai curaj să-ți ceri drepturile astăzi.

Sănătate

Nu ai de ce să te temi de starea ta de sănătate. În plus, ai capacitatea de a vindeca orice durere din trecut, orice traumă și amintire dureroasă, orice atașament toxic și orice moment în care te-ai simțit neluată în seamă.

Horoscop zilnic Gemeni – 8 octombrie 2020

Dragoste

Dai dovadă de mult curaj în a spune lucrurilor pe nume. Îți manifești emoțiile fără pic de temere, fără să-ți pese prea mult cum le vor interpreta ceilalți. În dragoste faci declarații, iar dacă ești singură ești foarte determinată cu cucerești pe cineva.

Carieră

Un proiect în care ești implicată s-ar putea să primească sprijinul unei persoane importante. Pe de altă parte, posibil chiar un prieten să te ajute cu un sfat sau să pună o virbă bună pentru tine.

Bani

Te temi de o oarecare instabilitate financiară și de aceea ești foarte determinată să întreprinzi anumite acțiuni care știi că-ți aduc beneficii pe termen lung.

Sănătate

Dai dovadă de o forță interioară impresionantă și poți depăși absolut orice îți apare în cale. Unii nativi pot apela acum la sfaturile unui psiholog sau duhovnic.

Horoscop zilnic Rac – 8 octombrie 2020

Dragoste

Ceea ce vei discuta în această perioadă cu persoana iubită te poate ajuta foarte mult să înțelegi viziunea sa. Astăzi încearcă să-ți împarți timpul în mod egal între prieteni și persoana iubită.

Carieră

O zi foarte bună să spui lucrurilor pe nume, să spui întocmai ce gândești și ai ținut atâta timp în tine. Nu o face cu agresivitate pentru că ai șanse mari ca acțiunea ta să aibă succes, chiar dacă nu primești pe loc răspunsul.

Bani

Nu se întrevăd probleme financiare, însă rămâne activă tendința de a cheltui cam necontrolat pe activități distractive. Unii nativi plătesc pentru educația copiilor.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună și poți face curățenie printre sentimentele toxice și emoțiile negative. Te poți elibera cu ușurință astăzi, mai ales dacă sunt vechi dezamăgiri sentimentale.

Horoscop zilnic Leu – 8 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să ai parte de dialoguri interesante cu prietenii, să vă lămuriți niște convingeri comune, să readuceți în discuție atitudini și reacții din trecut și să le analizați.

Carieră

O zi foarte bună pentru dezvoltare personală sau profesională. Un proiect se bucură de noi orizonturi în urma unor discuții. Vești din străinătate pentru cei care așteaptă un răspuns legat de un loc de muncă.

Bani

Veșri bune din punct de vedere financiar care te pot ajuta să-ți conturezi un plan de îmbunătățire a veniturilor.

Sănătate

Încearcă să înțelegi că tu ești propriul tău dirijor și că mare parte din problemele de sănătate pe care le-ai acvut sau le ai au legătură cu mentalitățile tale. Reevaluează-ți convingerile și discută cu un prieten despre asta. Te va ajuta.

Horoscop zilnic Fecioară – 8 octombrie 2020

Dragoste

O zi foartă bună în dragoste în care-ți exprimi cu multă pasiune trăirile interioare, emoțiile, sentimentele. Simți să-ți expui stările, deși nu este o trăsătură a personalității tale.

Carieră

Dai dovadă de curaj în exprimarea doleanțelor profesionale. Astăzi poți discuta cu superiorii într-o manieră îndrăzneață, care va aduce multe beneficii imaginii și reputației tale.

Bani

O serie de contexte financiare pot fi astăzi reanalizate și reevaluate și se pot discuta noi termene de plată, noi condiții de plată.

Sănătate

Evită în continuare excesele și acordă mai multă atenție unor simptome mai vechi care se manifestă din nou. O serie de frici și temeri te vor acapara dacă nu le preîntâmpini cu rațiune.

Horoscop zilnic Balanță – 8 octombrie 2020

Dragoste

Ai multă determinare și curaj, îndrăzneală să pui la punct o situație în viața de cuplu. Comunicarea te va ajuta foarte mult, dar fii deschisă și propunerilor partenerului. Aveți șanse să evoluați împreună dacă știți să ajungeți la un numitor comun.

Carieră

Vin vești bune despre un contract, posibil chiar contract cu străinătatea. Relația cu colaboratorii sau partenerii de afaceri este una constructivă, evolutivă.

Bani

Zi bună pentru negocieri, însă nu uita că pentru tine nu este o perioadă de făcut investiții majore, tranzacții online riscante.

Sănătate

Continui să îți faci fel și fel de gânduri despre starea de sănătate a ta sau a cuiva drag. Rugăciunea te poate ajuta mult să ieși din aceste tensiuni și temeri.

Horoscop zilnic Scorpion – 8 octombrie 2020

Dragoste

În cuplu se întrevăd momente intime intense, pasiune, declarații de dragoste. Chiar și nativii singuri pot da curs unei idile, unei aventuri sentimentale.

Carieră

La locul de muncă îți reanalizezi cu multă determinare niște contexte, fie legate de sarcini, fie de program. Discuțiile cu colegii pot să te ajute să iei unele decizii.

Bani

Dacă ești nemulțumit de o remunerație sau salarizare, ziua de astăzi poate fi foarte bună pentru a discuta aceste aspecte. În continuare ai grijă la tranzacțiile online. Posibile discuții despre un bun de patrimoniu, un credit.

Sănătate

Dacă te confrunți cu unele simptome, nu ar trebui să mai amâni vizita la medic. Poate fi vorba de ceva banal, care se rezolvă rapid cu un tratament, dar care mai apoi se poate agrava.

Horoscop zilnic Săgetător – 8 octombrie 2020

Dragoste

Prinzi aripi și acționezi în plan sentimental. Fie îți surprinzi partenerul cu o declarație, fie cucerești cu mult aplomb persoana care-ți place.

Carieră

Curajul de care dai dovadă astăzi se va simți și în plan profesional, unde vei prelua inițiativa unor discuții cu colaboratorii, asociații. Ești determinată să pui la punct un contract.

Bani

Este o zi bună să te implici în cheltuielile casei, să plătești facturi, rate, impozite, asigurări.

Sănătate

Ești frământat în continuare de griji și temeri legate de o situație de sănătate a ta sau a cuiva drag. Încearcă să fii prudentă pe cât posibil în această perioadă.

Horoscop zilnic Capricorn – 8 octombrie 2020

Dragoste

Astăzi te preocupi de casă și familie. Fie faci curățenie, fie repari ceva stricat, fie stai de vorbă cu familia, cu cei cu care locuiești sub același acoperiș, și ajungeți, în sfârșit, la niște concluzii comune.

Carieră

La locul de muncă ai energie, determinare să faci lucrurile să funcționeze și îți îndeplinești sarcinile impecabil. Comunicarea cu colegii este foarte bună.

Bani

Financiar încă nu este momentul să răsufli ușurată. Instabilitatea din ultimul timp te-a afectat și îți aduce în continuare stres, mai ales că te simți neputincioasă.

Sănătate

Discută cu cineva despre ceea ce simți, despre ceea ce se petrece în interiorul tău și poți fi luată prin surprindere cât de mult te va ajuta sfatul acelei persoane.

Horoscop zilnic Vărsător – 8 octombrie 2020

Dragoste

Prinzi curaj și spui lucrurilor pe nume. Astăzi ești determinată să-ți lămurești aspectele vieții sentimentale, iar dacă ești singură nu te vei da înapoi de la a cuceri persoana care-ți place.

Carieră

Ești creativă, ai idei originale și îți exprimi cu mult curaj talentele. Tot acest context te poate ajuta și profesional, important este să ai încredere că poți face ceea ce-ți propui.

Bani

Din punct de vedere financiar ai unele nemulțumiri, însă s-ar putea să ți se ofere ocazia să le expui, să le renegociezi la alt nivel.

Sănătate

Este o zi bună să mergi la medic pentru a lua o rețetă, pentru a căuta și a te informa cu privire la niște simptome sau la un tratament, un remediu de care ai auzit.

Horoscop zilnic Pești – 8 octombrie 2020

Dragoste

Ești determinată să rezolvi un context mai vechi legat de membrii familie, poate să reiei un dialog din alt unghi, revenind cu noi argumente și contraargumente.

Carieră

Ai parte de niște nemulțumiri legate de un proiect, de o campanie în care te-ai implicat sau simți că întâmpini niște piedici în relația cu un anumit grup de persoane.

Bani

Posibil să investești niște bani în casă, poate să plătești o rată la credit sau să-ți ajuți familia. Atenție, însă! Nu exagera cu generozitatea.

Sănătate

Încep să se resimtă niște neplăceri legate de starea ta de sănătate. Probabil că stresul din ultimul timp și lipsa odihnei încep să-și spună cuvântul, deci nu exagera în continuare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York