Ionuț Lupescu, mesaj de susținere pentru Dorinel Munteanu, candidatul PMP la Senat în Cluj. “Să dai legi bune pentru sportul românesc”

Redactor:
Răzvan Scarlat
Ionuț Lupescu, mesaj de susținere pentru Dorinel Munteanu, candidatul PMP la Senat în Cluj. “Să dai legi bune pentru sportul românesc”
Ionuț Lupescu, mesaj de susținere pentru Dorinel Munteanu, candidatul PMP la Senat în Cluj. “Să dai legi bune pentru sportul românesc”

Dorinel Munteanu va deschide lista PMP în județul Cluj pentru Senat. Fostul fotbalist speră acum să ajungă în Parlamentul României, după eșecul la alegerile locale, când nu a adunat numărul de voturi necesar pentru a intra în Consiliul Local Galați. Ionuț Lupescu este, de departe, cel mai mare susținător al ex-mijlocaului echipei naționale.

Pentru moment, Dorinel Munteanu nu mai este tentat de o aventură pe banca tehnică a unei echipe, politica fiind pentru el pasiunea numărul 1. Fostul fotbalist vizează, la alegerile parlamentare programate pe 6 decembrie, un loc în Senatul României. Candidează din partea PMP și este optimist că va obține numărul necesar de voturi.

Dorinel Munteanu este susținut puternic de Ionuț Lupescu, directorul tehnic al Federației de Fotbal din Arabia Saudită. De altfel, “Kaiserul” i-a trimis și un mesaj bunului său prieten, căruia îi urează mult succes și îi dorește să-și îndeplinească visul, acela de a intra în Parlamentul României.

Mă bucur foarte mult că ai luat această decizie, să candidezi pentru un loc în Parlamentul României. Eu cred că este nevoie de oameni ca tine în politică. Sigur, nu va fi ușor, dar oamenii trebuie să înțeleagă că, după 30 de ani, este nevoie de un alt gen de politică. Oamenii trebuie să știe că tu ai fost unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României, ai fost un om foarte serios, te-ai dăruit total pe teren și faptul că ești recordmenul prezențelor la echipe națională spune totul de la sine”, i-a transmis Ionuț Lupescu.

Ionuț Lupescu îi îndeamnă pe români să-l voteze pe Dorinel Munteanu

În continuare, Ionuț Lupescu îi îndeamnă pe români să-l voteze pe Dorinel Munteanu, pentru că este persoana capabilă să prepare legi bune pentru sportul autohton.

Mă bucur foarte mult că am jucat împreună la echipa națională. Ne-am duelat, ani la rând, în Bundesliga, dar asta nu ne-a împiedicat să fim fair-play, să rămânem prieteni și asta dă dovadă de caracterul pe care îl ai. Eu îmi doresc ca oamenii din România să te voteze, iar tu, când vei ajunge în Parlamentul României să reușești să faci ceea ce alți nu au făcut, și anume să dai legi bune, să prepari legi bune pentru sportul românesc. De aici, din Arabia Saudită, îți doresc multă sănătate, baftă și îți țin pumnii”, este mesajul lui Ionuț Lupescu.

Surpriză totală la CFR Cluj. Noul antrenor debutează chiar astăzi pe banca ardelenilor în Europa...
Știrea tristă a serii! Din păcate este vorba despre Ileana Stana-Ionescu: 'Nu mai poate respira'
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
Marturii șocante din spitalul groazei de la Reșița. O pacientă dezvăluie cum sunt 'tratați' bolnavii
Descoperire spectaculoasă: Mii de desene care înfăţişează uriaşele animale ale epocii glaciare au fost găsite...
REZULTATE SONDAJ Mediafax și Ziarul Financiar. Cine câștigă alegerile parlamentare din 6 decembrie
Știrea tristă a serii! Din păcate este vorba despre Ileana Stana-Ionescu: 'Nu mai poate respira'
A agățat o tipă în club, a adus-o acasă și a obligat-o pe soția sa...
Deschiderea mormântului PREOTULUI evreu CAIFA a scos la iveală ceva INCREDIBIL care provoacă o controversă...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Horoscop 4 decembrie 2020. Zodiile care au noroc în dragoste
Mesaje de Sfântul Nicolae 2020. Urări, felicitări și SMS-uri inedite pentru cei care poartă acest...
9 simptome ale cancerului pe care bărbaţii nu trebuie să le ignore
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
SFÂRŞITUL BENZINEI: Noul combustibil în care chinezii investesc MILIARDE şi care ar putea duce la...
Legătura dintre Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu! Fanii credeau cu totul altceva, dar Oana a...
Inchide