Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA și 100 de voluntari americani curăță plaja din Năvodari

Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA și 100 de voluntari americani curăță plaja din Năvodari
Însărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei SUA la București, Dean Thompson, participă, sâmbătă, la o acțiune de curățare a plajei municipale Năvodari, alături de aproximativ 100 de voluntari angajați ai ambasadei, infanteriști marini și militari ai Forțelor Terestre ale SUA de la Baza Kogălniceanu.

Acțiunea are loc sâmbătă, între orele 10.00 și 14.00, cu ocazia Zilei Internaționale de Curățare a Plajelor, potrivit unui comunicat al Ambasadei SUA remis MEDIAFAX.

„Însărcinatul cu afaceri ad-interim, Dean Thompson, va participa la curățarea plajei alături de circa 100 de voluntari: angajați ai Ambasadei SUA, infanteriști marini și militari ai Forțelor Terestre ale SUA de la Baza Militară Mihail Kogălniceanu, atât bărbați, cât și femei, precum și partenerii noștri, membrii «Let”s Do It Romania»”, se arată în comunicat.

Ziua Internațională de Curățare a Plajelor, celebrată anual în data de 20 septembrie, este un avertisment cu privire la gunoaiele aruncate în mări și oceane. Acestea afectează sănătatea oamenilor, a florei și faunei, precum și resursele care depind de sănătatea apelor, precizează Ambasada.

Inchide