Mădălina Mezei, după 4 ore de audieri: Cuc a trecut o linie când a considerat că își poate bate joc de cariera și profesia unui om / DNA anchetează acuzațiile de abuz în serviciu aduse ministrului Răzvan Cuc

Redactor:
Roxana Din
Mădălina Mezei, fost director TAROM, a declarat, luni, după patru ore de audieri la DNA, în cazul în care l-a acuzat pe Răzvan Cuc că i-a cerut să țină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură, că ministrul „a trecut o linie, considerând că își poate bate joc" de cariera sa.

Mădălina Mezei, fost director TAROM, a declarat, luni, după patru ore de audieri la DNA, în cazul în care l-a acuzat pe Răzvan Cuc că i-a cerut să țină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură, că ministrul „a trecut o linie, considerând că își poate bate joc” de cariera sa.

Mădălina Mezei, fost director TAROM, a declarat, la finalul a patru ore de audieri, că a dat procurorilor toate detaliile în ceea ce privește acuzațiile pe care i le aduce ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, care i-ar fi cerut să țină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură.

„Am dat toate detaliile (…) Aș vrea să discut despre valorile mele personale. Eu cred în familie, în carieră și în TAROM. TAROM-ul este a doua mea familie. Domnul Cuc a trecut o linie când a considerat că își poate bate joc de cariera și profesia unui om. Planul meu profesional este de a livra o strategie TAROM pe termen lung. Eu l-am crezut pe domnul Cuc, considerând că împreună putem construi”, a spus Mezei la ieșirea de la DNA.

Mădălina Mezei, la intrarea în DNA: Sunt convinsă că adevărul va ieși la iveală – VIDEO 

Mădălina Mezei, fost director TAROM, este așteptată luni, începând cu ora 10.00, să se prezinte la sediul central DNA pentru audieri în calitate de martor, după ce l-a acuzat pe Răzvan Cuc că i-a cerut să țină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură.

Fostul director TAROM a declarat, la intrarea în DNA, că este convinsă că adevărul va ieși la iveală.

„Sunt convinsă că adevărul va ieși la iveală”, a declarat Mădălina Mezei.

Citește continuarea…

Știre inițială

Mădălina Mezei, fost director TAROM, este așteptată luni, începând cu ora 10.00, să se prezinte la sediul central DNA pentru audieri în calitate de martor, după ce l-a acuzat pe Răzvan Cuc că i-a cerut să țină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură.

Fostul director TAROM a fost chemat luni la DNA, Mădălina Mezei declarând pentru MEDIAFAX că este vorba de un dosar de abuz în serviciu la Ministerul Transporturilor și că a fost chemată în calitate de martor.

Audierea vine după ce fostul director TAROM a anunțat că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut să rețină aeronavele TAROM la sol în ziua moțiunii, acesta fiind motivul real al demiterii sale din fruntea companiei și a adăugat că îi va face plângere penală. Mai exact, Mezei a susținut că, în ziua moțiunii de cenzură, când o parte dintre parlamentari trebuiau să vină din țară pentru a participa la vot, ministrul demis al Transporturilor i-ar fi cerut să rețină aeronavele la sol pentru a împiedica votul.

Ulterior, Răzvan Cuc a negat acuzațiile. Ministrul Transporturilor a admis însă că a cerut lista palamentarilor care zburau cu avioanele TAROM, dar a susținut că a făcut acest lucru pentru a se convinge că aceștia sunt în regulă. Răzvan Cuc i-a reproșat Mădălinei Mezei incompetența, incapacitatea și legăturile cu unele grupuri de interese, precum și faptul că și-ar fi avantajat membrii familiei care lucrează în companie.

Mădălina Mezei a fost numită la șefia Tarom în luna iunie, iar demiterea sa a avut loc la doar câteva zile după ce același Consiliu de Administrație îi prelungise contractul de management cu două luni. Mădălina Mezei a fost al patrulea director al companiei numit în acest an.

 

Tags:
Inchide