Împușcături la marginea Capitalei între clanuri! Poliția a primit apelul la 112! (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

Publicat: 23/07/2020, 21:45
Actualizat: 23/07/2020, 23:02

Împușcături ca-n filme la marginea Capitalei! 12 persoane au fost implicate în conflictul armat în urma căruia două persoane au fost rănite iar potrivit surselor GÂNDUL.RO întregul incident a fost provocat de clanul Iordan.

„La data de 23.07.2020, ora 19:10, IPJ ILFOV a fost sesizat cu privire la faptul că pe raza com. Chiajna, a avut loc un conflict în trafic la care au participat aprox. 12 persoane, membrii ai unor grupări infracționale, în urma căruia 2 persoane au fost rănite, fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. După comiterea faptei, autorii au plecat de la fața locului, desfășurându-se activități în vederea depistării acestora”, anunță autoritățile.

Polițiștii, în alertă după ce atacatorii au fugit după seria de împușcături

Potrivit unor surse judiciare, răfuiala ar fi izbucnit în urma unui conflict între clanurile Iordan și Litrașu. La un moment dat a existat un conflict violent între Costel Raiciu, zis Costeluș Litrașu, și temutul interlop Liviu Iordan. În urma conflictului dintre cei doi, Iordan ar fi ajuns la Spitalul Municipal de unde ar fi jurat să se răzbune.

Imediat după încetarea conflictului, cei implicați au fugit de la fața locului iar în prezent sunt căutați de polițiștii Capitalei, fiind amplasate filtre în localitatea Chiajna.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase