Mai mulți constănțeni au fost programați pentru vaccinare la o adresă greșită

Mai mulți constănțeni au fost programați pentru vaccinare la o adresă greșită
Mai mulți constănțeni au fost programați pentru vaccinare la o adresă greșită / Sursă Foto: Pixabay - Caracter Ilustrativ
Publicat: 17/01/2021, 17:43
Actualizat: 06/04/2021, 15:10

Mai mulți constănțeni au fost repartizați pentru a fi vaccinați împotriva Covid la o adresă eronată. Potrivit prefectului județului Constanța, Silviu Coșa, în acest caz este vorba despre o eroare a platformei de programare care va fi remediată în scurt timp.

Oamenii au fost trimiși la o adresă eronată

Constănțenii programați pentru vaccinarea anti-Covid au primit prin email confirmarea și o adresă la care urmează să meargă pentru realizarea imunizării. După ce au realizat că adresa trecută în e-mail este greșită, autoritățile i-au anunțat pe constănțeni unde urmează să se vaccineze.

Programarea eronată a-a făcut din cauza platformei și va fi remediată rapid, asigură autoritățile.

„Din cauza unei inadvertențe tehnice, în platforma de programare pentru vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, cei care au primit confirmare de programare pe e-mail au fost informați că se vor vaccina pe Bulevardul Mamaia 96. Pentru o informare corectă și pentru evitarea unor situații neplăcute, facem următoarea mențiune: centrul de vaccinare este la Sistemul Militar Modular de Izolare şi Tratament (SMMIT) de pe Stadionul Portul, lângă spitalul CF Port (Bulevardul 1 Mai 3-5). Începând de vineri, s-au făcut demersuri pentru modificarea adresei centrului în platforma națională dedicată programării pentru vaccinare. Problema va fi remediată în scurt timp”, se arată în anunțul transmis de prefectul județului Constanța, Silviu Coșa.

Ministerul Educației anunță programarea profesorilor la vaccinarea anti-COVID-19. Cine are prioritate

Ministerul Educatiei  a transmis ca, până luni, fiecare unitate de învățământ preuniversitar să desemneze o persoană responsabilă cu înregistrarea pe plaforma alocată campaniei de vaccinare, cu centralizarea datelor de identitate și cu programarea la vaccinare a personalului din școala respectivă.

„Fiecare unitate de învățământ va desemna o persoană responsabilă cu înregistrarea unității de învățământ preuniversitar pe platforma alocată campaniei de vaccinare, centralizarea datelor de identitate și programarea la vaccinare a personalului angajat în respectiva unitate. Informațiile cu privire la acțiunea de vaccinare pot fi trebuie să fie accesate pe linkul https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/”, se arată în comunicatul emis de Ministerul Educatiei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase