Horoscopul zilei de miercuri, 15 iulie 2020. Leii întâlnesc oameni interesanţi, pozitivi şi energici

Redactor:
Dragos Tanase
Horoscopul zilei de miercuri, 15 iulie 2020. Leii întâlnesc oameni interesanţi, pozitivi şi energici
Leii sunt plini de romantism, pe 28 iulie 2020 (FOTO: Pixabay)

Berbec

Încearcă să trăieşti clipa şi să te bucuri de fiecare moment! Vrei să planifici fiecare moment al zilei, iar când lucrurile iau o întorsătură neaşteptată tinzi să te stresezi mai mult decât este cazul.

Taur

Lucrurile evoluează în bine şi vezi că partenerul a fost atent la nevoile şi dorinţele tale. Pe măsură ce ziua înaintează, încep să apară unele schimbări în relaţia cu o persoană specială din viaţa ta.

Gemeni

Dacă nu ai reuşit încă să-ţi găsești timp pentru a te relaxa, asigură-te că o s-o faci azi. Tot stresul acumulat în ultima vreme nu este cea mai bună achiziţie, iar lucrurile nu vor merge aşa cum îţi doreşti.

Rac

Schimbările fizice pe care ţi le doreşti par că nu se mai produc, însă trebuie să ai răbdare, pentru că lucurile nu se schimbă peste noapte. Depune eforturi susținute în acest sens şi nu îţi pierde ambiţia care te caracterizează.

Leu

Întâlneşti oameni interesanţi, pozitivi şi energici. Vrei să cunoşti persoanele cu care intri în contact, fără să pui etichete şi fără niciun fel de prejudecată.

Fecioară 

Eşti în centrul atenţiei și eşti dispus să faci tot ceea ce este nevoie pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. Renunţi la timiditate şi eşti din ce în ce mai vocal în legătură cu propriile opinii şi idei.

Citește horoscopul integral, pe Jurnalul.ro

Horoscopul chinezesc în săptămâna 13-19 iulie 2020. E rost de distracție pentru nativii zodiei „Iepure”

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 13-19 iulie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 13-19 iulie!

Horoscop 13-20 iulie 2020. Numerologul Mihai Voropchievici: Scorpionul este favorizat în această săptămână

În perioada 13-20 iulie fericitul zodiacului este Scorpionul, în timp ce Leul va trebui să facă față multor provocări nu prea plăcute săptămâna aceasta.

Mihai Voropchievici a intrat în atenția pasionaților de horoscop pentru previziunile sale pe care le acordă runelor (cifrelor sau semnelor magice, în funcție de fiecare semn zodiacal în parte).

În această săptămână, celebrul numerolog prevestește schimbări importante pentru Rac, Săgetător și Berbec. Și pentru Balanță este o săptămână prielnică, spune numerologul.

Inchide