I-a mințit pe polițiști că a aruncat-o în Dunăre, dar n-a scăpat: a fost găsită arma cu care a fost ucis tânărul din Brăila

I-a mințit pe polițiști că a aruncat-o în Dunăre, dar n-a scăpat: a fost găsită arma cu care a fost ucis tânărul din Brăila
Publicat: 30/05/2017, 23:02

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că pistolul cu care se pare că a fost împușcat Cristian Brot, tânărul de 28 de ani, din Brăila, a fost găsit marți seara, pe DN 22, în comuna Cazasu, într-un lan de porumb, după 48 de ore de căutări.

Altercația în urma căreia Cristian Brot a murit a avut loc vineri, la orele prânzului, în cartierul Islaz, din Brăila. Bărbatul împușcat a fost dus la spital cu răni în zona toracelui și antebrațului drept, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă a murit din cauza leziunilor grave.

După aproximativ 30 de ore de căutări, cei doi presupuși agresori au fost prinși în comuna Surdila Greci, din județul Brăila. Apropiații victimei au declarat că unul dintre ei, cunoscut sub numele de „Pekenia”, era prietenul din copilărie al tânărului de 28 de ani, însă de câteva luni deveniseră rivali din cauza unor afaceri în străinătate.

Judecătorii Tribunalului Brăila au emis, duminică, două mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Florin Pîtea și al lui Mădălin Iulian Pentelie, suspectați în cazul uciderii lui Cristian Brot. Unul dintre cei doi tineri arestați preventiv a declarat în timpul audierilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila că a aruncat pistolul Glock cu care s-a tras asupra victimei în Dunăre, lucru care s-a dovedit a fi fals.

FOTO: infobraila.ro