Învață Photoshop în ritmul tău: 7 avantaje ale unui curs online

Învață Photoshop în ritmul tău: 7 avantaje ale unui curs online
Publicat: 16/10/2020, 13:29
Actualizat: 16/10/2020, 13:47

Photoshop este unul dintre cele mai bine cunoscute programe din lume. Faimosul editor de poze îți poate deschide multe „uși”, atât în viață profesională, cât și în cea personală. Îmbunătățește-ți CV-ul, începe o carieră nouă sau folosește-l pentru conturile tale de social media!

Photoshop este unul dintre cele mai bine cunoscute programe din lume. Faimosul editor de poze îți poate deschide multe „uși”, atât în viață profesională, cât și în cea personală. Îmbunătățește-ți CV-ul, începe o carieră nouă sau folosește-l pentru conturile tale de social media! Photoshop este o unealtă pe care trebuie să o stăpânești în 2021, iar acum este mai accesibil ca oricând: costă doar 12 euro pe lună direct de pe site-ul Adobe. Însă programul poate părea dificil de învățat prin complexitatea lui. Tocmai de aceea poți urma un curs Photoshop online. Iată 7 avantaje față de un curs clasic susținut într-o sală:

  1. Învață Photoshop în ritmul tău

Avantajul principal al unui curs Photoshop online este faptul că poți urmări lecțiile în ritmul tău. Începi clipurile când dorești, în orice moment al zilei, și le oprești atunci când nu mai vrei să continui – fie după 10 minute, fie după câteva ore.  Atunci când nu înțelegi un aspect, poți opri videoclipul și să reiei acea parte a lecției.

Te bucuri de o interfață gen YouTube prin care poți „sări” la anumite părți ale lecției sau poți pune pauză așa încât să îți iei notițe. În felul acesta ești sigur că reții toate informațiile. Iar dacă anumite aspecte îți sunt familiare, poți trece imediat la următoarea lecție. Totul este sub controlul tău, iar accesul este nelimitat, pe viață!

  1. Nu trebuie să te duci într-o sală de curs

Poți învață oriunde și oricând, atât timp cât ai acces la internet. Intri în contul tău de pe platformă, iar acolo îți poți continuastudiile. În felul acesta nu trebuie să îți faci griji legat de cum ajungi la o sală de curs, unde parchezi, ce mijloace de transport în comun sunt disponibile, sau ce faci dacă întârzii.

Există o singură cerință: să ai un dispozitiv cu acces la internet. E recomandat să folosești un calculator sau un laptop. Telefonul este o soluție mai puțin bună deoarece nu vei putea efectua exercițiile din curs, însă poate fi folosit ca o ultima varianta.

  1. Cursurile online au un cost accesibil!

Un curs Photoshop de la începător la avansat costă doar 349 de lei pentru 24 de ore video în limba română și conține aproape 200 de lecții, plus zeci de materiale auxiliare care te vor ajuta să înveți și să lucrezi mai rapid. Accesul este nelimitat, deci îl poți urmări de câte ori vrei. În schimb, un curs Photoshop într-o sala de curs poate costă chiar și de 10 ori mai mult și poți participa o singură dată.

  1. Ai ajutor imediat prin live chat

Photoshop este un program complex cu enorm de multe funcții, meniuri și unelte. E de așteptat să nu înțelegi anumite aspecte sau să ai nevoie de sfaturi. Tocmai de aceea poți folosi funcția de live chat, un fel de Facebook Messenger prin care vorbești în timp real cu instructorul tău. Astfel, primești rapid răspunsuri la toate întrebările tale.

Conversațiile sunt private, iar instructorul Photoshop îți va da sfaturi personalizate, în funcție de necesitățile tale. Practic, e ca și cum ai propriul meditator Photoshop la dispoziția ta. Instructorul nu trebuie să aibă grijă de o clasa întreagă care poate conține zeci de studenți. Astfel, întreagă lui atenție este dedicată ție.

  1. Înveți de la un instructor Photoshop certificat de Adobe

Calitatea unui curs Photoshop este dată de experiența instructorului care îți predă programul. În cazul cursului Photoshop de la începător la avansat vei lucra cu Barin Cristian, singurul instructor Photoshop din România certificat de Adobe, firma care a creat programul Photoshop.

Barin Cristian a lucrat cu peste 220.00 de studenți din toată lumea, a primit peste 30.000 de recenzii, iar cursurile lui Photoshop în limba engleză sunt printre cele mai urmărite pe cea mai mare platforma de e-learning din lume. Cursul Photoshop în limba română are recenzii 100% pozitive. Iată ce spune Cornel, unul din studenți:

„Un curs foarte bine structurat, complet, clar, concis, prezentat într-un mod profesionist și trebuie menționat, primul curs video de e-learning profesionist de Photoshop prezentat în limba română de către un instructor de top. Recomand acest curs tuturor celor care vor să învețe Photoshop.”

  1. Înveți Photoshop prin exerciții interesante

Deoarece toate lecțiile cursului sunt în format video, poți învață Photoshop prin tot felul de exerciții și activități interesante. Fără teorie plictisitoare, fără memorat concepte abstracte greu de înțeles. Lecțiile sunt bazate pe activități practice prin care studentul poate înțelege cum funcționează programul.

Un curs online bun are cel puțin câteva zeci de proiecte care sunt la mare căutare: cum să îmbunătățești pozele tale, să elimini imperfecțiunile tenului, să ascunzi o parte dintr-o poză, să schimbi culoarea unui obiect, efecte neon, 3D, decuparea unei persoane din fundal, plus multe altele!

Într-o sala de curs, chiar și una bine dotată cu tablă și videoproiector, se pune mare accent pe scris după dictare, iar activitățile practice sunt mult mai puține.

  1. Dificultatea este progresivă

Un curs online bun nu presupune că ai cunostiințe anterioare. Se începe de la 0 cu noțiunile de baza precum: cum îți instalezi Photoshop, cum să îți aranjezi interfața, unde să te uiți, și tot așa. Pe măsură ce evoluezi, dificultatea lecțiilor crește gradual împreună cu nivelul cunoștiințelor dobândite până în acel moment. În felul acesta te bucuri de o experiență ideală și poți învață cu spor.

Un curs Photoshop este o necesitate în ziua de azi. Învață-l și descoperă oportunități noi! Prin Photoshop poți crea lucruri de valoare. Pentru firme de peste tot din lume, pentru oameni de pretutindeni, pentru tine!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Studiu: Aproape jumătate dintre români preferă să aibă în case între 22 şi 24°C
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Băutura demult dispărută din România. Era cea mai populară pe vremea bunicilor
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete