Mai mulți oameni de afaceri interesați de achiziționarea clubului UTA

Mai mulți oameni de afaceri interesați de achiziționarea clubului UTA
Surse oficiale susțin că mai mulți oameni de afaceri sunt interesați de achiziționarea clubului UTA Arad, printre care Virgil Tiran, un cetățean american de origine română, Victor Gușan, patronul grupării Șeriff Tiraspol și George Marius "Bobby" Păunescu.
Publicat: 15/02/2012, 11:45
Actualizat: 21/02/2012, 22:32

Surse oficiale susțin că mai mulți oameni de afaceri sunt interesați de achiziționarea clubului UTA Arad, printre care Virgil Tiran, un cetățean american de origine română, Victor Gușan, patronul grupării Șeriff Tiraspol și George Marius "Bobby" Păunescu. O altă ofertă de asociere la UTA a apărut și din partea fostului președinte al clubului, italianul Roberto Pasini.

Virgil Tiran va discuta marți la București cu fostul finanțator Nicolae Bara despre posibilitatea preluării grupării arădene. Italianul Roberto Pasini va sosi joi la Arad însoțit de doi oameni de afaceri italieni, iar vineri va avea o întâlnire cu primarul orașului, Gheorghe Falcă. Omul de afaceri George Marius "Bobby" Păunescu nu și-a prezentat încă oficial opțiunea.

Lotul echipei UTA, alfat în cantonament la Băile Felix, s-a completat marți cu atacantul portughez Rolando Sousa Edson. El a sosit luni seara la Arad și a făcut deplasarea cu o mașină particulară la Felix.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro