În decembrie 2021, bărbatul din imagine a fost dat dispărut, după ce plecase la un interviu de angajare. După 8 luni, nevasta l-a găsit pe un aeroport. Dar nu era singur!

În decembrie 2021, bărbatul din imagine a fost dat dispărut, după ce plecase la un interviu de angajare. După 8 luni, nevasta l-a găsit pe un aeroport. Dar nu era singur!
Publicat: 23/08/2022, 15:52

O soție și-a dat bărbatul dispărut în urmă cu șase luni, după ce acesta a plecat la un interviu pentru a se angaja în Singapore, dar nu a mai dat, de atunci, niciun semn de viață. Ulterior, cei doi s-au întâlnit întâmplător, pe un aeroport, iar ce a urmat pare scos dintr-un film dramatic.

Femeia care are un copil cu bărbatul din imagine, de altfel, și căsătorită cu acesta, suferea de luni de zile împreună cu fiul său deoarece tatăl copilului dispăruse fără urmă de aproximativ 8 luni.

Bărbatul a spus că pleacă să se angajeze, și dus a fost. Soția acestuia a fost nevoită să locuiască cu chirie pentru că nu mai avea niciun ban, fiind casnică. În tot timpul în care și-a făcut griji pentru soțul său, acesta era, de fapt, chiar mai bine decât s-ar fi așteptat oricine.

Un părinte singur crește mult mai greu un copil decât doi părinți, dar să fie nevoie să îți minți copilul că tatăl său muncește din greu, în timp ce acesta își trăiește viața fericit alături de altă femeie, pare destul de halucinant, au fost părerile martorilor din aeroport, după spusele angajaților.

Femeia nu a stat prea mult timp pe gânduri, și a pornit un live pe internet pentru a-l demasca pe soțul său în fața tuturor.

„Stătea acolo de mână cu femeia aia, cu care se pare că fugise.”, a scris soția indignată pe Facebook.

În videoclip se aude soția disprețuită strigând la el, potrivit DailyStar.com.

Imaginile au șocat internauții

„Scuzați-mă! Vorbesc cu soțul meu. Cine eşti tu? În ultimele șase luni, unde ai fost? Sunt încă soția ta legal, ține minte asta.”, în timp ce soțul ei stătea nemișcat.

Mama copilului l-a acuzat că nu a fost tată pentru fiul lor de patru ani, țipând în gura mare că băiatul său nu a avut „niciun apel video” de la tatăl lui, și că a trebuit îl mintă luni de zile.

Femeia susține că soțul său a părăsit casa din Malaezia la sfârșitul anului 2021 pentru un interviu de angajare, apoi nu a mai reușit nimeni să dea de el.

Potrivit presei locale, ea a mai spus: „Încercam să sun doar pentru a discuta despre școală, din păcate, nici măcar nu suna. Nu am reușit să dau de el timp de 6 luni. Nu ar trebui să uite că are un fiu și o soție care îl așteaptă în Malaezia.”

„Copilul meu mă tot întreabă de el. „De ce nu m-a sunat tatăl meu? „De ce nu a venit tatăl meu să mă vadă”. Îi tot spun copilului meu că tatăl lui lucrează din greu în Singapore pentru a câștiga bani. Copilul meu și cu mine am stat la poarta de sosire și l-am văzut pe soțul meu ținându-se mână în mână cu o fată, în acel moment am simțit cum mi se rupe inima de durere.”

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase