Măcel în Timiș: Un tânăr a înjunghiat mortal un bărbat și a rănit alte patru persoane. Polițiștii îl caută pe agresor. Criminalul a folosit o bâtă, nu un cuțit, în timpul atacului – FOTO

Publicat: 03/07/2019, 18:18

Bărbatul care miercuri dimineața a înjunghiat mortal un bărbat în parcul din Făget, județul Timiș, iar pe soție a rănit-o grav, femeia fiind în comă, a înjunghiat alte două persoane în satul Temerești, iar pe alta a lovit-o cu o mașină pe care a furat-o. Bărbatul nu a fost încă prins.

ORA 13:40Poliția Timiș, despre criminalul din Făget: A folosit o bâtă, nu un cuțit, în timpul atacului

Reprezentanții Poliției Timiș au anunțat că individul din Făget și-a atacat victimele cu o bâtă, și nu cu un cuțit, așa cum fusese anunțat inițial. În total, bărbatul, a bătut cinci persoane, dintre care una a fost omorâtă în parc, iar a șasea victimă a fost lovită cu mașina.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, în total, Ionel Boldea a rănit, miercuri dimineața, șase persoane, un bărbat fiind omorât.

Individul de 33 de ani a mers în parcul din orașul Făget, unde, din senin, a atacat un bărbat și o femeie, soț și soție, care făceau jogging. I-a lovit cu pumnii și cu picioarele, dar și cu o bâtă. Ca urmare a loviturilor primite, bărbatul a murit, iar femeia a suferit răni grave, aceasta fiind în comă.

Apoi, potrivit polițiștilor timișeni, bărbatul s-a a plecat cu bicicleta cu care venise în parc, pe care nu a furat-o, așa cum fusese informația inițială, către localitatea Temerești. Pe drum, tânărul a întâlnit un tractor, în care se aflau două persoane, respectiv o femeie și un bărbat, care mergeau la câmp. Individul i-a bătut și pe aceștia, apoi, bărbatul s-a întâlnit cu o femeie aflată în cârje, pe care, de asemenea, a lovit-o.

La un moment dat, bărbatul a ajuns în curtea unui localnic din Temerești, de unde a furat o mașină. În momentul în care a dorit să iasă din curte cu autoturismul, individul a lovit cu mașina un alt bărbat.

Niculina-Claudia Julea, medic primar în cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timișoara, a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, că trei dintre victimele bărbatului, toate bătute cu o bâtă, au ajuns în unitatea medicală.

Printre acestea se numără și soția bărbatului ucis în parcul din Făget, care a fost transportată la Timișoara cu elicopterul SMURD, fiind în comă.

„Au fost aduse la Timișoara trei victime, trei persoane de sex feminin, vârstnice toate trei. Una este în stare gravă, în comă, intubată. Cea de-a doua este tot în stare gravă, nu este intubată, este conștientă, cooperantă, cu traumatism cranio-cervical și de torace superior. Cea de-a treia pacientă are un traumatism cranian mai ușor. Toate trei pacientele au fost agresate cu o bâtă, nu sunt înjunghiate. Una dintre ele, cea cu traumatism cranio-cervical, după ce a fost lovită cu bâta, agresorul i-a înfipt-o în gât”, a afirmat medicul Niculina-Claudia Julea.

Deocamdată, nu se știe care sunt cauzele care au determinat comportamentul bărbatului, nefiind exclusă posibilitatea ca acesta să fi consumat alcool sau droguri.

La ora transmiterii acestei știri, criminalul este căutat de zeci de polițiști din județul Timiș.

ORA 11: 50Cei doi soți din Făget făceau jogging, în parc, în momentul în care au fost atacați cu un cuțit

Bărbatul a murit pe loc, iar soția sa este în comă și va fi dusă cu un elicopter la Spitalul din Timișoara.

După atacul din parc, autorul a furat o bicicletă, cu care a mers spre satul Temerești, iar pe drum a furat o mașină. Pentru a reuși, a înjunghiat alte două persoane.

În încercarea de a scăpa de polițiștii care îl urmăreau și care au tras focuri de armă spre mașină, individul a lovit, cu mașina furată, o altă persoană, despre care, surse judiciare afirmă că ar fi polițist.

Surse judiciare au declarat, pentru corespondentul Mediafax, că individul care a atacat cinci persoane se numește Ionel Boldea și este din localitatea timișeană Bichigi. Polițiștii au reușit să găsească mașina pe care bărbatul a furat-o, autoturismul fiind abandonat la intersecția drumului dintre Temerești și Birchiș.

Bărbatul, care nu a fost prins până la ora transmiterii acestei știri, este recidivist, spun oamenii legii.

ORA 11:18Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Timiș, în total, individul de 33 de ani a înjunghiat patru persoane, miercuria dimineața. Este vorba de cei doi soți din parcul din Făget, unde bărbatul a fost declarat mort, iar femeia se afla în stare gravă, plus alte două persoane din localitatea Temerești, de unde a furat o mașină după incidentul din Făget.

Cu mașina furată, a lovit o altă persoană, aceasta fiind a cincea victimă a individului care încă nu a fost prins.

Mihai Grecu, șeful Unității de Primiri Urgente a Spitalului Județean Timișoara, a declarat, corespondentului Mediafax, că femeia înjunghiată în parcul din Făget va fi transportata la unitatea medicală cu elicopterul SMURD, fiind în comă.

criminalul

Totodată, și o a treia victima a individului va fi dusă la Timișoara cu o ambulanță, iar celelalte două victime au fost transportate la Spitalul din Făget pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii nu au reușit încă să îl prindă pe indivind, acesta fiind căutat.

Conform unor surse judiciare, individul care a atacat cinci persoane se numește Ionel Boldea și este din localitatea timișeană Bichigi. Polițiștii au reușit să găsească mașina pe care bărbatul a furat-o, autoturismul fiind abandonat la intersecția drumului dintre Temerești și Birchis.

criminalul

Știrea inițială

Un tânăr de 33 de ani a înjunghiat mortal, miercuri dimineața, un bărbat în orașul Făget, iar pe soția acestuia a rănit-o grav. Acesta a fugit și a rănit un alt bărbat într-un sat din apropiere, fiind căutat de polițiștii din Timiș la ora transmiterii acestei știri.

Potrivit unor surse judiciare, incidentul a avut loc, miercuri dimineața, în parcul din orașul Făget, județul Timiș.

Un bărbat și o femeie, soț și soție, au venit în parc cu bicicletele pentru a face mișcare. La un moment dat, un tânăr în vârstă de 33 de ani, din localitatea Bichigi, a scos un cuțit, pe bărbat l-a înjunghiat mortal, iar pe femeie a rănit-o grav.

Individul a furat una dintre biciclete, cu care a mers într-un sat din apropiere, unde a lovit un bărbat, iar apoi i-a furat mașina.

La ora transmiterii acestei știri, criminalul este căutat de polițiștii din județul Timiș.

Foto: Ionel Boldea/ Facebook

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului