Lactate Brădet se apără pe Facebook: Suntem părinți, suntem persoane cu frică de Dumnezeu și ne este foarte greu să înțelegem ce se întâmplă

Redactor:
Diana Bahrin
Lactate Brădet se apără pe Facebook: Suntem părinți, suntem persoane cu frică de Dumnezeu și ne este foarte greu să înțelegem ce se întâmplă
Lactate Brădet, firma de prelucrare a laptelui din Argeș implicată în scandalul bebelușilor infectați cu bacteria E. coli, a postat pe Facebook un mesaj în care conducerea societății își cere scuze celor pe care i-a supărat și cere tuturor să aștepte un raport oficial, în contextul în care părinții bebelușilor internați la Marie Curie au declarat că nu brânza proaspătă a fost alimentul consumat de copilașii lor.

Reprezentanții firmei susțin că Lactate Brădet este o afacere de familie și că produsele lor sunt comercializate și în străinătate și că până acum nu au avut niciun incident.

„Vă mulțumim mult de tot celor ce ne sunteți alături, ne cerem scuze celor, pe care, poate, i-am supărat. Este foarte greu ca în această țara unde mass media te ridica și tot ea te distruge să ne exprimăm punctul de vedere. Așa cum s-a scris suntem o fabrică mică, acea fabrică în care toată familia a fost implicată și de unde noi, toată familia, de la mic la mare consumăm produsele. Din această fabrică, în toată această perioadă, au plecat produse și în comunitatea europeană și nu am avut niciodată niciun incident. Până în acest moment, nu știm ce să va spunem, fiindcă rezultatele analizelor nu sunt finale; tocmai de aceea nu vrem să facem vreo declarație în acest sens; dar, așa cum părinți de la Marie Curie au ieșit și au declarat că NU brânza proaspătă a fost alimentul consumat de copilași și atâta timp cât analizele făcute până la această dată atât la personal cât și la produse au ieșit bune, haideți să nu ne mai dăm cu părerea și să lăsăm persoanele abilitate să-și facă treaba.

Suntem părinți, suntem persoane cu frică de Dumnezeu și ne este foarte greu în aceste momente să înțelegem ce se întâmplă”, este mesajul pe care Lactate Brădet l-a postat pe Facebook marți seara.

Pe de altă parte, patronul firmei, Marius Badea, a declarat marți că va închide producția și că nu mai crede în reabilitarea unității, deși este posibil ca „ministrul să se fi grăbit să arate” spre firmă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Marius Badea a spus, cu lacrimi în ochi, că nu crede că fabrica va mai putea să își continue activitatea, deși în mod oficial i s-a cerut doar sistarea activității în secția de brânzeturi.

Bacteria E. Coli O26, care a fost cauza îmbolnăvirii bebelușilor din Argeș, a fost descoperită în produse lactate ale firmei „Lactate Brădet” din Curtea de Argeș, potrivit Ministrul Agriculurii, Achim Irimescu.

Potrivit acestuia, vor continua controalele și, în paralel, este așteptat rezultatul testelor pentru aproximativ 140 de probe prelevate de la produsele lactate, după ce bacteria E. Coli a fost descoperită în produsele din județul Argeș. „În mod cert vom face și alte controale. E logic, e normal. Noi am efectuat controalele respective la solicitatea Ministerului Sănătății, pentru că dânșii răspund de sănătatea umană, ANSVSA este reponsabilă cu siguranța animalelor și cu siguranța alimentelor puse pe masa consumatorilor noștri”, spunea, marți, ministrul Agriculturii.

Din ancheta epidemiologică a Direcției de Sănătate Publică Argeș a reieșit că unul din cei trei copii din Argeș, decedați la Spitalul Marie Curie, a consumat brânză proaspătă de vaci în cazul căreia ANSVSA a depistat bacteria Escherichia Coli.

Scandalul a erupt în ţară! Vedetele gimnasticii, abuzate sexual: "S-a întâmplat cu mama în cameră"....
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
FOTO. Bianca Drăgușanu, imaginile cu care a zăpăcit milionarii! S-a pozat într-un costum minuscul de...
Câți bani îi dă Andreea Marin femeii care îi gătește și îi face curățenie în...
Mama lui Cristi Borcea, lovitură în imobiliare în `stațiunea bogaților`! Ridică un bloc de cinci...
Unde sunt cele mai adânci puncte ale oceanelor. Cercetătorii sunt siguri acum, au înconjurat lumea...
NEWS ALERT Diplomat român, expulzat de Federaţia Rusă
BANCUL ZILEI – Camera ascunsă: ipostaze năucitoare cu nevasta și amantul
Ion Rădoi: Prețul unei călătorii cu metroul ar trebui să fie majorat până la 50...
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
O FEMEIE dispărută în 2020, GĂSITĂ în viață în munți. A SUPRAVIEȚUIT cu iarbă și...
BOMBĂ în procesul lui Șerban Huidu! Ce au descoperit judecătorii, e ultima șansă pentru vedeta...
Veste de ultim moment pentru milioane de pensionari. Nu mai pot pierde bani
S-au cunoscut în timpul unei partide de amor în trei, apoi au deschis o afacere....
Breaking News: COD ROȘU de intervenţie în România! Au murit pe loc
Infectarea cu coronavirus după vaccinare. Când nu ne protejează vaccinul, explică un medic
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Cum să îţi dai seama imediat dacă cineva nu este atât de deştept pe cât...
Inchide