EXCLUSIV | Cine este politicianul pe care Irina Tănase îl suspectează că ar fi avut interes să o despartă de Liviu Dragnea. Suspiciuni de accesare a telefonului printr-un hacker și conversații inventate 

EXCLUSIV | Cine este politicianul pe care Irina Tănase îl suspectează că ar fi avut interes să o despartă de Liviu Dragnea. Suspiciuni de accesare a telefonului printr-un hacker și conversații inventate 
Publicat: 08/12/2021, 21:04
Actualizat: 08/12/2021, 21:18

Irina Tănase le-a mărturisit unor apropiați că suspectează că în spatele scenariului despărțirii ei de Liviu Dragnea stă Codrin Ștefănescu, care ar fi pus un hacker să îi acceseze telefonul mobil, ca să caute presupuse discuții amoroase, și chiar ar fi fabricat conversațiile de pe WhatsApp cu un fost iubit, ca să lase de înțeles că ar fi avut o relație cu el și în perioada în care fostul lider PSD a fost în penitenciar.

O copie a acestor discuții cu presupusul amant, un anume Paul, a fost trimisă pe adresa de email a redacției Gândul, dar autenticitatea acesteia nu a putut fi confirmată oficial.

După ce Liviu Dragnea a plecat din locuința în care stătea cu iubita sa, și-ar fi închis telefonul mobil și s-ar fi retras la casa pe care o are în Alexandria, Irina Tănase s-a plâns unor prieteni că totul este o înscenare care ar fi fost pusă la cale de Codrin Ștefănescu, prietenul și colegul de partid al fostului lider social-democrat.

Irina le-ar fi spus prietenilor că îl suspectează pe Codrin Ștefănescu de faptul că, printr-un hacker, i-a accesat telefonul mobil și că ar fi inventat conversațiile intime de pe WhatsApp dintre ea și presupusul amant ca să o despartă definitiv de Liviu Dragnea. În felul ăsta, fostul președinte al PSD ar fi rămas cu impresia că ea a avut mai multe relații amoroase cât timp acesta a fost în închisoare, inclusiv cu bărbatul cu care ar fi fost împreună cu cinci ani înainte de a deveni logodnica lui Dragnea, în 2016.

Irina spune că a devenit incomodă pentru Codrin Ștefănescu

Irina Tănase le-ar mai fi spus prietenilor că acest ”joc operativ” a fost făcut de Codrin Ștefănescu pentru ca el să poată prelua controlul asupra lui Dragnea.

Fosta iubită a lui Dragnea crede că a devenit incomodă pentru Codrin Ștefănescu și pentru ”oamenii din spatele lui” pentru că l-a mai temperat pe Liviu Dragnea în anumite situații.

Codrin Ștefănescu, președintele partidului Alianța Pentru Patrie, a negat însă orice legătură cu situația care a dus la despărțirea dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase, potrivit Cancan.

”În viața mea nu m-am băgat în relația personală a unor oameni. Mai ales la prieteni! Niciodată! (…) Niciodată nu m-am băgat în viața mea într-o chestie internă. Dimpotrivă, am încercat tot timpul să repar. Să fiu un prieten de bază, care să fie tot timpul calm. Și mintea limpede. Să-i calmeze pe oameni. Le spun, mai vorbiți odată, mai analizați situația. Sub nicio formă nu sunt eu unul dintre cei care să mă bag în relația unor prieteni foarte buni”, a spus Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit, brusc, după o legătură care a durat aproximativ cinci ani și care părea foarte bine sudată, mai ales că, în timpul procesului și mai apoi pe întreaga perioadă a detenției, Irina a părut că îl susține necondiționat.

Liviu Dragnea nu a confirmat și nici nu a infirmat că s-a despărțit de Irina Tănase, dar în ultima postare de pe pagina de Facebook, în care a scris că ”există schimbări în viața fiecăruia”, a lăsat să se înțeleagă că între ei s-a produs ruptura.

Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine”, a scris Liviu Dragnea, marți, pe Facebook.

Liviu Dragnea a mai spus că luni și-a serbat onomastica de Sfântul Nicolae împreună cu copiii săi, după care, a doua zi, a lucrat la partid „alături de Codrin Ștefănescu”.

Reporterii Gândul l-au surprins pe Liviu Dragnea marți seară, când a mers la vila lui Codrin Ștefănescu. Pe strada pe care locuiește Codrin Ștefănescu a fost adus și autoturismul BMW X5 folosit de Irina Tănase în perioada relației pe care a avut-o cu Dragnea și în care a fost văzută chiar în urmă cu două zile.


Citește și

Prima reacție a lui Liviu Dragnea după ce s-a scris că s-a despărțit de Irina Tănase: „Există schimbări în viața fiecăruia”

EXCLUSIV | Motivul despărțirii lui Liviu Dragnea de Irina Tănase. Fostul lider PSD ar fi aflat ce vorbea despre el cu presupusul amant: „Dacă pierd controlul, se pierde tot!”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York