Klaus Iohannis, atac la PSD: Ei mă fac mut – asta ține de cancan, eu spun că au ratat guvernarea, deci vorbim despre politică

Klaus Iohannis, atac la PSD: Ei mă fac mut - asta ține de cancan, eu spun că au ratat guvernarea, deci vorbim despre politică
Publicat: 23/05/2019, 18:10

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Cluj-Napoca, unde își lansează cartea, că nu îi place faptul că unii politicieni au coborât nivelul limbajului.

„Ce îmi displace este tenta unor politicieni de a coborî limbajul foarte mult. Una este să ai păreri diferite politice, și să le dezbați în contradictoriu, altceva este dacă o parte vine și acuză politic. Eu acuz PSD politic fiindcă au ratat guvernarea. E o afirmație politică. De cealaltă parte vine unul și spune că președintele este un mut. O fi mut, dar cu așa ceva nu vii în politică, te duci la cancanuri. Mi-ar plăcea să am adversari politici cu care să dezbat teme politice, dar ce să discut cu unii pe care eu îi acuz de proastă guvernare și ei îmi răspund jignându-mi persoana? De aici nu rezultă acea dezbatere politică productivă”, a spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a participat, joi, la Cluj-Napoca, la o întâlnire cu liberalii din Cluj, după care vizitat Primăria Cluj-Napoca, la invitația primarului Emil Boc. La ieșirea din primărie, președintele a mers pe jos prin centrul Clujului până la sala Auditorium Maximum unde a lansat cartea sa, „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”.