• Publicat:
Știri

Jandarmii din Caracal care și-au făcut selfie cu doi tineri evadați, sancționați cu „atragerea atenției”

Jandarmii din Caracal care și-au făcut selfie cu doi tineri evadați, sancționați cu „atragerea atenției”
Jandarmii din Caracal care și-au făcut selfie cu doi tineri evadați din Centrul Educativ Buziaș, județul Timiș, au fost sancționați cu „atragerea atenției" asupra faptei și a consecințelor acesteia.

„În urma verificărilor efectuate de către comisia constituită la nivelul unității, s-a dispus față de cei trei militari, măsura ,, în conformitate cu prevederile Regulamentului Disciplinei Militare (…)”, arată Jandarmeria Olt.

La luarea măsurii disciplinare s-a ținut cont de conduita profesională anterioară a jandarmilor, dar și de faptul că nu au alte sancțiuni disciplinare, precum și de faptul că au prins evadații.

La începutul lunii septembrie, Inspectoratul de Jandarmi Olt a declanșat o anchetă la Detașamentul Caracal, după ce mai mulți jandarmi și-au făcut selfie cu doi tineri evadați din Centrul Educativ Buziaș, județul Timiș, pe care i-au prins.

Surse judiciare declarau atunci, corespondentului MEDIAFAX, că jandarmii din Caracal s-au pozat alături de doi tineri, de 19, repectiv 21 de ani, condamnați pentru furt calificat și tăinuire, care au evadat la sfârșitul lunii august din Centrul Educativ Buziaș. Tinerii evadați au fost prinși în județul Olt, în zona comunei Gârcov
 

Inchide