Intervenție a polițiștilor din București într-o parcare unde s-au strâns pasionați de drifturi | VIDEO

Publicat: 24/10/2020, 07:39
Actualizat: 06/04/2021, 15:32

Polițiștii din Capitală au intervenit vineri seara în parcarea unui centru comercial din zona Băneasa, unde s-au adunat mai multe persoane, zona fiind cunoscută pasionaților de drifturi.

În ziua cu cel mai mare număr de cazuri de infectări cu noul coronavirus, mai multe persoane s-au strâns în parcarea de la Ikea, Băneasa. La fața locului au intervenit polițiști și jandarmi, zona fiind cunoscută ca preferată pentru pasionații de drifturi.

„În această seară (vineri seara-n.r.), polițiști din Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, Secția 2 Poliție și Serviciul Acțiuni Speciale, cu sprijinul Jandarmeriei, au intervenit în parcarea unui complex comercial din sectorul 1, unde începeau să se strângă mai multe persoane, zona fiind cunoscută pasionaților de drifturi”, a transmis Poliția Capitalei.
Acțiunea a avut parte de sprijinul Registrului Auto Român.
S-au efectuat verificări cu privire la autoturismele identificate, precum și cu privire la respectarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Nou record de cazuri de infectare cu noul coronavirus

România a depășit, vineri, 5.000 de infectări noi de COVID-19 în 24 de ore, fiind raportate 5.028 de cazuri.

Până vineri, pe teritoriul României, au fost confirmate 201.032 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 5.028 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19).

Până vineri, 6.245 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

De joi până vineri au fost raportate 82 de decese, dintre care 52 de bărbați și 30 de femei. Este vorba de pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Dintre acestea, cinci decese au fost înregistrate la categoria 40-49 de ani, șase decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 50-59 de ani, 22 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 25 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 24 decese la categoria de peste 80 de ani.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase