IMAGINI. Cadrele medicale de la Târgoviște au ieșit în halate în fața spitalului pentru a întâmpina moaștele Sfântului Nifon

IMAGINI. Cadrele medicale de la Târgoviște au ieșit în halate în fața spitalului pentru a întâmpina moaștele Sfântului Nifon
Sursa foto:Facebook
Publicat: 14/04/2020, 13:37
Actualizat: 07/04/2021, 01:40

Racla cu moaştele Sfântului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului şi Mitropolitul Ţării Româneşti, a fost scoasă în procesiune în Municipiul Târgovişte, marți, în jurul orei prânzului.

Preoții au pornit pe străzile din oraș și se opresc în fața bisericilor și a spitalului, unde se roagă pentru ca orașul și județul să fie păzite de pandemia coronavirusului, potrivit Târgoviște News.

Procesiunea a pornit de la Catedrala Mitropolitană

Imaginile au fost postate pe Facebook de Ionuț Adrian Ghibanu, părinte vicar în cadrul Arhiepiscopiei Târgoviște și președintele filialei Dâmbovița a Crucii Roșii.

„Medicii de la spitalele din Târgoviște au ieșit pentru a-l întâmpina pe Sfântul Ierarh Nifon!”, a scris acesta pe Facebook, la postarea însoțită de fotografii.

Câteva persoane le-au reproșat, la comentarii, medicilor că au ieșit în echipamentele și halatele cu care urmau să se întoarcă în spital.

„Cu halatele pe ei si papucii de spital, apoi intra in saloane! Si ne miram de ce sunt probleme in spitale!”
„Doamne fereste,ei nu respecta distantarea sociala??”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase