Măcel cu săbii, furci și topoare între două familii din județul Dolj. “Tata a rămas fără trei degete, l-au tăiat și la ureche, și la nas!” Imaginile sunt șocante. VIDEO

Măcel cu săbii, furci și topoare între două familii din județul Dolj. “Tata a rămas fără trei degete, l-au tăiat și la ureche, și la nas!” Imaginile sunt șocante. VIDEO
Măcel cu săbii, furci și topoare între două familii din județul Dolj. “Tata a rămas fără trei degete, l-au tăiat și la ureche, și la nas!” Imaginile sunt șocante. VIDEO
Publicat: 21/09/2020, 16:50
Actualizat: 21/09/2020, 16:53

Un adevărat măcel a avut loc în comuna Unirea, județul Dolj, unde două familii s-au bătut ca-n filme. În urma scandalului, șase persoane au ajuns la spital. Una dintre părțile implicate susține că încăierarea ar fi început de la patronului unui magazin din localitate, poreclit Pistolaru, care i-ar teroriza de trei ani, cu acordul poliției.

La scandal au luat participat, în total, zece persoane. Una dintre familii acuză că vecinii lor au intrat peste ei în curte și au început să-i lovească fără motiv.

Eu mă întorsesem acasă şi prima dată pe mine m-au atacat. Erau supăraţi că le-am făcut plângeri pentru că sunt violenţi. Au un câne periculos, îl lasă liber, iar eu am copil de 3 ani, pe tata l-au atacat mai demult cu toporul în maşină, dar atunci a scăpat. M-am dus la ai mei în curte şi atunci au intrat peste noi. Erau Petre Firu, zis Pistolaru’, patronul de la magazin, şi fraţii lui. Ne-au atacat cu săbii, furci şi topoare, tata a rămas fără trei degete, l-au tăiat şi la ureche, şi la nas. Şi pe soţul meu l-au bătut foarte rău, şi pe mine. A fost groaznic. De trei ani ne terorizează, am făcut degeaba plângeri. Chiar şi-n faţa şefului de post m-a ameninţat că mă omoară, dar nimănui nu i-a păsat şi am ajuns în situaţia asta„, a explicat, potrivit adevarul.ro, Lămâia Motroc, una dintre victime.

Ce comunicat a dat Poliția după acest măcel care a avut loc în județul Dolj

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt de-a dreptul șocante. La încăierare au participat nu doar bărbați, ci și femei, care s-au lovit minute în șir. Săbiile, furcile și topoarele au fost armele de luptă.

Poliţiştii au ajuns la faţa locului după ce scandalul luase sfârșit. „Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în comună Unirea, are loc o altercaţie intre mai multe persoane. Imediat, la faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie, care au intervenit pentru aplanarea stării conflictuale. În urma evenimentului, mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, o parte din acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a izbucnit un conflict între membrii a două familii din localitate, în timpul căruia au fost folosite obiecte contondente şi tăietoare. De asemenea, o parte din persoanele implicate în altercaţie ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei celeilalte familii„, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Șase scandalagii au ajuns la spital, însă doar doi au fost internați, tată și fiu. Primul și-a pierdut chiar și câteva degete în timpul măcelului, după ce a fost tăiat cu o sabie.

Poliția nu a luat până în prezent nicio măsură. „În vederea lămuririi stării de fapt, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii si liniştii publice„, a mai transmis IPJ Dolj.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Explozie la rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Care este cauza incendiului
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Veste ȘOC pe piața mașinilor electrice. Chinezii au lansat mașina care bate TESLA! - GALERIE...
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
Omenirea, speriată cu strategii pentru o nouă pandemie. Ce s-a întâmplat la Geneva
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Marina Voica, povestea unei vieți ca un Tango la ceas de seară | EXCLUSIV la...