• Publicat:
Știri

MAI: Peste 15.000 de buletine eliberate în acest weekend de serviciile de evidență a populației

MAI: Peste 15.000 de buletine eliberate în acest weekend de serviciile de evidență a populației
Peste 15.000 de acte de identitate au fost eliberate în acest weekend (până duminică la ora 15.00) în toată țara, transmit reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne. Serviciile de evidență a populației din toată țara au program duminică până la ora 21:00.

„Până la această oră, în cele două zile (de weekend – n.r.), s-au eliberat peste 15.000 acte de identitate, dintre care 11 cărți de identitate au fost realizate prin deplasarea cu camera mobilă, la domiciliul persoanelor netransportabile”, a anunțat Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Potrivit sursei citate, pentru eliberarea în regim de urgență a cărților de identitate pentru toți cetățenii care doresc să se prezinte vot, dar nu dețin documente valabile, serviciile județene de evidență a persoanelor au avut program cu publicul sâmbătă și vor avea și duminică până la ora 21.00.

Totodată, reprezentantul MAI mai transmite că până duminică, la ora 15.00, 604 persoane reținute sau arestate preventiv în centrele Poliției Române au votat prin intermediul urnei speciale.

Inchide