Ion Iliescu a ajuns din nou la spital. Anunțul medicilor despre fostul președinte

Redactor:
Roxana Din
Ion Iliescu a ajuns din nou la spital. Anunțul medicilor despre fostul președinte
Fostul președinte al României Ion Iliescu s-a prezentat, marți, la Spitalul Universitar de Urgență Elias din Capitală pentru un control de rutină, au declarat pentru MEDIAFAX surse medicale. Reprezentanții spitalului au precizat că fostul șef de stat nu a rămas internat.

Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că fostul președinte al României Ion Iliescu s-a prezentat, marți, la Spitalul Universitar de Urgență Elias din Capitală, pentru a efectua un control de rutină.

Reprezentanții Spitalului Elias au transmis o informare de presă în care anunță că fostul președinte nu este internat în prezent în unitatea spitalicească.

„Precizăm că domnul Ion Iliescu nu se află internat în SUU ELIAS”, se arată în comunicatul de presă transmis de Spitalul Elias.

Controlul de rutină efectuat de fostul președinte al României vine în condițiile în care Ion Iliescu a fost externat tot de la Spitalul Elias pe 6 iunie.

Fostul șef de stat a stat internat atunci în Spitalul Universitar de Urgență Elias timp de aproape o săptămână, el prezentându-se cu febră.

Ion Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală. Fostul președinte are 89 de ani și a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operații fiind făcută la Paris în 2007.

Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Inchide