Marcel Ciolacu: „Iohannis mai avea puțin și dădea cu pălăria de pământ că PNL-ul va deschide piețele electoral fix înainte de alegeri”

Marcel Ciolacu: „Iohannis mai avea puțin și dădea cu pălăria de pământ că PNL-ul va deschide piețele electoral fix înainte de alegeri”
Marcel Ciolacu: „Iohannis mai avea puțin și dădea cu pălăria de pământ că PNL-ul va deschide piețele electoral fix înainte de alegeri” / Sursă Foto: Marcel Ciolacu, Facebook
Publicat: 02/12/2020, 18:46
Actualizat: 06/04/2021, 15:20

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a criticat pe șeful statului, Klaus Iohannis, pentru că acesta a fost de acord cu redeschiderea piețelor înainte de alegeri. 

Marcel Ciolacu: „Iohannis uită voit că Orban a contestat legea votată în Parlament prin care redeschideam piețele în siguranță”

Potrivit unui text postat astăzi pe Facebook, Marcel Ciolacu spune că dacă această decizie ar fi fost luată de PSD nu ar fi fost bine, în timp ce „dacă e de la PNL – e minunat!”

„Iohannis mai avea puțin și dădea cu pălăria de pământ că PNL-ul va deschide piețele electoral fix înainte de alegeri. Așa cum au făcut și cu școlile. Și cu restaurantele. Le deschid în dispreț doar pentru a le închide iar!

Iohannis uită voit că Orban a contestat (după aproape 20 de zile!!!) legea votată în Parlament prin care redeschideam piețele în siguranță. Un gest sinistru doar ca să poată regiza o scenetă de prost gust cu Iohannis spunând că n-a avut legea la promulgare, deși o primise încă din 12 noiembrie!
Dacă e făcut de PSD nu e bine, dacă e de la PNL – e minunat! Este un gest cinic caracteristic liberalilor, o mare bătaie de joc pentru cei care au înghețat săptămâni în șir în frig pentru ca Iohannis să facă acum gesturi penibile în campanie. Și sunt sigur că românii au înțeles asta și nu mai înghit asemenea mizerii electorale!
PS: Dacă tot e la Bacău și taie panglici la proiectele PSD, Iohannis să încerce să inaugureze și așa zisul spital modular pe care Orban a cheltuit 3 milioane de euro și care s-a dezumflat la prima ploaie!!!!” – a scris liderul PSD pe pagina sa de Facebook.