Lista celor 5.000 de beneficiari ai programului „Bicicliști în București” a fost publicată. O găsești pe gandul.info

Lista celor 5.000 de beneficiari ai programului „Bicicliști în București a fost publicată. O găsești pe gandul.info
Publicat: 23/08/2017, 17:09

„Primăria Capitalei a demarat procedura de tipărire și distribuire a celor 5.000 de vouchere din cadrul programului „Bicicliști în București”. Lista celor 5.000 de beneficiari este publicată pe site-ul www.pmb.ro într-un format care permite fiecărui aplicant să verifice dacă se regăsește pe listă, fiind protejate în același timp datele cu caracter personal ale solicitanților”, conform anunțului Primăriei Municipiului București (PMB).

VERIFICĂ AICI LISTA

Potrivit contractului încheiat cu furnizorul serviciilor de tipărire și distribuire a voucherelor, livrarea va avea loc în următoarele două săptămâni. În cazurile în care livrarea nu se va putea face, din motive obiective, la domiciliul beneficiarilor, voucherele vor fi returnate Primăriei urmând a fi ridicate de beneficiari, de la Biroul de relații cu Publicul, în baza unei notificări telefonice prealabile, arată sursa citată.

„În total au fost primite circa 30.000 de solicitări, numărul exact al acestora urmând a fi stabilit după prelucrarea tuturor cererilor. Solicitanții care nu se regăsesc pe lista primilor 5.000 de beneficiari sunt incluși în baza de date a programului și vor primi vouchere în etapa a doua, care va demara imediat după aprobarea de către Consiliul General al Municipiului București a suplimentării numărului de vouchere, în ședința din 30 august 2017″, menționează PMB.

Primăria anunță că va oferi mai multe detalii privind modul în care vor fi acordate voucherele din etapa a doua, imediat după aprobarea proiectului de Hotărâre în Consiliul General.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase