Imagini șocante! Un preot a dărâmat cu excavatorul un cavou: „Părinte, lasă-l, părinteeee, că nu mai am bani să-l fac!” – VIDEO

Publicat: 30/11/2020, 16:38
Actualizat: 30/11/2020, 16:52

Scene șocante într-o localitate din Olt unde preotul dărâmă cu excavatorul un mormânt construit ilegal, în timp ce proprietara țipă disperată în încercarea de a-l face să se oprească.

Imaginile care par aproape ireale au fost surprinse de un martor al incidentului care le-a publicat pe o rețea de socializare. Acesta precizează că preotul din satul Liiceni, comuna Drăghiceni, judeţul Olt, a folosit un excavator pentru a dărâma cavoul, totul petrecându-se „în sâmbăta pomenilor”.

În videoclip se poate observa cum un bărbat care este de fapt preotul satului, potrivit surselor locale citate de Adevărul, fărâmă cavoul situat la marginea cimitirului.

Preot și buldozer VS. cavou într-o localitate din Olt

Se pare că preotul a făcut un asemenea gest deoarece contrucția ar fi fost făcută în mod ilegal, întrucât normele legale interzic contrucțiile de suprafață. De cealaltă parte, proprietarii acuză că „mai sunt o mie contruite la fel”.

„Părintele e stăpân la cimitir, face ce vrea cu oamenii. A luat pământul din sat…”, spune fiul celor doi proprietari.

– „Lăsaţi-l, părinte, vă rog, să vină poliţia! Gândiţi-vă că am băgat bani, am băgat… Poţi să faci cavou în pantă? Păi, ce facem, ne apucăm la bătaie?

– Lasă-l, bă, să-şi facă de cap! Filmează, mă, cupa, şi părintele. Râs, în loc să facă loc şi să-ndrepte, ăsta fărâmă! – Să vină cu ceva scris că nu e voie, şi atunci….

– Sună, mă, la 112!

– Lasă, mă, să fărâme, mă!

– Pentru ce, părinte, ce faci? Umblam cu caietu’ pi colo să te punem…”, se aude pe filmare.

„Căşună numai pe-al nostru, că are necaz pe noi”

Ulterior, persoana care a filmat, care este fiul proprietarei cavoului, incindetul a sunat la 112 și a cerut ajutorul polițiștilor care s-au deplasat la fața locului.

„- Mamăleee!

– Cu buldozerul a venit!

– Lăsaţi-l, părinte, lăsaţi-l, părinteeee! Am băgat bani, am muncit… Să le fărâme pe toate, şi p-ălea, şi p-ălea…

– F……. în gură de nenorocit…!

– Lasă-l, bă, că-l dai în judecată! Păi, ce dracu, îşi bate joc de noi?! A-nşelat lumea!

– Fărâmă-l şi p-ăsta, că l-ai mişcat deja! Să nu te iau cu levieru’, f……. m…..!

– Ce necaz are pă mine, că nu i-am făcut nimica!

– Să vadă toată lumea ce râs şi bătaie de joc!

– Uitaţi-vă aici că toată lumea are, nu numai noi avem! (…) Sunt o mie de cavouri care sunt făcute şi căşună numai pe-al nostru, că are necaz pe noi. Să le ia pe toate, din vale-ncoa!”, continuă dialogul dintre cei prezenți.

IPJ Olt a confirmat faptul că la cimitirul în care a avut loc incidentul s-a deplasat un echipaj care a constatat că există un conflict între părți. Totuși, se pare că niciuna dintre părți nu a depus plângere în urma incidentului care a avut loc sâmbătă, 28 noiembrie 2020.

ATENȚIE! Limbaj licențios

Popa din comuna Dragiceni sat Liiceni jud Olt Demolez locuri de veci cu buldozerul proprietate personal (asociați…

Posted by Adrian Florica on Saturday, November 28, 2020

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase