Lactate Brădet se apără pe Facebook: Suntem părinți, suntem persoane cu frică de Dumnezeu și ne este foarte greu să înțelegem ce se întâmplă

Lactate Brădet se apără pe Facebook: Suntem părinți, suntem persoane cu frică de Dumnezeu și ne este foarte greu să înțelegem ce se întâmplă
Publicat: 02/03/2016, 10:34
Actualizat: 02/03/2016, 11:10

Reprezentanții firmei susțin că Lactate Brădet este o afacere de familie și că produsele lor sunt comercializate și în străinătate și că până acum nu au avut niciun incident.

„Vă mulțumim mult de tot celor ce ne sunteți alături, ne cerem scuze celor, pe care, poate, i-am supărat. Este foarte greu ca în această țara unde mass media te ridica și tot ea te distruge să ne exprimăm punctul de vedere. Așa cum s-a scris suntem o fabrică mică, acea fabrică în care toată familia a fost implicată și de unde noi, toată familia, de la mic la mare consumăm produsele. Din această fabrică, în toată această perioadă, au plecat produse și în comunitatea europeană și nu am avut niciodată niciun incident. Până în acest moment, nu știm ce să va spunem, fiindcă rezultatele analizelor nu sunt finale; tocmai de aceea nu vrem să facem vreo declarație în acest sens; dar, așa cum părinți de la Marie Curie au ieșit și au declarat că NU brânza proaspătă a fost alimentul consumat de copilași și atâta timp cât analizele făcute până la această dată atât la personal cât și la produse au ieșit bune, haideți să nu ne mai dăm cu părerea și să lăsăm persoanele abilitate să-și facă treaba.

Suntem părinți, suntem persoane cu frică de Dumnezeu și ne este foarte greu în aceste momente să înțelegem ce se întâmplă”, este mesajul pe care Lactate Brădet l-a postat pe Facebook marți seara.

Pe de altă parte, patronul firmei, Marius Badea, a declarat marțică va închide producția și că nu mai crede în reabilitarea unității, deși este posibil ca „ministrul să se fi grăbit să arate” spre firmă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Marius Badea a spus, cu lacrimi în ochi, că nu crede că fabrica va mai putea să își continue activitatea, deși în mod oficial i s-a cerut doar sistarea activității în secția de brânzeturi.

Bacteria E. Coli O26, care a fost cauza îmbolnăvirii bebelușilor din Argeș, a fost descoperită în produse lactate ale firmei „Lactate Brădet” din Curtea de Argeș, potrivit Ministrul Agriculurii, Achim Irimescu.

Potrivit acestuia, vor continua controalele și, în paralel, este așteptat rezultatul testelor pentru aproximativ 140 de probe prelevate de la produsele lactate, după ce bacteria E. Coli a fost descoperită în produsele din județul Argeș. „În mod cert vom face și alte controale. E logic, e normal. Noi am efectuat controalele respective la solicitatea Ministerului Sănătății, pentru că dânșii răspund de sănătatea umană, ANSVSA este reponsabilă cu siguranța animalelor și cu siguranța alimentelor puse pe masa consumatorilor noștri”, spunea, marți, ministrul Agriculturii.

Din ancheta epidemiologică a Direcției de Sănătate Publică Argeș a reieșit că unul din cei trei copii din Argeș, decedați la Spitalul Marie Curie, a consumat brânză proaspătă de vaci în cazul căreia ANSVSA a depistat bacteria Escherichia Coli.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un studiu arată că vitamina D ar putea crește rezistența la cancer