Lăzăroiu, atac dur la Puiu Hașotti: Știu o mulțime de heterosexuali bolnavi. Unii chiar de pe la PNL.

Lăzăroiu, atac dur la Puiu Hașotti: Știu o mulțime de heterosexuali bolnavi. Unii chiar de pe la PNL.
Publicat: 15/04/2013, 09:10
Actualizat: 16/03/2017, 11:57

Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu comentează, pe pagina de Facebook, declarația senatorului PNL Puiu Hașotti despre homosexuali, precizând că știe „o mulțime de heterosexuali bolnavi” și adăugând: „Unii chiar de pe la PNL”.

„Hasotti: «Homosexualii sunt oameni bolnavi». Știu o mulțime de heterosexuali bolnavi. Unii chiar de pe la PNL”, scrie Lăzăroiu.

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hașotti, spune că nu are „absolut nimic” să le reproșeze homosexualilor, pe care îi consideră „doar niște oameni bolnavi”, el comentând astfel inițiativa deputatului USL Remus Cernea privind reglementarea parteneriatului civil între persoane de același sex.

„Domnul deputat Remus Cernea se dovedește un extravagant, ca să folosesc un cuvânt liniștit. Eu nu am absolut nimic să le reproșez homosexualilor, îi consider doar niște oameni bolnavi. Homosexualitatea nu este o stare firească, nu este o relație naturală, motiv pentru care, după părerea mea, nu are absolut nicio șansă”, a declarat Puiu Hașotti pentru Știrile ProTV, întrebat despre inițiativa lui Cernea privind reglementarea parteneriatului civil între persoane de același sex.

Sâmbătă, Puiu Hașotti a declarat pentru MEDIAFAX că cere PSD Constanța retragerea sprijinului politic acordat deputatului Remus Cernea, pentru inițiativa acestuia privind reglementarea parteneriatului civil între persoane de același sex.

În replică, secretarul executiv al PSD Constanța, Cristinel Dragomir, a declarat corespondentului MEDIAFAX că președintele Partidului Verde, deputatul USL de Constanța Remus Cernea, nu mai este membru al PSD, astfel că social-democrații nu au ce sprijin să îi retragă acestuia.

„Remus Cernea oricum nu mai are sprijinul nostru politic pentru că acum este la Partidul Verde, nu mai este la PSD. Noi l-am înscris la alegeri, a fost membru al organizației noastre și pe urmă s-a înscris înapoi la Partidul Verde. Ca atare, și-a pierdut calitatea de membru al PSD. Noi ce sprijin să îi mai retragem?!”, a declarat Cristinel Dragomir.

El a mai spus că PSD Constanța a „luat țeapă” atunci când l-a acceptat pe Remus Cernea în partid: „Face proiectul ală de lege, și? În loc să facă ceva pentru județul ăsta care l-a făcut deputat… Asta este, am luat țeapă cu el. Altceva nu pot să spun”.

Deputatul USL Remus Cernea a anunțat, vineri, că vrea să inițieze un proiect de lege pentru reglementarea parteneriatului civil între heterosexuali și între persoanele de același sex, susținând că acest model este aplicat în mai multe țări europene.

„Eu susțin și noi, Verzii, susținem Drepturile Omului pentru toți cetățenii. Noi nu considerăm că anumiți cetățeni ar trebui discriminați în vreun fel pentru niciun motiv pentru că ar fi femei, pentru că ar aparține unei minorități naționale sau unei minorități sexuale. În Europa foarte multe țări deja acceptă parteneriatele civile sau căsătoriile între persoanele de același sex. Eu am anunțat deja că am în vedere un proiect de lege care să reglementeze parteneriatul civil între persoanele heterosexuale sau persoane de același sex pe model francez. În Franța, mai întâi acum cinci ani a fost adoptată legea privind parteneriatele civile, iar la începutul acestui an sau la sfârșitul anului trecut a fost adoptată legea privind drepturile persoanelor de același sex de a se căsători”, a declarat Remus Cernea, într-o conferință de presă susținută la cabinetul său parlamentar din Constanța.

Președintele Partidului Verde, Remus Cernea, a candidat la alegerile parlamentare din 2012 din partea USL în Colegiul 9 din Constanța, reușind să câștige un mandat de deputat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31...
Viața la bloc. Se schimbă regulile pentru chiriași
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Câți bani alocă Pentagonul pentru avionul care va înlocui F-22 Raptor?