Mamă și fiu, uciși cu sălbăticie de fostul concubin al femeii. Bărbatul a încercat să se sinucidă după dubla crimă – VIDEO

Publicat: 16/05/2021, 20:30
Actualizat: 17/05/2021, 02:54

Scene de groază în comuna Mihăești din județul Argeș, unde un bărbat extrem de violent și-a înjunghiat mortal fosta concubină și pe fiul acesteia, apoi a încercat să se sinucidă. Trupurile celor două victime au fost găsite în curtea bisericii din satul Drăghici, în apropiere fiind găsit și agresorul, în stare gravă. 

Trupul adolescentului în vârstă de 15 ani și al mamei lui au fost găsite în curtea bisericii din satul Drăghici, comuna argeșeană Mihăești, duminică 16 mai. Băiatul avea capul zdrobit, posibil pentru că fusese lovit de mai multe ori de asfalt de către agresor.

Trupurile victimelor, găsite în curtea unei biserici

În zonă, la câțiva metri de biserică, polițiștii chemați în urma unui apel la 112 au găsit pe asfalt un bărbat rănit, care se pare că ar fi încercat să se sinucidă. Ulterior, polițiștii au descoperit că cele două persoane ucise sunt mamă și fiu iar cel găsit cu o rană la gât, dar în viață, este fostul concubin al femeii.

Potrivit primelor informații, bărbatul i-ar fi urmărit pe fosta concubină și pe fiul acesteia când au mers la cimitirul din curtea bisericii și a atacat-o pe cu un cuțit. Fiul acesteia a intervenit să își salveze mama, dar agresorul nu l-a cruțat și l-a înjunghiat, iar apoi l-a lovit de mai multe ori cu capul de asfalt. Din cauza rănilor grave, băiatul a murit.

Bărbatul a încercat apoi să se sinucidă, dar autoritățile ajunse la fața locului i-au acordat îngrijiri și l-au transportat la spital, unde a fost băgat în operație din cauza gravității rănii.

Firul evenimentelor: Cum au fost săvârșite cele două crime

Femeia în vârstă de 38 de ani locuia în localitate, de aproape o jumătate de an iar de două săptămâni se mutase împreună cu un alt bărbat. Fostul ei concubin, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Cetățeni, era extrem de gelos iar de o săptămână o urmărea pe cea pe care avea să o omoare în fatidica zi de 16 mai. Acesta chiar o amenințase cu moartea în urmă cu câteva luni, în cadrul unei emisiuni TV.

În cursul zilei de duminică, femeia și fiul ei au mers la biserica din sat pentru a aprinde lumânări pentru rudele decedate. Aici lucrurile au luat o turnură îngrozitoare atunci când a apărut și fostul concubin. Cei doi s-au certat în cimitir iar între ei a intervenit băiatul în vârstă de 15 ani.

Bărbatul l-a lovit și l-a înjunghiat pe adolescent iar apoi și pe mama lui. Rănit, băiatul a încercat să fugă, dar a căzut și a fost prins de agresor care l-a lovit cu capul de asfalt până l-a omorât. Ulterior a omorât-o și pe femeie care a fost martoră la uciderea fiului ei.

Bărbatul a încercat să se sinucidă

Preotul bisericii a văzut tragedia și a anunțat poliția, care a ajuns imediat pentru că se afla în patrulare. Oamenii legii au ajuns la el după ce omorât-o pe femeie și după ce și-a înfipt cuțitul în gât. Bărbatul a fost imobilizat, iar la fața locului a fost chemată o ambulanță. Acesta a fost transferat la spitalul din Pitești, unde a ajuns în stare de inconștiență și a fost băgat direct în operație.

”Pacientul a fost adus la Spitalul Județean din Pitești cu un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș. Prezintă o plagă deschisă la nivelul gâtului, fiind dus imediat în sala de operații. Prognosticul medicilor este rezervat”, a declarat Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Argeș.

La locul incidentului sunt polițiști judiciariști, care fac cercetarea la fața locului, urmând ca trupurile femeii și fiului ei să fie duse la Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. Drumul spre biserică a fost blocat pentru cercetarea la fata locului. Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

CITEȘTE ȘI

Cine este bărbatul care a comis două crime în Argeș: Își anunțase faptele la TV în urmă cu două luni 

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale,...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Protejarea demnităţii lui David a lui Michelangelo: O luptă pentru libertatea de exprimare
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
CARNEA DE PUI din magazine. Anunțul venit de la cel mai înalt nivel: Să fie...
Scandalul puilor vopsiți. Ce ascund autoritățile
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația