Liviu Dragnea, un nou început politic, alături de PNȚCD. Aurelian Pavelescu spune că mâine anunță „surpriza”

Liviu Dragnea, un nou început politic, alături de PNȚCD. Aurelian Pavelescu spune că mâine anunță „surpriza”
Liviu Dragnea, un nou început politic, alături de PNȚCD / Sursă Foto: Facebook
Publicat: 14/05/2022, 17:57
Actualizat: 14/05/2022, 18:00

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a luat parte sâmbătă la ședința Biroului Național de Conducere al PNȚCD, alături de liderul acestei formațiuni, Aurelian Pavelescu.

Surse citate de g4media spun că liderul PNȚCD își dorește o uniune cu Dragnea, nu este clar încă sub ce formulă, dat fiind că după ce a ieșit din închisoare, fostul social-democrat anunța că va sprijini un nou partid, respectiv „Alianța pentru Patrie”.

„Mâine vom transmite un comunicat oficial și vom anunța despre prezența domnului Dragnea în ședința PNȚCD”, s-a limitat să spună Aurelian Pavelescu, la solicitarea sursei citate.

Membrii PNȚCD au postat pe conturile lor de facebook imagini din cadrul ședinței, devoalând că Dragnea s-a aflat la masa conducerii partidului, alături de Pavelescu.

„La invitația Domnului președinte PNȚCD, Aurelian Pavelescu, este prezent și dl Liviu Dragnea. Dumnezeu sa ocrotească România!”, a scris un PNȚCD-ist pe contul său de facebook (foto jos).

În perioada în care era președinte PSD, Liviu Dragnea a colaborat foarte bine cu șeful PNȚCD, Aurelian Pavelescu, astfel că unele locuri din Parlamentul European și Parlamentul României – care conform eligibilității reveneau social-democraților – au fost atribuite unor reprezentanți PNȚCD.