Mama Luizei, mărturie dureroasă: Am avut un presentiment. Sperăm că nu e printre victime / Bunica: Nu știu cum mai trăim – VIDEO

Publicat: 27/07/2019, 21:23

Monica Georgeta Melencu, mama Luizei, fata dispărută în luna aprilie, a venit la Caracal, unde au loc anchete în cazul dispariției Alexandrei. Femeia a declarat, pentru Mediafax, că sunt aproape patru luni de când nu mai știe nimic de fiica ei.

„Am venit aici să aflăm un adevăr măcar, să primim o veste, pentru fiica mea dispărută în 14 aprilie. De pe data de 14 aprilie până în data de astăzi nu am avut niciun răspuns, nu există nicio pistă. Prima dată când am sunat la 112 răspunsul a fost că are 18 ani și este plecată de bună voie, ceea ce noi susținem că nu este adevărat. Pe 14 august se fac patru luni, iar noi nu avem niciun răspuns. Stadiul anchetei ăsta e:

Femeia speră că fiica ei nu este printre victimele lui Gheorghe Dincă, mecanicul auto acuzat de viol și trafic de minori.

„Sperăm… vă dați seama că nu putem să dăm vina pe cineva, că nu știm nimic. Se face testul ADN. Să sperăm că nu e și ea printre victime. Speranța moare mereu ultima. Trăim de pe o zi pe alta”, a mai spus mama Luizei.

Femeia a rememorat ziua de 14 aprilie, când Luiza a plecat de acasă, din satul Dioști, în Caracal, pentru că ea îi trimisese bani din străinătate și, fiind duminică, nu avea de unde să îi scoată mai repede decât din Caracal, orașul fiind la câțiva kilometri de casa ei.

„Am trimis o sumă de bani, nu o sumă de bani foarte mare. În ziua aceea am avut o presimțire că se întâmplă ceva. O sunam din oră în oră, nu prea s-a întâmplat să plece singură, era mereu însoțită. Iar până în jur de ora 11 am sunat-o toți. Ultima dată când am auzit-o a fost 11.30. din momentul acela telefonul a sunat timp de patru ore sau cinci, ori că i l-o fi aruncat, ori că s-a descărcat, telefonul a sunat, dar ea nu a mai răspuns. Asta este ultima informație a mea”, povestește Monica Georgeta Melencu.

Bunica fetei, Elena Iordache, a mărturisit că atunci când s-a dus să afle ce se întâmplă cu Luiza i s-a spus că nu trebuie să plângă, pentru că, cel mai probabil, fiind majoră, fata a plecat. Acest lucru este de neconceput, în opinia femeii care a crescut-o pe Luiza și care îi știa fetei toate dorințele.

„Eu sper ca pe Luiza să o găsească. Nu știu cum mai trăiesc pe pământul ăsta. Eu cu bunicul am crescut-o, că mama ei a fost plecată în străinătate. A fost la liceu în Craiova, o elevă foarte bună, trecuse în clasa a XII-a, era cuminte, șefa clasei, ne iubea. De patru luni suferim. Acum cu Alexandra poate reușim să aflăm și noi ceva. Ne spuneau , așa mi-au spus polițiștii, că face ce vrea, poate a plecat în altă țară. Am spus:

„Luiza Mihaela Melencu- În ziua de 14.04.2019 a plecat voluntar de la domiciliu în mun. Caracal, jud. Olt, în vederea rezolvării unor probleme personale și nu a mai revenit până în prezent. Detalii: Persoana în cauză nu suferă de afecțiuni psihice, are asupra sa actele personale de identitate și telefon mobil care este închis. Observații: este elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnic Costin D. Nenițescu din Craiova”, este anunțul postat pe pagina Poliției, în care sunt anunțați copiii dispăruți.

Alături de anunțul despre Luiza, apare și cel despre Alexandra. „La data de 24.07.2019, Măceșanu Alexandra Mihaela în varsta de 15 ani, a plecat voluntar de la locuinta sa si nu a mai revenit. In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca minora a plecat in ziua de 24.07.2019, orele 10:00, catre mun Caracal, jud.Olt”.

Cele două mesaje, alături de semnalmentelele fetelor se află pe site-ul Poliției Române, la secțiunea Copii Dispăruți.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

În ambele cazuri, un necunoscut a sunat la familie și a anunțat că fetele sunt bine și au decis să plece în străinătate, asa că nu trebuie căutate.

Principalul suspect, Gheorghe Dincă, a fost arestat pentru 30 de zile, dar nu sub acuzația de omor, ci de trafic de minori și viol.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Angajații români vor beneficia de trei noi tipuri de vouchere: Simona Bucura Oprescu „România e...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu: "După...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Test de cultură generală. Cum rămâne aprinsă torța Olimpică?