• Publicat:
Știri

Mama Luizei spune că fata nu a mai apucat să ridice banii pe care i-a trimis: I-am scos tot eu

Mama Luizei spune că fata nu a mai apucat să ridice banii pe care i-a trimis: I-am scos tot eu
Mama Luizei, Monica Melencu, a declarat pentru MEDIAFAX, că i-a trimis fiicei sale bani din Anglia, însă fata nu a mai apucat să ridice banii. „După ce a dispărut ea, am făcut o cerere și i-am scos tot eu", a spus mama fetei.

,,Banii nu i-a ridicat, banii i-am ridicat tot eu. Înainte cu vreo două zile (înainte să dispară – n.r) i-am pus banii, dar i-am ridicat eu din Anglia, înainte să plec. Ea nu a apucat să scoată banii, pentru că duminică a fost închis la Money Gram, ceea ce mi-a confirmat fata. După ce a dispărut ea am făcut o cerere, înainte să plec, și i-am scos tot eu”, a declarat mama Luizei, Monica Melencu.

Femeia i-a trimis bani Luizei pentru a-și cumpăra încălțăminte.

Anchetatorii au încercat, în urma cercetărilor de sămbătă, să identifice probe și indicii potrivit cărora Luiza, cealată fată dispărută în Caracal, ar fi fost la domiciliul lui Gheorghe Dincă.

Duminică, ancheta a fost reluată la Caracal. O femeie a sesizat, duminică, Poliția Caracal că a văzut haine de damă în apropierea locului unde s-au desfășurat cercetări pentru găsirea telefonului Luizei. Femeia a spus că a văzut blugi și pantaloni scurți.

Tags:
Inchide